Leda Battestin Quast
Title
Cited by
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Year
Physical properties of tempered mixtures of cocoa butter, CBR and CBS fats
LB Quast, V Luccas, APB Ribeiro, LP Cardoso, TG Kieckbusch
International journal of food science & technology 48 (8), 1579-1588, 2013
232013
Production and characterization of oxidized cassava starch (Manihot esculenta Crantz) biodegradable films
RB de Pauli, LB Quast, IM Demiate, LS Sakanaka
Starch‐Stärke 63 (10), 595-603, 2011
192011
Desenvolvimento de geleia de tamarillo contendo polpa integral
PR Guilherme, CC Pessatto, WR Zaika, E Quast, LB Quast, ...
Brazilian Journal of Food Technology 15 (2), 141-149, 2012
13*2012
Physical properties of pre-crystallized mixtures of cocoa butter and cupuassu fat
LB Quast, V Luccas, TG Kieckbusch
grasas y aceites 62 (1), 62-67, 2011
132011
Caracterização físico-química de bagaço de mandioca in natura e após tratamento hidrolítico
AC Jasko, J Andrade, PF Campos, L Padilha, RB Pauli, LB Quast, ...
122011
Influence of temperature and homogenization on honey crystallization
LCV Costa, E Kaspchak, MB Queiroz, MM Almeida, E Quast, LB Quast
Brazilian Journal of Food Technology 18 (2), 155-161, 2015
102015
Avaliação da cristalização de mel utilizando parâmetros de cor e atividade de água
AM Kuroishi, MB Queiroz, MM Almeida, LB Quast
Brazilian Journal of Food Technology 15 (1), 84-91, 2012
72012
Oxidação dos lipídios em café arábica (Coffea arábica l.) e café robusta (Coffea canephora P.)
LB QUAST, AD DE AQUINO
Boletim do Centro de Pesquisa de Processamento de Alimentos 22 (2), 2004
72004
Desenvolvimento de Geleia de Kiwi: Influência da polpa, pectina e brix na consistência
D Iensen, IV dos Santos, E Quast, LB Quast, D da Silva Raupp
Journal of Health Sciences, 2013
52013
Influência da adição de lecitina de soja e do poliglicerol poliricinolato nas propriedades reológicas do chocolate
KM DA CUNHA, LB Quast, V Luccas
Boletim do Centro de Pesquisa de Processamento de Alimentos 28 (2), 2010
52010
Viscosidad aparente de la pulpa de camu-camu (Myrciaria dubia) in natura y con pré-tratamiento térmico
RP Arévalo, TG Kieckbusch, LB QUAST
CONGRESO INTERAMERICANO DE INGENIERÍA QUÍMICA 22, 2006
52006
Aplicação da metodologia Mexpar para implantação da Cooperativa dos Apicultores e Meliponicultores Caminhos do Tibagi
EA Staron, F Tomachewski, F Bannach, LB Quast, MM de Almeida
Revista Conexão UEPG 6 (1), 74-77, 2010
32010
Functional yogurt with strawberries and chia seeds
J Kowaleski, LB Quast, J Steffens, F Lovato, LR dos Santos, SZ da Silva, ...
Food Bioscience 37, 100726, 2020
22020
Avaliação das formas de aquisição do mel e sua viabilidade na merenda escolar
EA Staron, CS Piroski, F Hanle, AM Lopes, LB Quast, MM de Almeida
Revista Conexão UEPG 11 (1), 46-59, 2015
22015
Evaluation of honey crystallization from the colour and water activity parameters
AM Kuroishi, MB Queiroz, MM Almeida, LB Quast
Brazilian Journal of Food Technology 15 (1), 84-91, 2012
22012
Prunums Mume-Fruit characteristics and phenolic content capacity
E Quast, A Alberti, L Quast, A Nogueira, G Wosiacki
Fruit processing: journal for the fruit processing and juice producing …, 2011
22011
A Engenharia na Escola
VP Casara, R Dalla Vecchia, RR Binotto, R Rodrigues, O Daga, ...
Revista brasileira de extensão universitária 6 (1), 43-51, 2015
12015
Estudo do efeito da adição de gorduras alternativas na cristalização da manteiga de cacau
LB Quast
[sn], 2008
12008
Production of naturally ‘‘lactose free” fresh cheese”
FI da Silva, FA Souza, J Ruschel, ACL Badaró, IB Tonial, ...
Research, Society and Development 9 (10), e4619108590-e4619108590, 2020
2020
Co-crystallized Honey with Sucrose: Storage Evaluation and Sensory Acceptance
LB Quast, M Zanette, V Zanella Pinto, C Passos Francisco, E Quast, ...
Journal of Culinary Science & Technology, 1-17, 2020
2020
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20