Get my own profile
Public access
View all3 articles
2 articles
available
not available
Based on funding mandates
Co-authors
- Marciane MagnaniProfessora Associado do Curso de Engenharia dos Alimentos, Universidade Federal da ParaíbaVerified email at pq.cnpq.br
- Isabela Maia Toaldo FedrigoUniversidade Federal de Santa CatarinaVerified email at ufsc.br
- Maria Teresa Bertoldo PachecoPesquisadora Instituto de Tecnologia de AlimentosVerified email at ital.sp.gov.br
- Alexandre Sérgio SilvaUniversidade Federal da ParaíbaVerified email at pq.cnpq.br
- Marcelo Andrés Umsza GuezProfessor Adjunto de Biotecnologia, Universidade Federal da BahiaVerified email at ufba.br
- Raquel Guttierres Gomesprofessor Engenharia de AlimentosVerified email at uem.br
- Barbara F DantasEmbrapa SemiáridoVerified email at embrapa.br
- Giuseppina Pace Pereira LimaProfessor de Bioquímica, UNESPVerified email at ibb.unesp.br
- vianello fabioProfessor of Biophysics and Biochemistry, University of Padova, ItalyVerified email at unipd.it
- patricia ritschelEmbrapa Uva e VinhoVerified email at embrapa.br
- luciana azevedoUniversidade Federal de AlfenasVerified email at unifal-mg.edu.br
- Janice DruzianProfessor Universidade Federal da BahiaVerified email at ufba.br
- Magnus DeonSoil and Plant Nutrition Scientist, Brazilian Agricultural Research CorporationVerified email at cpatsa.embrapa.br
- Maria Auxiliadora Coelho de LimaPesquisadora em Fisiologia Pós-colheita, Embrapa SemiáridoVerified email at embrapa.br
- Ana P BarrosUniversity of Illinois Urbana ChampaignVerified email at illinois.edu