Seguir
Hugo de Souza
Hugo de Souza
E-mail confirmado em ifsp.edu.br
Título
Citado por
Citado por
Ano
Caracterização física e química e perfil lipídico de três espécies de peixes amazônicos
Á de Sousa Bentes, HAL de Souza, MG Simões, XMFD Mendonça
Revista Brasileira de Tecnologia Agroindustrial 3 (2), 2009
562009
New method for the extraction of volatile lipid oxidation products from shrimp by headspace–solid-phase microextraction–gas chromatography–mass spectrometry and evaluation of …
HAL Souza, N Bragagnolo
Journal of agricultural and food chemistry 62 (3), 590-599, 2014
462014
Influence of the composition of unripe genipap (Genipa americana L.) fruit on the formation of blue pigment
AS Bentes, HAL de Souza, J Amaya-Farfan, AS Lopes, LJG de Faria
Journal of food science and technology 52, 3919-3924, 2015
372015
Characterization of the roots and starches of three cassava cultivars
T Ladeira, H Souza, R Pena
International Journal of Agricultural Science Research 2 (1), 12-20, 2013
302013
A rapid method to obtaining moisture sorption isotherms of a starchy product
TCL de Souza, HAL de Souza, RS Pena
Starch‐Stärke 65 (5‐6), 433-436, 2013
222013
Fat reduction and whey protein concentrate addition alter the concentration of volatile compounds during Prato cheese ripening
LD Domingos, HAL de Souza, LRB Mariutti, M de Toledo Benassi, ...
Food research international 119, 793-804, 2019
212019
Microwave assisted direct saponification for the simultaneous determination of cholesterol and cholesterol oxides in shrimp
HAL Souza, LRB Mariutti, N Bragagnolo
The Journal of Steroid Biochemistry and Molecular Biology 169, 88-95, 2017
92017
Caracterização física e nutricional de três espécies de peixes amazônicos
HAL de Souza, Á de Sousa Bentes, MG Simões, MJP Fontelles
Revista Brasileira de Tecnologia Agroindustrial 4 (2), 2010
92010
Physicochemical properties of three sugary cassava landraces
HAL Souza, ÁS Bentes, TMS Ladeira, AS Lopes, RS Pena
Ciência Rural 43, 792-796, 2013
62013
Physicochemical properties of three sugary cassava landraces
HAL Souza, ÁS Bentes, TMS Ladeira, AS Lopes, RS Pena
Ciência Rural 43, 792-796, 2013
62013
Production and characterization of sugary cassava syrup
HAL Souza, TCL Souza, AS Lopes, RS Pena
International journal of food engineering 9 (1), 39-44, 2013
32013
Determinação de polifenóis totais na polpa de açaí de diferentes populações de açaizeiro.
NS PAES, KO COHEN, RA MATTIETTO, RM BITTENCOURT, RC CHISTÉ, ...
In: SIMPÓSIO LATINO AMERICANO DE CIÊNCIA DE ALIMENTOS, 7., 2007, Campinas …, 2007
12007
Physicochemical properties of three sugary cassava landraces
HAL de Souza, Á de Sousa Bentes, TMS Ladeira, AS Lopes, ...
Ciência Rural 43 (5), 792-796, 2013
2013
Propriedades físico-químicas de três acessos de mandiocaba
HAL Souza, ÁS Bentes, TMS Ladeira, AS Lopes, RS Pena
Ciência Rural 43, 792-796, 2013
2013
Efeito do processamento e marinagem com alecrim sobre os aldeídos voláteis em camarão salgado e seco
HAL de Souza, ÁS Bentes, N Bragagnolo
O sistema não pode executar a operação agora. Tente novamente mais tarde.
Artigos 1–15