Seguir
Leda Battestin Quast
Título
Citado por
Citado por
Ano
Functional yogurt with strawberries and chia seeds
J Kowaleski, LB Quast, J Steffens, F Lovato, LR dos Santos, SZ da Silva, ...
Food Bioscience 37, 100726, 2020
522020
Physical properties of tempered mixtures of cocoa butter, CBR and CBS fats
LB Quast, V Luccas, APB Ribeiro, LP Cardoso, TG Kieckbusch
International journal of food science & technology 48 (8), 1579-1588, 2013
452013
Influence of temperature and homogenization on honey crystallization
LCV Costa, E Kaspchak, MB Queiroz, MM Almeida, E Quast, LB Quast
Brazilian Journal of Food Technology 18, 155-161, 2015
282015
Production and characterization of oxidized cassava starch (Manihot esculenta Crantz) biodegradable films
RB de Pauli, LB Quast, IM Demiate, LS Sakanaka
Starch‐Stärke 63 (10), 595-603, 2011
262011
Avaliação da cristalização de mel utilizando parâmetros de cor e atividade de água
AM Kuroishi, MB Queiroz, MM Almeida, LB Quast
Brazilian Journal of Food Technology 15, 84-91, 2012
172012
Caracterização físico-química de bagaço de mandioca in natura e após tratamento hidrolítico
AC Jasko, J de Andrade, PF de Campos, L Padilha, RB de Pauli, ...
Revista Brasileira de Tecnologia Agroindustrial 5 (1s), 2011
172011
Physical properties of pre-crystallized mixtures of cocoa butter and cupuassu fat
LB Quast, V Luccas, TG Kieckbusch
grasas y aceites 62 (1), 62-67, 2011
172011
Desenvolvimento de geleia de tamarillo contendo polpa integral
PR Guilherme, CC Pessatto, WR Zaika, E Quast, LB Quast, ...
Brazilian Journal of Food Technology 15, 141-149, 2012
14*2012
Development, chemical, and sensory characterization of liqueurs from Brazilian native fruits
E Leonarski, D Fernando Dos Santos, M Kuasnei, GC Lenhani, LB Quast, ...
Journal of Culinary Science & Technology 19 (3), 214-227, 2021
122021
Desenvolvimento de Geleia de Kiwi: Influência da polpa, pectina e brix na consistência
D Iensen, IV dos Santos, E Quast, LB Quast, D da Silva Raupp
Journal of Health Sciences, 2013
112013
Oxidação dos lipídeos em café arábica (Coffea arabica L.) e café robusta (Coffea canephora P.)
LB QUAST, AD Aquino
Boletim do CEPPA 22 (2), 325-336, 2004
92004
Co‐crystallized honey with sucrose: Evaluation of process and product characterization
LB Quast, SG Farina, E Quast, MA Vieira, MB Queiroz
Journal of Food Processing and Preservation 44 (11), e14876, 2020
72020
Influência da adição de lecitina de soja e do poliglicerol poliricinolato nas propriedades reológicas do chocolate
KM DA CUNHA, LB Quast, V Luccas
Boletim do Centro de Pesquisa de Processamento de Alimentos 28 (2), 321-330, 2010
72010
Viscosidad aparente de la pulpa de Camu-Camu (Myrciaria dubia) in natura y con pré-tratamento térmico
RP Arévalo, TG Kieckbusch, LB QUAST
CONGRESO INTERAMERICANO DE INGENIERÍA QUÍMICA 22, 2006
52006
Zambiazi da Silva, S., Maschio de Souza, D., & Felicetti, MA (2020). Functional yogurt with strawberries and chia seeds
J Kowaleski, LB Quast, J Steffens, F Lovato, L Rodrigues dos Santos
Food Bioscience 37 (1), 100726, 0
5
Co-crystallized honey with sucrose: Storage evaluation and sensory acceptance
LB Quast, M Zanette, V Zanella Pinto, C Passos Francisco, E Quast, ...
Journal of Culinary Science & Technology 20 (2), 117-133, 2022
42022
Production of naturally ‘‘lactose free” fresh cheese”
FI da Silva, FA Souza, J Ruschel, ACL Badaró, IB Tonial, ...
Research, Society and Development 9 (10), e4619108590-e4619108590, 2020
42020
Influência da temperatura e da homogeneização na cristalização de mel
LCV Costa, E Kaspchak, MB Queiroz, MM Almeida, E Quast, LB Quast
Brazilian Journal of Food Technology 18, 155-161, 2015
42015
Evaluation of honey crystallization from the colour and water activity parameters
AM Kuroishi, MB Queiroz, MM Almeida, LB Quast
Brazilian Journal of Food Technology 15, 84-91, 2012
42012
Estudo do efeito da adição de gorduras alternativas na cristalização da manteiga de cacau
LB Quast
[sn], 2008
42008
O sistema não pode executar a operação agora. Tente novamente mais tarde.
Artigos 1–20