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Wilma Maria Coelho Araújo
Wilma Maria Coelho Araújo
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Ano
Adequação das boas práticas de fabricação em serviços de alimentação
RC Akutsu, RA Botelho, EB Camargo, KEO Sávio, WC Araújo
Revista de Nutrição 18, 419-427, 2005
3592005
Alquimia dos alimentos
WMC Araújo, NP Montebello, RBA Botelho, LA Borgo
Brasília: Senac, 2008
2442008
Doença celíaca, hábitos e práticas alimentares e qualidade de vida
HMC Araújo, WMC Araújo, RBA Botelho, RP Zandonadi
Revista de Nutrição 23, 467-474, 2010
1832010
A ficha técnica de preparação como instrumento de qualidade na produção de refeições
RC Akutsu, RA Botelho, EB Camargo, KEO Sávio, WC Araújo
Revista de Nutrição 18, 277-279, 2005
1652005
Atitudes de risco do consumidor em restaurantes de auto-serviço
RP Zandonadi, RBA Botelho, KEO Sávio, RC Akutsu, WMC Araújo
Revista de Nutrição 20, 19-26, 2007
1362007
Psyllium as a substitute for gluten in bread
RP Zandonadi, RBA Botelho, WMC Araújo
Journal of the American Dietetic Association 109 (10), 1781-1784, 2009
1262009
Coeliac disease. Following the diet and eating habits of participating individuals in the Federal District, Brazil
HMC Araújo, WMC Araújo
Appetite 57 (1), 105-109, 2011
612011
Food formulation and not processing level: Conceptual divergences between public health and food science and technology sectors
R Botelho, W Araújo, L Pineli
Critical reviews in food science and nutrition 58 (4), 639-650, 2018
582018
Lipid profile of different infant formulas for infants
MA Mendonça, WMC Araújo, LA Borgo, ER Alencar
PLoS One 12 (6), e0177812, 2017
562017
Quantificação de nitrato e nitrito em lingüiças do tipo frescal
MJ Oliveira, W Araújo, LA Borgo
Food Science and Technology 25, 736-742, 2005
542005
Da alimentação à gastronomia
WMC Araujo, RBA Botelho, VC Ginani, HMC Araújo, RP Zandonadi
Da alimentação à gastronomia, 101-101, 2005
542005
Abrangência do requisito segurança em certificados de qualidade da cadeia produtiva de alimentos no Brasil
APR Peretti, WMC Araújo
Gestão & Produção 17, 35-49, 2010
522010
Relevance of AND-ASPEN criteria of malnutrition to predict hospital mortality in critically ill patients: A prospective study
GD Ceniccola, TP Holanda, RSF Pequeno, VS Mendonça, ABM Oliveira, ...
Journal of critical care 44, 398-403, 2018
512018
Understanding the main factors that influence consumer quality perception and attitude towards meat and processed meat products
PD de Araújo, WMC Araújo, L Patarata, MJ Fraqueza
Meat Science 193, 108952, 2022
472022
Alterações físico-químicas em óleos de soja submetidos ao processo de fritura em unidades de produção de refeição no Distrito Federal
MA Mendonça, LA Borgo, WMC Araújo, MRCG Novaes
Comun. ciênc. saúde, 115-122, 2008
462008
A systematic review on gluten-free bread formulations using specific volume as a quality indicator
JS Monteiro, P Farage, RP Zandonadi, RBA Botelho, LL de Oliveira, ...
Foods 10 (3), 614, 2021
402021
Brazilian vegetarians diet quality markers and comparison with the general population: A nationwide cross-sectional study
SM Hargreaves, WMC Araújo, EY Nakano, RP Zandonadi
PloS one 15 (5), e0232954, 2020
382020
Brazilian foodborne disease national survey: Evaluating the landscape after 11 years of implementation to advance research, policy, and practice in public health
CL Draeger, RCCA Akutsu, RP Zandonadi, ICR Da Silva, RBA Botelho, ...
Nutrients 11 (1), 40, 2018
38*2018
Parâmetros de qualidade em queijos comercializados no Distrito Federal, no período de 1997-2001
L Cardoso, WM Araújo
Hig. aliment, 49-53, 2004
342004
Perfil higiênico-sanitário das panificadoras no Distrito Federal
L Cardoso, WM Araújo
Hig. aliment, 32-42, 2001
342001
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