Douglas Emygdio de Faria
Douglas Emygdio de Faria
Professor de Avicultura, Universidade de São Paulo
Verified email at usp.br - Homepage
TitleCited byYear
A comparison of the feeding value of different sources of fat for laying hens: 2. Lipid, cholesterol, and vitamin E profiles of egg yolk
MR Mazalli, DE Faria, D Salvador, DT Ito
Journal of applied poultry research 13 (2), 280-290, 2004
632004
Effects of different dietary oil sources on immune function in cyclophosphamide immunosuppressed chickens
X He, X Yang, Y Guo
Animal feed science and technology 139 (3-4), 186-200, 2007
552007
A comparison of the feeding value of different sources of fats for laying hens: 1. Performance characteristics
MR Mazalli, DE Faria, D Salvador, DT Ito
Journal of applied poultry research 13 (2), 274-279, 2004
492004
Threonine requirement of commercial laying hens fed a corn-soybean meal diet
DE Faria, RH Harms, GB Russell
Poultry Science 81 (6), 809-814, 2002
492002
Probiotics for broiler chickens in Brazil: systematic review and meta-analysis
DE Faria Filho, KAA Torres, DE Faria, DMB Campos, PS Rosa
Brazilian Journal of Poultry Science 8 (2), 89-98, 2006
322006
Effects of energy level in finisher diets and slaughter age of on the performance and carcass yield in broiler chickens
R de Albuquerque, DE de Faria, OM Junqueira, D Salvador, ...
Brazilian Journal of Poultry Science 5 (2), 99-104, 2003
262003
Uso de probióticos e antibióticos como promotores de crescimento para frangos de corte
APF Henrique, DE Faria, R Franzolin, DT Ito
Anais, 1998
261998
Performance of commercial laying hens when six percent corn oil is added to the diet at various ages and with different levels of tryptophan and protein
RS Antar, RH Harms, M Shivazad, DE Faria, GB Russell
Poultry science 83 (3), 447-455, 2004
252004
Avaliação da farinha de carne e ossos na alimentação de frangos de corte
DE Faria Filho, DE Faria, OM Junqueira, MF Rizzo, LF Araújo, ...
Revista Brasileira de Ciência Avícola 4 (1), 1-9, 2002
252002
Alternativas ao uso de antibióticos como promotores de crescimento para frangos de corte: 1. probióticos
DE de Faria, APF Henrique, RF Neto, AA Medeiros, OM Junqueira, ...
Ciência Animal Brasileira 10 (1), 18-28, 2009
18*2009
Efeito de diferentes níveis de sódio e fósforo sobre o desempenho e a qualidade da casca dos ovos de poedeiras comerciais
DE Faria, OM Junqueira, NK Sakomura, ÁE Santana
Revista Brasileira de Zootecnia, 458-466, 2000
182000
Efeitos do fracionamento do cálcio dietário e granulometria do calcário sobre o desempenho e qualidade dos ovos de poedeiras comerciais
DT Ito, DE de Faria, EA Kuwano, OM Junqueira, LF de Araujo
Acta Scientiarum. Animal Sciences 28 (2), 187-195, 2006
172006
Energy and lysine for broilers from 44 to 55 days of age
LF Araújo, OM Junqueira, CSS Araújo, LCGS Barbosa, JH Ortolan, ...
Brazilian Journal of Poultry Science 7 (4), 237-241, 2005
162005
Influence of egg pre-storage heating period and storage length on incubation results
FHA Silva, DE Faria, KAA Torres, DE Faria Filho, AAD Coelho, ...
Brazilian Journal of Poultry Science 10 (1), 17-22, 2008
152008
Níveis de cálcio em rações de poedeiras comerciais no segundo ciclo de postura
EA Rodrigues, OM Junqueira, M Valério, M de Oliveira Andreotti, ...
Acta Scientiarum. Animal Sciences 27 (1), 49-54, 2005
142005
Exigências nutricionais de galinhas poedeiras
DE Faria, AL Santos
Simpósio Internacional sobre Exigências Nutricionais de Aves e Suínos 2, 315-329, 2005
142005
Different criteria of feed formulation for broilers aged 43 to 49 days
LF Araújo, OM Junqueira, CSS Araújo, DE Faria, MO Andreotti
Brazilian Journal of Poultry Science 6 (1), 61-64, 2004
142004
Re-evaluation of the isoleucine requirement of the commercial layer
M Shivazad, RH Harms, GB Russell, DE Faria, RS Antar
Poultry Science 81 (12), 1869-1872, 2002
142002
Adding value to the meat of spent laying hens manufacturing sausages with a healthy appeal
KMR de Souza, RB Araújo, AL dos Santos, CEC Rodrigues, DE de Faria, ...
Brazilian Journal of Poultry Science 13 (1), 57-63, 2011
132011
Desempenho, qualidade dos ovos e balanço de nitrogênio de poedeiras comerciais alimentadas com rações contendo diferentes níveis de proteína bruta e lisina
MFR Silva, DE Faria, PW Rizzoli, AL Santos, MI Sakamoto, HRB Souza
Revista Brasileira de Zootecnia 39 (6), 1280-1285, 2010
132010
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20