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Jander Luis Fernandes Monks
Jander Luis Fernandes Monks
Professor do Ensino Básico, Técnico e Tecnológico, Instituto Federal Sul-rio-grandense, IFSUL
E-mail confirmado em pelotas.ifsul.edu.br
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Citado por
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Ano
Effects of milling on proximate composition, folic acid, fatty acids and technological properties of rice
JLF Monks, NL Vanier, J Casaril, RM Berto, M de Oliveira, CB Gomes, ...
Journal of Food Composition and Analysis 30 (2), 73-79, 2013
1502013
The revisited levels of free and bound phenolics in rice: Effects of the extraction procedure
GH Alves, CD Ferreira, PG Vivian, JLF Monks, MC Elias, NL Vanier, ...
Food Chemistry 208, 116-123, 2016
762016
Electrospun potato starch nanofibers for thyme essential oil encapsulation: Antioxidant activity and thermal resistance
LM Fonseca, M Radünz, HC dos Santos Hackbart, FT da Silva, ...
Journal of the Science of Food and Agriculture 100 (11), 4263-4271, 2020
672020
Changes in the bioactive compounds content of soybean as a function of grain moisture content and temperature during long‐term storage
V Ziegler, NL Vanier, CD Ferreira, RT Paraginski, JLF Monks, MC Elias
Journal of Food Science 81 (3), H762-H768, 2016
552016
Accumulation of polycyclic aromatic hydrocarbons (PAHs) in rice subjected to drying with different fuels plus temperature, industrial processes and cooking
IA Bertinetti, CD Ferreira, JLF Monks, PJ Sanches-Filho, MC Elias
Journal of Food Composition and Analysis 66, 109-115, 2018
412018
Impact of different salts in soaking water on the cooking time, texture and physical parameters of cowpeas
BP Ávila, M Santos dos Santos, AM Nicoletti, GD Alves, MC Elias, ...
Plant foods for human nutrition 70, 463-469, 2015
332015
Physical and sensory characteristics of cake prepared with six whole-grain flours
BP Ávila, GCM Braganca, R Rockenbach, GD Alves, J Monks, MA Gularte, ...
Journal of Food Measurement and Characterization 11, 1486-1492, 2017
272017
Consumers’ sensory perception of food attributes: identifying the ideal formulation of gluten‐and lactose‐free brownie using sensory methodologies
B Pio Ávila, LO Cardozo, GD Alves, MA Gularte, J Monks, MC Elias
Journal of food science 84 (12), 3707-3716, 2019
192019
Blueberry bioactive properties and their benefits for health: A review
AM Nicoletti, MA Gularte, MC Elias, MS dos Santos, BP Ávila, JLF Monks, ...
International Journal of New Technology and Research (IJNTR). ISSN, 2454-4116, 2015
112015
Reduced of mycotoxin levels in parboiled rice by using ozone and its effects on technological and chemical properties
SR da Luz, FA Villanova, CT Rockembach, CD Ferreira, LJ Dallagnol, ...
Food chemistry 372, 131174, 2022
102022
Multivariate analysis of the conditions of temperature, moisture and storage time in the technological, chemical, nutritional parameters and phytochemical of green lentils
GCM Bragança, V Ziegler, BP Ávila, JLF Monks, W Peres, MC Elias
Journal of stored products research 87, 101617, 2020
102020
Efeitos da intensidade do polimento sobre parâmetros de avaliação tecnológica e bioquímica, perfil lipídico e conteúdo de ácido fólico em grãos de arroz
JLF Monks
Universidade Federal de Pelotas, 2010
32010
Effect of different hydration temperatures on the sensory, nutritional, and instrumental profile of black beans
R Rockenbach, B Ávila, G Bragança, J Monks, W Peres, M Gularte, ...
Rev. chil. nutr, 144-152, 2018
22018
Effects of different hydration treatments on technological, physical, nutritional, and bioactive parameters of lentils
G Bragança, B Ávila, R Rockenbach, M Santos, G Alves, M Santos, ...
Rev. chil. nutr, 658-668, 2020
12020
Caracterização espacial e análise da qualidade da água da bacia do arroio Moreira/Fragata, RS
LS Valadão, R da Silva Pereira, MD da Silva, JLF Monks
Revista Thema 15 (1), 282-297, 2018
12018
Caracterização de parâmetros físico–químicos e correlações com o manganês nos afluentes da barragem Santa Bárbara, Pelotas, RS
AH Kath, JG Timm, JLF Monks
Revista Ibero-Americana de Ciências Ambientais 8 (2), 34-48, 2017
12017
Avaliação da fração lipídica em grãos de arroz via cromatografia gasosa
GH ALVES, MRA RODRIGUES, CB GOMES, JLF MONKS, M ELIAS
Anais do Encontro de Pós-Graduação e I mostra Científica Universidade …, 2009
12009
Efeitos da pré-hidratação e da cocção no teor de antocianinas e na atividade antioxidante de grãos de lentilha
GCM Bragança, BP Ávila, GD Alves, LOP Cardozo, W Peres, JLF Monks, ...
Congresso Luso-3, 0
1
TESTES DE USABILIDADE E DESEMPENHO DE UM PORTAL DE INFORMAÇÃO
LFC Cezário, MPD Oliveira, TA Curty, AF Dias Júnior, RNM Araújo, ...
CIÊNCIA DA COMPUTAÇÃO: AVANÇOS E TENDÊNCIAS EM PESQUISA 1 (1), 179-187, 2023
2023
Effects of parboiled rice and grape marc-based mixtures on rats fed hypercholesterolemic diets
MLP de los Santos, GCM Bragança, VM de Souza Bortolini, ...
Seven Editora, 2023
2023
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