Paulo Stringheta
Paulo Stringheta
Professor Titular da Universidade Federal de Viçosa
E-mail confirmado em ufv.br
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Citado por
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Ano
Effect of the carriers on the microstructure of mango powder obtained by spray drying and its functional characterization
M Cano-Chauca, PC Stringheta, AM Ramos, J Cal-Vidal
Innovative Food Science & Emerging Technologies 6 (4), 420-428, 2005
7612005
Parameter optimization for spray-drying microencapsulation of jaboticaba (Myrciaria jaboticaba) peel extracts using simultaneous analysis of responses
PI Silva, PC Stringheta, RF Teófilo, IRN de Oliveira
Journal of Food Engineering 117 (4), 538-544, 2013
2192013
Products of vegetable origin: A new alternative for the consumption of probiotic bacteria
EMF Martins, AM Ramos, ESL Vanzela, PC Stringheta, ...
Food Research International 51 (2), 764-770, 2013
2022013
Decontamination by ultrasound application in fresh fruits and vegetables
JFB de São José, NJ de Andrade, AM Ramos, MCD Vanetti, ...
Food Control 45, 36-50, 2014
1792014
Anticarcinogenic effects of polyphenolics from mango (Mangifera indica) varieties
GD Noratto, MC Bertoldi, K Krenek, ST Talcott, PC Stringheta, ...
Journal of agricultural and food chemistry 58 (7), 4104-4112, 2010
1782010
Black bean (Phaseolus vulgaris L.) as a protective agent against DNA damage in mice
L Azevedo, JC Gomes, PC Stringheta, ÁMMC Gontijo, CR Padovani, ...
Food and Chemical Toxicology 41 (12), 1671-1676, 2003
1462003
Carotenoid retention and vitamin A value in carrot (Daucus carota L.) prepared by food service
HMP Sant’Ana, PC Stringheta, SCC Brandão, RMC de Azeredo
Food Chemistry 61 (1-2), 145-151, 1998
1381998
Comparação de métodos para quantificação de antocianinas
LN Teixeira, PC Stringheta, FA Oliveira
Revista Ceres, 2007
1282007
Optimization of methodology to analyze ascorbic and dehydroascorbic acid in vegetables
FM Campos, SMR Ribeiro, CM Della Lucia, HM Pinheiro-Sant'Ana, ...
Química Nova 32 (1), 87-91, 2009
1172009
Seasonal variation, chemical composition and antioxidant activity of Brazilian propolis samples
EW Teixeira, G Negri, A Salatino, PC Stringheta
Evidence-Based Complementary and Alternative Medicine 7 (3), 307-315, 2010
982010
Corantes alimentícios
PBL CONSTANT, PC Stringheta, D Sandi
Boletim do Centro de Pesquisa de Processamento de Alimentos 20 (2), 2002
962002
Phenolic composition of the berry parts of hybrid grape cultivar BRS Violeta (BRS Rubea× IAC 1398-21) using HPLC–DAD–ESI-MS/MS
LPG Rebello, ES Lago-Vanzela, MT Barcia, AM Ramos, PC Stringheta, ...
Food Research International 54 (1), 354-366, 2013
912013
Vitamin C and carotenoids in organic and conventional fruits grown in Brazil
PC Cardoso, APB Tomazini, PC Stringheta, SMR Ribeiro, ...
Food chemistry 126 (2), 411-416, 2011
842011
Differential response related to genotoxicity between eggplant (Solanum melanogena) skin aqueous extract and its main purified anthocyanin (delphinidin) in vivo
L Azevedo, PLA de Lima, JC Gomes, PC Stringheta, DA Ribeiro, ...
Food and Chemical Toxicology 45 (5), 852-858, 2007
782007
Comparação da qualidade do alimento orgânico com o convencional
MR DAROLT
Alimentos orgânicos: produção, tecnologia e certificação. Viçosa: UFV, 289-312, 2003
772003
Qualidade da manga e polpa da manga Ubá
SD Benevides, AM Ramos, PC Stringheta, VC CASTRO
Ciência e Tecnologia de Alimentos 28 (3), 571-578, 2008
762008
Diversity of microcystin-producing genotypes in Brazilian strains of Microcystis (Cyanobacteria)
MC Bittencourt-Oliveira, MC Oliveira, E Pinto
Brazilian Journal of Biology 71 (1), 209-216, 2011
75*2011
Stability of anthocyanin in spinach vine (Basella rubra) fruits
E Ferreira Ozela, PC Stringheta, M Cano Chauca
Ciencia e investigación agraria 34 (2), 115-120, 2007
732007
Políticas de saúde e alegações de propriedades funcionais e de saúde para alimentos no Brasil
PC Stringheta, TT Oliveira, RC Gomes, MPH Amaral, AF Carvalho, ...
Revista Brasileira de Ciências Farmacêuticas 43 (2), 181-194, 2007
682007
Microencapsulamento de antocianinas: Uma alternativa para o aumento de sua aplicabilidade como ingrediente alimentício
F Barros, PC Stringheta
Biotecnologia ciência e desenvolvimento 36 (36), 18-24, 2006
632006
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