Get my own profile
Public access
View all2 articles
5 articles
available
not available
Based on funding mandates
Co-authors
- Antonio J. A. MeirellesProfessor of Food Engineering, UNICAMPVerified email at fea.unicamp.br
- Guilherme José MaximoProfessor Doutor, Faculdade de Engenharia de Alimentos, Universidade Estadual de CampinasVerified email at unicamp.br
- soraia borgesProfessor de Embalagens e Projetos, Universidade Federal de LavrasVerified email at dca.ufla.br
- Eduardo Augusto Caldas BatistaProfessor de Engenharia de Alimentos, Universidade Estadual de CampinasVerified email at fea.unicamp.br
- Mariana Conceição da CostaProfessora, Faculdade de Engenharia Química - UNICAMPVerified email at feq.unicamp.br
- Jorge F. B. PereiraCIEPQPF, Department of Chemical Engineering, Faculty of Sciences and Technology, University ofVerified email at eq.uc.pt
- Rosiane Lopes da CunhaProfessor Associado I, Universidade Estadual de CampinasVerified email at fea.unicamp.br
- Maria Irene YoshidaProfessora de Química , UFMGVerified email at ufmg.br
- Mário Roberto Maróstica JuniorProfessor UNICAMPVerified email at fea.unicamp.br
- Cinthia Baú Betim CazarinAssistant Professor , UNICAMPVerified email at unicamp.br
Follow
Ariel Antonio Campos Toledo Hijo
Postdoctoral Fellow, University of Campinas
Verified email at dac.unicamp.br