Functional yogurt with strawberries and chia seeds J Kowaleski, LB Quast, J Steffens, F Lovato, LR dos Santos, SZ da Silva, ... Food Bioscience 37, 100726, 2020 | 52 | 2020 |
Physical properties of tempered mixtures of cocoa butter, CBR and CBS fats LB Quast, V Luccas, APB Ribeiro, LP Cardoso, TG Kieckbusch International journal of food science & technology 48 (8), 1579-1588, 2013 | 45 | 2013 |
Influence of temperature and homogenization on honey crystallization LCV Costa, E Kaspchak, MB Queiroz, MM Almeida, E Quast, LB Quast Brazilian Journal of Food Technology 18, 155-161, 2015 | 28 | 2015 |
Production and characterization of oxidized cassava starch (Manihot esculenta Crantz) biodegradable films RB de Pauli, LB Quast, IM Demiate, LS Sakanaka Starch‐Stärke 63 (10), 595-603, 2011 | 26 | 2011 |
Avaliação da cristalização de mel utilizando parâmetros de cor e atividade de água AM Kuroishi, MB Queiroz, MM Almeida, LB Quast Brazilian Journal of Food Technology 15, 84-91, 2012 | 17 | 2012 |
Caracterização físico-química de bagaço de mandioca in natura e após tratamento hidrolítico AC Jasko, J de Andrade, PF de Campos, L Padilha, RB de Pauli, ... Revista Brasileira de Tecnologia Agroindustrial 5 (1s), 2011 | 17 | 2011 |
Physical properties of pre-crystallized mixtures of cocoa butter and cupuassu fat LB Quast, V Luccas, TG Kieckbusch grasas y aceites 62 (1), 62-67, 2011 | 17 | 2011 |
Desenvolvimento de geleia de tamarillo contendo polpa integral PR Guilherme, CC Pessatto, WR Zaika, E Quast, LB Quast, ... Brazilian Journal of Food Technology 15, 141-149, 2012 | 14* | 2012 |
Development, chemical, and sensory characterization of liqueurs from Brazilian native fruits E Leonarski, D Fernando Dos Santos, M Kuasnei, GC Lenhani, LB Quast, ... Journal of Culinary Science & Technology 19 (3), 214-227, 2021 | 12 | 2021 |
Desenvolvimento de Geleia de Kiwi: Influência da polpa, pectina e brix na consistência D Iensen, IV dos Santos, E Quast, LB Quast, D da Silva Raupp Journal of Health Sciences, 2013 | 11 | 2013 |
Oxidação dos lipídeos em café arábica (Coffea arabica L.) e café robusta (Coffea canephora P.) LB QUAST, AD Aquino Boletim do CEPPA 22 (2), 325-336, 2004 | 9 | 2004 |
Co‐crystallized honey with sucrose: Evaluation of process and product characterization LB Quast, SG Farina, E Quast, MA Vieira, MB Queiroz Journal of Food Processing and Preservation 44 (11), e14876, 2020 | 7 | 2020 |
Influência da adição de lecitina de soja e do poliglicerol poliricinolato nas propriedades reológicas do chocolate KM DA CUNHA, LB Quast, V Luccas Boletim do Centro de Pesquisa de Processamento de Alimentos 28 (2), 321-330, 2010 | 7 | 2010 |
Viscosidad aparente de la pulpa de Camu-Camu (Myrciaria dubia) in natura y con pré-tratamento térmico RP Arévalo, TG Kieckbusch, LB QUAST CONGRESO INTERAMERICANO DE INGENIERÍA QUÍMICA 22, 2006 | 5 | 2006 |
Zambiazi da Silva, S., Maschio de Souza, D., & Felicetti, MA (2020). Functional yogurt with strawberries and chia seeds J Kowaleski, LB Quast, J Steffens, F Lovato, L Rodrigues dos Santos Food Bioscience 37 (1), 100726, 0 | 5 | |
Co-crystallized honey with sucrose: Storage evaluation and sensory acceptance LB Quast, M Zanette, V Zanella Pinto, C Passos Francisco, E Quast, ... Journal of Culinary Science & Technology 20 (2), 117-133, 2022 | 4 | 2022 |
Production of naturally ‘‘lactose free” fresh cheese” FI da Silva, FA Souza, J Ruschel, ACL Badaró, IB Tonial, ... Research, Society and Development 9 (10), e4619108590-e4619108590, 2020 | 4 | 2020 |
Influência da temperatura e da homogeneização na cristalização de mel LCV Costa, E Kaspchak, MB Queiroz, MM Almeida, E Quast, LB Quast Brazilian Journal of Food Technology 18, 155-161, 2015 | 4 | 2015 |
Evaluation of honey crystallization from the colour and water activity parameters AM Kuroishi, MB Queiroz, MM Almeida, LB Quast Brazilian Journal of Food Technology 15, 84-91, 2012 | 4 | 2012 |
Estudo do efeito da adição de gorduras alternativas na cristalização da manteiga de cacau LB Quast [sn], 2008 | 4 | 2008 |