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Marcela Boro Veiros
Marcela Boro Veiros
Outros nomesMB Veiros, M Veiros, Veiros, M B
Professora Associada, Departamento de Nutrição, Universidade Federal de Santa Catarina - UFSC
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Título
Citado por
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Ano
Qualidade Nutricional e Sensorial na Produção de Refeições
R Proença, A Sousa, M Veiros, B Hering
Revista Nutrição em Pauta 13 (n 75), 2005
3092005
Qualidade nutricional e sensorial na produção de refeições / Nutritional and sensorial quality in meals production.
R Proença, A Sousa, M Veiros, B Hering
Editora da UFSC, 2005
309*2005
Food safety and hygiene practices of vendors during the chain of street food production in Florianopolis, Brazil: A cross-sectional study
RDM Cortese, MB Veiros, C Feldman, SB Cavalli
Food control 62, 178-186, 2016
2362016
Avaliação Qualitativa das Preparações do Cardápio em uma Unidade de Alimentação e Nutrição - Método AQPC
M Veiros, R Proença
Revista Nutrição em Pauta 11 (n 62), 2003
1492003
Food safety practices in a Portuguese canteen
MB Veiros, RPC Proença, MCT Santos, L Kent-Smith, A Rocha
Food Control 20 (10), 936-941, 2009
1482009
Análise das condições de trabalho do nutricionista na atuação como promotor de saúde em uma unidade de alimentação e nutrição: um estudo de caso
MB Veiros
Universidade Federal de Santa Catarina, Centro Tecnológico. Programa de Pós …, 2002
622002
Are campus food environments healthy? A novel perspective for qualitatively evaluating the nutritional quality of food sold at foodservice facilities at a Brazilian university
IS Pulz, PA Martins, C Feldman, MB Veiros
Perspectives in public health 137 (2), 122-135, 2017
612017
Princípios de Sustentabilidade na Produção de Refeições
M Veiros, R Proença
Revista Nutrição em Pauta 18 (102), 2010
482010
How to analyse and develop healthy menus in foodservice
MB Veiros, RP da Costa Proença, L Kent‐Smith, B Hering, AA De Sousa
Journal of Foodservice 17 (4), 159-165, 2006
462006
Avaliação Qualitativa das Preparações do Cardápio Escolar - AQPC Escola
MB Veiros, SS Martinelli
Revista Nutrição em Pauta 20 (114), 3-12, 2012
452012
Programa Nacional de Alimentação Escolar como promotor de Sistemas Alimentares Locais, Saudáveis e Sustentáveis: uma avaliação da execução financeira
P Soares, SS Martinelli, RK Fabri, MB Veiros, MC Davó-Blanes, ...
Ciência & Saúde Coletiva 23, 4189-4197, 2018
322018
Sodium content and labelling of processed and ultra-processed food products marketed in Brazil
CA Martins, AA de Sousa, MB Veiros, DA González-Chica, ...
Public Health Nutrition 18 (7), 1206-1214, 2015
312015
School menus in Santa Catarina: evaluation with respect to the National School Food Program regulations
GM Vidal, MB Veiros, AA Sousa
Revista de Nutrição 28 (3), 277-287, 2015
28*2015
Avaliação qualitativa de ementas-Método AQE
MB Veiros, G Campos, I Ruivo, R Proença, A Rocha, L Kent-Smith
Revista de alimentação humana 13 (3), 62-78, 2007
262007
Proposta de check-list hígio-sanitária para unidades de restauração
MB Veiros, SM Macedo, MCT Santos, RPC Proença, A Rocha, ...
Alimentação humana 13 (3), 51-61, 2007
242007
Strategies for the promotion of healthy, adequate and sustainable food in Brazil in times of Covid-19
SS Martinelli, SB Cavalli, RK Fabri, MB Veiros, ABC Reis, ...
Revista de Nutrição 33, e200181, 2020
222020
Análise das condições de trabalho do nutricionista na atuação como promotor de saúde em uma Unidade de Alimentação e Nutrição: um estudo de caso. 2002. 225 f
MB Veiros
Dissertação (Mestrado em Engenharia de Produção)–Universidade Federal de …, 2002
202002
Evaluation of nutritional and sensorial quality in meal production–NSQE system
B Hering, RP da Costa Proença, AA De Sousa, MB Veiros
Journal of Foodservice 17 (4), 173-181, 2006
182006
Serving size on nutrition labeling for processed foods sold in Brazil: Relationship to energy value
N Kliemann, MB Veiros, DA Gonzalez-Chica, RPC Proenca
Revista de Nutrição 29 (5), 741-750, 2016
152016
A comparison of sodium contents on nutrition information labels of foods with and without nutrition claims marketed in Brazil
W Nishida, AC Fernandes, MB Veiros, DA Gonzalez Chica, RPC Proença
British Food Journal 118 (7), 1594-1609, 2016
132016
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