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Gabriela Fonsêca Leal
Gabriela Fonsêca Leal
Outros nomesLeal, G.F., Leal, Gabriela Fonseca
E-mail confirmado em estudante.ufla.br
Título
Citado por
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Ano
Capacidade antioxidante de frutos do cerrado
DL da Silva, HMS Sousa, GA de Souza Martins, JFM da Silva, JM Peluzio, ...
DESAFIOS-Revista Interdisciplinar Da Universidade Federal Do Tocantins 6 …, 2019
92019
Some wild fruits from amazon biodiversity: composition, bioactive compounds, and characteristics
HMS Sousa, GF Leal, C Damiani, SV Borges, BC Freitas, GAS Martins
Food Research 5 (5), 17-32, 2021
62021
Exploration of the chemical characteristics and bioactive and antioxidant potential of tucumã (Astrocaryum vulgare), peach palm (Bactris gasipaes), and bacupari (Garcinia …
HM da Silva Sousa, GF Leal, L da Silva Gualberto, BCB de Freitas, ...
Biomass Conversion and Biorefinery, 1-14, 2023
42023
Estabilidade da atividade antioxidante e compostos bioativos da geleia de Araticum (Annona Crassiflora Mart.) em diferentes embalagens e temperaturas
MO dos Santos Oliveira, GF Leal, GA de Souza Martins
Academic Journal on Computing, Engineering and Applied Mathematics 4 (2), 25-30, 2023
12023
ANÁLISE SENSORIAL DESCRITIVA QUANTITATIVA DE GELEIA DE GABIROBA (Camponesia cambessedeana)
CMT Pereira, DL da Silva, GF Leal, GA de Souza Martins, CR Freitas
DESAFIOS-Revista Interdisciplinar da Universidade Federal do Tocantins 7 …, 2020
12020
VIABILIDADE DE INSERÇÃO DA GELEIA DE GUAPEVA (Pouteria cf. Guardneriana Radlk.) NA ALIMENTAÇÃO ESCOLAR DO MUNICÍPIO DE PALMAS-TOCANTINS
RA Morais, RR da Silva, GF Leal, CM da Silva Soares, ...
DESAFIOS-Revista Interdisciplinar da Universidade Federal do Tocantins 7 …, 2020
12020
Nutritional composition, chemical profile and antioxidant potential of black puçá fruit (Mouriri pusa) as a strategy for valuing native Brazilian fruits
RR Silva, GF Leal, CC Gomes, JEB Oliveira, CM da Silva Soares, ...
2024
FRUIT-DERIVED PRODUCTS: A PARALLEL BETWEEN SCIENCE, INDUSTRY AND GASTRONOMY
GF Leal, HMS Sousa, RR da Silva, BCB de Freitas, GA de Souza Martins
Food and Humanity, 100218, 2023
2023
Agroindustrial valorization of baru almond oil (Dipteryx alata) through sustainable techniques: a study on nutritional quality, oxidative stability, fatty acid, and …
GFD Santinoni, RA Morais, GF Leal, VS dos Reis, GA de Souza Martins, ...
Biomass Conversion and Biorefinery, 1-13, 2023
2023
USE OF PEACH PALM PEEL TO OBTAIN INTERESTING COMPOUNDS THROUGH SUSTAINABLE EXTRACTIONS
HMS SOUSA, G LEAL, ML FURTADO, J SANTOS, GAS MARTINS, ...
Galoá, 2023
2023
Optimization of the preserved processing of all parts of the gabiroba fruit (Campomanesia adamantium (Cambess.) O. Berg) using response surface methodology
DL Silva, GF Leal, HMS Sousa, CMT Pereira, JFM Silva, JM Peluzio, ...
Acta Scientiarum Polonorum Technologia Alimentaria 20 (4), 399-416, 2021
2021
EXTRAÇÃO SUSTENTÁVEL DE ÓLEOS FIXOS DE SEMENTES OLEAGINOSAS: UMA REVISÃO ATUALIZADA
GFD Santinoni, GF Leal, R Ramos, MAM da Silva, JEB de Oliveira, ...
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Artigos 1–12