Comparative study of the properties of soy protein concentrate films containing free and encapsulated oregano essential oil I dos Santos Paglione, MV Galindo, JAS de Medeiros, F Yamashita, ... Food Packaging and Shelf Life 22, 100419, 2019 | 71 | 2019 |
Incorporation of oregano essential oil microcapsules in starch‐poly (butylene adipate co‐terephthalate)(PBAT) films JAS de Medeiros, AP Blick, MV Galindo, ID Alvim, F Yamashita, CT Ueno, ... Macromolecular Symposia 383 (1), 1800052, 2019 | 36 | 2019 |
Multivariate optimization of low-temperature cleanup followed by dispersive solid-phase extraction for detection of Bisphenol A and benzophenones in infant formula MV Galindo, W da Silva Oliveira, HT Godoy Journal of Chromatography A 1635, 461757, 2021 | 18 | 2021 |
Optimization of the conditions for producing soy protein isolate films I dos Santos Paglione, MV Galindo, KC de Souza, F Yamashita, ... Emirates Journal of Food and Agriculture, 297-303, 2019 | 11 | 2019 |
Atividade antimicrobiana e antioxidante de filmes comestíveis de gelatina e quitosana adicionados de óleos essenciais MV Galindo, I dos Santos Paglione, GC Balan, LS Sakanaka, MA Shirai Segurança Alimentar e Nutricional 26, e019008-e019008, 2019 | 10 | 2019 |
Filmes biodegradáveis de gelatina e quitosana com adição de óleos essenciais na conservação de presunto embalado a vácuo MV Galindo Universidade Tecnológica Federal do Paraná, 2017 | 7 | 2017 |
Produção de nanopartículas de quitosana e aplicação como revestimento em blendas de amido de mandioca e poli (ácido lático) MV Galindo, IS Paglione, AR Coelho, FV Leimann, MA Shirai Research, Society and Development, 2020 | 3 | 2020 |
Methods of incorporation of D-limonene microparticles in edible films MV Galindo | 3 | 2020 |
Production of starch/poly (lactic acid) sheets containing citric acid and tributyl citrate. SJ Souza, NG Marchiore, MV Galindo, F Yamashita, MA Shirai REBRAPA-Brazilian Journal of Food Research 7 (2), 173-184, 2016 | 2 | 2016 |
Microencapsulação de d-limoneno e aplicação em filmes biodegradáveis de quitosana e gelatina MV Galindo Universidade Tecnológica Federal do Paraná, 2019 | 1 | 2019 |
Bisfenol A e benzofenonas em fórmula infantil: desenvolvimento de metodologia analítica e ocorrência MV Galindo [sn], 2020 | | 2020 |
Efeito do glicerol como plastificante nas propriedades funcionais de filmes de proteína de soja e óleo essencial de orégano I dos Santos Paglione, MV Galindo, MM Yamaguchi, CT Ueno, ... Segurança Alimentar e Nutricional 26, e019023-e019023, 2019 | | 2019 |
Effect of glycerol as plasticizer on the functional properties of soy protein and oregano essential oil film. IS Paglione, MV Galindo, MM Yamaguchi, CT Ueno, LS Sakanaka, ... Segurança Alimentar e Nutricional 26, 2019 | | 2019 |
Antimicrobial and antioxidant activity of chitosan/gelatin and essential oil edible film. MV Galindo, IS Paglione, GC Balan, LS Sakanaka, MA Shirai Segurança Alimentar e Nutricional 26, 2019 | | 2019 |
Methods of incorporation of D-limonene microparticles in edible films Métodos de incorporação de micropartículas de D-limoneno em filmes comestíveis MV Galindo, I dos Santos Paglione, ID Alvim, LS Sakanaka, CRF Grosso, ... | | |
Produção de micropartículas de quitosana com óleo de palma MV Galindo, I dos Santos Paglione, ID Alvim, CRF Grosso, MA Shirai Ciência e Tecnologia dos Alimentos Volume, 30, 0 | | |