Biodegradable thermoplastic starch of peach palm (Bactris gasipaes kunth) fruit: Production and characterisation BAM Neto, CCMF Junior, EGP Silva, M Franco, N Santos Reis, ... International journal of food properties 20 (sup3), S2429-S2440, 2017 | 23 | 2017 |
Thermal-morphological characterisation of starch from peach-palm (Bactris Gasipaes kunth) fruit (Pejibaye) BAM Neto, BS Fernandes, CCMF Junior, M Franco, RCF Bonomo, ... International Journal of Food Properties 20 (5), 1007-1015, 2017 | 17 | 2017 |
Chemical composition and functional properties of starch extracted from the pejibaye fruit (Bactris gasepaes Kunt.) BA de Melo Neto, AA Barbosa, CX dos Santos Leite, PF de Almeida, ... Acta Scientiarum. Technology 37 (1), 105-110, 2015 | 16 | 2015 |
Extraction and characterization of native starch obtained from the inhambu tuber GMS Silva, CM Veloso, LS Santos, BA Melo Neto, RCI Fontan, ... Journal of food science and technology 57, 1830-1839, 2020 | 11 | 2020 |
Chemical, physico-chemical and sensory characterization of mixed açai (Euterpe oleracea) and cocoa´ s honey (Theobroma cacao) jellies BA Melo Neto, EA Carvalho, KV Pontes, WS Barretto, CK Sacramento Revista Brasileira de Fruticultura 35, 587-593, 2013 | 10 | 2013 |
Guia de beneficiamento de cacau de qualidade ACR Ferreira, D Ahnert, BA de Melo Neto, DLN Mello Instituto Cabruca. Ilhéus, Bahia, 2013 | 9 | 2013 |
Physicalchemical characterization and thermophysical properties of cocoa honey BA Melo Neto, RCF Bonomo, RCI Fontan, ACR Ferreira, GRF Gonçalves, ... Revista GEINTEC-Gestão, Inovação e Tecnologias 6 (1), 2944-2953, 2016 | 5 | 2016 |
CHEMICAL, PHYSICOCHEMICAL AND SENSORY CHARACTERIZATION OF MIXED AÇAI (Euterpe oleracea) AND COCOAS HONEY (Theobroma cacao) JELLIES1 BADEM NETO, EA CARVALHO, KV PONTES, WDES BARRETTO, ... Revista Brasileira de Fruticultura 35 (2), 587-593, 2013 | 5 | 2013 |
Caracterização físico-química de geléia de pitanga roxa (Eugenia uniflora L.) BAD Melo Neto, EA Carvalho, GJA Melo, WS BARRETTO, ... VII CONNEPI-Congresso Norte Nordeste de Pesquisa e Inovação, 2012 | 5 | 2012 |
Biodegradable thermoplastic starch of peach palm (Bactris gasipaes Kunth) fruit: production and characterisation. BA Melo Neto, CCM Fornari Junior, EGP Silva, M Franco, NS Reis, ... | 4 | 2017 |
Chemical, morphological, thermal and technological properties of acetylated white inhambu starch GM de Souza Silva, I de Carvalho Batista Muniz, CM Veloso, LS Santos, ... Journal of Polymers and the Environment 30 (1), 246-257, 2022 | 3 | 2022 |
Indicação Geográfica Cacau Cabruca Sul da Bahia: Agregação de valor e conservação da Mata Atlântica A Reis, A Conceição, C Lyrio, BA Neto, AL Rosa, D Ahnert, DLN Mello Instituto Federal de Educação, Ciência e Tecnologia/Instituto Cabruca …, 2018 | 3 | 2018 |
STARCH EXTRACTION FROM THE PEACH PALM (Bactris gasepaes Kunth.) FRUIT: A MODEL APPROACH FOR YIELD INCREASE BA Melo, RCF Bonomo, M Franco, PF Almeida, KV Pontes Engenharia Agrícola 37, 148-159, 2017 | 3 | 2017 |
Aceitação da aplicação de fios de chocolate em chips de banana LB da Silva, EN da Silva, EA Carvalho, BA de Melo Neto, SAS da Rocha Brazilian Journal of Development 7 (3), 30678-30693, 2021 | 2 | 2021 |
Feiras da agricultura familiar camponesa e certificação orgânica no semiárido baiano LOF SANTOS, AJA CARVALHO, BA Melo Neto, WR HASENGAWA Cadernos de Agroecologia 13 (1), 2018 | 2 | 2018 |
Amido do fruto da pupunheira (Bactris gasepaes Kunth.): isolamento, caracterização do grânulo e aplicação em termoplástico biodegradável BA Melo Neto Escola Politécnica, 2017 | 2 | 2017 |
Método de limiarização automática para a contagem de células somáticas em imagens microscópicas GJA de Melo, BA de Melo Neto, V Gomes, LAL de Almeida, ACC Lima REVISTA GEINTEC-GESTAO INOVACAO E TECNOLOGIAS 4 (3), 1283-1291, 2014 | 2 | 2014 |
Extraction and characterization of the pectin methylesterase (PME) of waste agroindustrial of the pineapple'Pérola'. EA Carvalho, BA Melo Neto, HJ Holschuh, M Franco, CK Sacramento | 2 | 2012 |
Classificaçao de amêndoas e qualidade de liquor de cacau (Theobroma cacao L.) superior Bahia BA de Melo Neto, EA Carvalho, DLN Mello | 1 | 2013 |
APROVEITAMENTO DO RESÍDUO DA PUPUNHA NA PRODUÇÃO DE ENZIMAS: REVISÃO HA Taroco, LHF Lima, LDCB Reina, MADS Gouvêia, MLOF Melo, ... AGRICULTURA E AGROINDÚSTRIA NO CONTEXTO DO DESENVOLVIMENTO RURAL SUSTENTÁVEL …, 2021 | | 2021 |