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Ernesto Quast
Ernesto Quast
Professor Adjunto de Engenharia de Alimentos, Universidade Federal da Fronteira Sul
E-mail confirmado em uffs.edu.br
Título
Citado por
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Ano
Influence of temperature and homogenization on honey crystallization
LCV Costa, E Kaspchak, MB Queiroz, MM Almeida, E Quast, LB Quast
Brazilian Journal of Food Technology 18, 155-161, 2015
292015
Partial substitution of wheat flour with taro (Colocasia esculenta) flour on cookie quality
TA Alflen, E Quast, LC Bertan, EM Bainy
RECEN 18 (2), 202-212, 2016
182016
Functional extruded snacks with lycopene and soy protein
PFP Costa, MBM Ferraz, V Ros-Polski, E Quast, FP Collares Queiroz, ...
Food Science and Technology 30, 143-151, 2010
182010
Desenvolvimento de geleia de tamarillo contendo polpa integral
PR Guilherme, CC Pessatto, WR Zaika, E Quast, LB Quast, ...
Brazilian Journal of Food Technology 15, 141-149, 2012
14*2012
Desenvolvimento de geleia de tamarillo contendo polpa integral
PR Guilherme, CC Pessatto, WR Zaika, E Quast, LB Quast, ...
Brazilian Journal of Food Technology 15, 141-149, 2012
122012
Desenvolvimento de Geleia de Kiwi: Influência da polpa, pectina e brix na consistência
D Iensen, IV dos Santos, E Quast, LB Quast, D da Silva Raupp
Journal of Health Sciences, 2013
112013
Co‐crystallized honey with sucrose: Evaluation of process and product characterization
LB Quast, SG Farina, E Quast, MA Vieira, MB Queiroz
Journal of Food Processing and Preservation 44 (11), e14876, 2020
72020
Chemical and physical characterization of mume fruit collected from different locations and at different maturity stages in São Paulo State
E Quast, I Vieira, A Nogueira, FL Schmidt
Food Science and Technology 33, 441-445, 2013
72013
Food packaging and its oxygen transfer models in active multilayer structures: A theoretical review
R Viana Batista, W Gonçalves Wanzeller, LT Lim, E Quast, ...
Journal of Plastic Film & Sheeting 38 (3), 458-488, 2022
52022
Co-crystallized honey with sucrose: Storage evaluation and sensory acceptance
LB Quast, M Zanette, V Zanella Pinto, C Passos Francisco, E Quast, ...
Journal of Culinary Science & Technology 20 (2), 117-133, 2022
42022
Phytochemical composition of extracts from yerba mate chimarrão
VZ Pinto, D Pilatti-Riccio, ES Costa, YMS Micheletto, E Quast, ...
SN Applied Sciences 3 (3), 353, 2021
42021
Production of naturally ‘‘lactose free” fresh cheese”
FI da Silva, FA Souza, J Ruschel, ACL Badaró, IB Tonial, ...
Research, Society and Development 9 (10), e4619108590-e4619108590, 2020
42020
Treinamento e caracterização sensorial de formulações de fishburguer elaboradas à base de subprodutos da filetagem de tilápia
CR Messias, DN Konopka, DC Biassi, RV BATISTA, E QUAST, EM BAINY, ...
Brazilian Journal of Food Research-REBRAPA 7, 125-142, 2016
42016
Influência da temperatura e da homogeneização na cristalização de mel
LCV Costa, E Kaspchak, MB Queiroz, MM Almeida, E Quast, LB Quast
Brazilian Journal of Food Technology 18, 155-161, 2015
42015
Aptidão de cultivares de pêssego do Estado de São Paulo para a produção de passas por processo combinado de secagem osmótica e secagem com ar quente
SPM Germer, MR Queiroz, JM Aguirre, W Barbosa, SA Berbari, ...
Brazilian Journal of Food Technology 10 (3), 151-158, 2007
42007
Development of petit suisse cheese with native fruits: Blackberry (Morus nigra L cv. Tupy) and Guabiroba (Campomanesia xanthocarpa O. Berg)
CR Messias, LB Quast, V Alves, TB Bitencourt, E Quast
J Food Nutr Sci 9 (3), 89, 2021
32021
Prunus mume - fruit characteristics and phenolic content capacity.
E Quast, A Alberti, LB Quast, G Wosiacki, A Nogueira, FL Schmidt
32011
Kinetics of the acidification of hearts-of-palm (Bactris gasipaes Kunth.).
E Quast, NL Ruiz, FL Schmidt, AA Vitali
Brazilian Journal of Food Technology 13 (1/4), 286-292, 2010
32010
Avaliação de propriedades térmicas de manteiga de cacau e gorduras alternativas
LB Quast, V Luccas, IM Demiate, E Quast, TG Kieckbusch
Revista Brasileira de Tecnologia Agroindustrial 5 (1s), 2011
22011
Cinética de acidificação de palmito de pupunha (Bactris gasipaes Kunth.)
E Quast
22010
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Artigos 1–20