Follow
Dayane Cristina Gomes  Okiyama
Title
Cited by
Cited by
Year
Cocoa shell and its compounds: Applications in the food industry
DCG Okiyama, SLB Navarro, CEC Rodrigues
Trends in Food Science & Technology 63, 103-112, 2017
2482017
Pressurized liquid extraction of flavanols and alkaloids from cocoa bean shell using ethanol as solvent
DCG Okiyama, ID Soares, MS Cuevas, EJ Crevelin, LAB Moraes, ...
Food research international 114, 20-29, 2018
1072018
Effect of the temperature on the kinetics of cocoa bean shell fat extraction using pressurized ethanol and evaluation of the lipid fraction and defatted meal
DCG Okiyama, ID Soares, TA Toda, AL Oliveira, CEC Rodrigues
Industrial crops and products 130, 96-103, 2019
322019
Simultaneous green extraction of fat and bioactive compounds of cocoa shell and protein fraction functionalities evaluation
ID Soares, DCG Okiyama, CE da Costa Rodrigues
Food Research International 137, 109622, 2020
192020
Biospecific Affinity Chromatography: Computational Modelling via Lattice Boltzmann Method and Influence of Lattice-Based Dimensionless Parameters
DCG Okiyama, ES Kamimura, JA Rabi
International Journal of Biotechnology for Wellness Industries 4, 40-50, 2015
102015
Lattice-Boltzmann Simulation of Transport Phenomena in Agroindustrial Biosystems
DCG Okiyama, JA Rabi
Advances in Computational Modeling Research 1, 79-103, 2013
102013
CFD simulations of fluid dynamics inside a fixed-bed bioreactor for sugarcane vinasse treatment
DCG Okiyama, JA Rabi, R Ribeiro, ADN Ferraz, M Zaiat
Frontiers in Wastewater Treatment and Modelling: FICWTM 2017 1, 684-690, 2017
32017
Reaproveitamento da casca de amêndoa de cacau para extração de gordura e biocompostos utilizando solventes alcoólicos
DCG Okiyama
Universidade de São Paulo, 2018
22018
Dirichlet versus danckwerts inlet condition for bioaffinity chromatography-part 2: comparing results from lattice-boltzmann simulations
DCG Okiyama, JA Rabi
Anais, 2013
12013
EXTRACTION OF FLAVANOLS AND ALKALOIDS FROM COCOA SHELL USING ETHANOL AND ISOPROPANOL AS SOLVENTS
ID Soares, D Okiyama, EJ Crevelinn, LA Moraes, CE da Costa Rodrigues
Galoá, 2019
2019
Cinética de extração de gordura de cascas de amêndoas de cacau utilizando etanol e isopropanol como solventes
ID Soares, DCG Okiyama, CEC Rodrigues
26. SIICUSP: resumos, 2018
2018
Cinética de extração de gordura de cascas de amêndoas de cacau utilizando álcoois de cadeia curta como solventes
ID Soares, DCG Okiyama, CE da Costa Rodrigues
Resumos CBCTA, 2018
2018
Determinação de coeficientes de partição para óleo em sistemas compostos por borra de café e solventes alcoólicos, a 60° C
TA Toda, MM Barreiro, DCG Okiyama, CEC Rodrigues
Anais COBEQ, 2018
2018
Cinética de extração de lipídeos de cascas de amêndoas de cacau utilizando etanol como solvente
ID Soares, DCG Okiyama, CEC Rodrigues
25. SIICUSP: resumos, 2017
2017
Extração alcoólica de gordura e biocompostos de cascas de amêndoas de cacau
ID Soares, DCG Okiyama, CEC Rodrigues
Resumos SLACA; A ciência de alimentos e seu impacto no mundo em transformação, 2017
2017
Pressurized liquid extraction of flavanols and alkaloids from cocoa bean shell
DCG Okiyama, ID Soares, MS Cuevas, EJ Crevelin, LAB Moraes, ...
Resúmenes CIBIA:“Alimentos procesados para la salud y el bienestar del siglo …, 2017
2017
Extração de lipídeos e proantocianidinas de cascas de amêndoas de cacau utilizando fluido pressurizado
DCG Okiyama, VB Souza, CS Fávaro-Trindade, AL Oliveira, ...
Anais COBEQ, 2016
2016
Avaliação da solubilidade da fração proteica em materiais oleaginosos submetidos à extração alcoólica sob diferentes condições de temperatura e hidratação do solvente
ID Soares, KK Aracava, DCG Okiyama, CEC Rodrigues
24. SIICUSP: resumos, 2016
2016
Influência do tipo e grau de hidratação de solventes alcoólicos no rendimento de extração de óleo de torta de amêndoas de baru
KK Aracava, DCG Okiyama, CEC Rodrigues
Resumos SLACA; Ciência de alimentos: qualidade de vida e envelhecimento saudável, 2015
2015
Caracterização de cascas de amêndoas de cacau submetidas aos processos de secagem e torrefação
DCG Okiyama, KK Aracava, CEC Rodrigues
Resumos SLACA; Ciência de alimentos: qualidade de vida e envelhecimento saudável, 2015
2015
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20