Capacidade antioxidante de frutos do cerrado DL da Silva, HMS Sousa, GA de Souza Martins, JFM da Silva, JM Peluzio, ... DESAFIOS-Revista Interdisciplinar Da Universidade Federal Do Tocantins 6 …, 2019 | 9 | 2019 |
Some wild fruits from amazon biodiversity: composition, bioactive compounds, and characteristics HMS Sousa, GF Leal, C Damiani, SV Borges, BC Freitas, GAS Martins Food Research 5 (5), 17-32, 2021 | 6 | 2021 |
Exploration of the chemical characteristics and bioactive and antioxidant potential of tucumã (Astrocaryum vulgare), peach palm (Bactris gasipaes), and bacupari (Garcinia … HM da Silva Sousa, GF Leal, L da Silva Gualberto, BCB de Freitas, ... Biomass Conversion and Biorefinery, 1-14, 2023 | 4 | 2023 |
Estabilidade da atividade antioxidante e compostos bioativos da geleia de Araticum (Annona Crassiflora Mart.) em diferentes embalagens e temperaturas MO dos Santos Oliveira, GF Leal, GA de Souza Martins Academic Journal on Computing, Engineering and Applied Mathematics 4 (2), 25-30, 2023 | 1 | 2023 |
ANÁLISE SENSORIAL DESCRITIVA QUANTITATIVA DE GELEIA DE GABIROBA (Camponesia cambessedeana) CMT Pereira, DL da Silva, GF Leal, GA de Souza Martins, CR Freitas DESAFIOS-Revista Interdisciplinar da Universidade Federal do Tocantins 7 …, 2020 | 1 | 2020 |
VIABILIDADE DE INSERÇÃO DA GELEIA DE GUAPEVA (Pouteria cf. Guardneriana Radlk.) NA ALIMENTAÇÃO ESCOLAR DO MUNICÍPIO DE PALMAS-TOCANTINS RA Morais, RR da Silva, GF Leal, CM da Silva Soares, ... DESAFIOS-Revista Interdisciplinar da Universidade Federal do Tocantins 7 …, 2020 | 1 | 2020 |
Nutritional composition, chemical profile and antioxidant potential of black puçá fruit (Mouriri pusa) as a strategy for valuing native Brazilian fruits RR Silva, GF Leal, CC Gomes, JEB Oliveira, CM da Silva Soares, ... | | 2024 |
FRUIT-DERIVED PRODUCTS: A PARALLEL BETWEEN SCIENCE, INDUSTRY AND GASTRONOMY GF Leal, HMS Sousa, RR da Silva, BCB de Freitas, GA de Souza Martins Food and Humanity, 100218, 2023 | | 2023 |
Agroindustrial valorization of baru almond oil (Dipteryx alata) through sustainable techniques: a study on nutritional quality, oxidative stability, fatty acid, and … GFD Santinoni, RA Morais, GF Leal, VS dos Reis, GA de Souza Martins, ... Biomass Conversion and Biorefinery, 1-13, 2023 | | 2023 |
USE OF PEACH PALM PEEL TO OBTAIN INTERESTING COMPOUNDS THROUGH SUSTAINABLE EXTRACTIONS HMS SOUSA, G LEAL, ML FURTADO, J SANTOS, GAS MARTINS, ... Galoá, 2023 | | 2023 |
Optimization of the preserved processing of all parts of the gabiroba fruit (Campomanesia adamantium (Cambess.) O. Berg) using response surface methodology DL Silva, GF Leal, HMS Sousa, CMT Pereira, JFM Silva, JM Peluzio, ... Acta Scientiarum Polonorum Technologia Alimentaria 20 (4), 399-416, 2021 | | 2021 |
EXTRAÇÃO SUSTENTÁVEL DE ÓLEOS FIXOS DE SEMENTES OLEAGINOSAS: UMA REVISÃO ATUALIZADA GFD Santinoni, GF Leal, R Ramos, MAM da Silva, JEB de Oliveira, ... | | |