Importance and Implications of the Production of Phenolic Secondary Metabolites by Endophytic Fungi: A Mini-Review. PLN de Carvalho, EO Silva, DA Chagas-Paula, JHH Luiz, M Ikegaki Mini reviews in medicinal chemistry 16 (4), 259-271, 2016 | 67 | 2016 |
A comprehensive characterization of polyphenols by LC-ESI–QTOF-MS from Melipona quadrifasciata anthidioides geopropolis and their antibacterial, antioxidant … MP Rubinho, PLN de Carvalho, ALLE Reis, Ern, esto Reis, SM de Alencar, ... Natural product research 34 (21), 3139-3144, 2020 | 11 | 2020 |
Política de Cidades Polis XXI-Redes Urbanas para a Competitividade e a Inovação-Razões para Cooperar, Ideias a explorar N Martins, E Domingos, F Ribeiro, P Carvalho Lisboa: Departamento de Prospectiva e Planeamento e Relações Internacionais …, 2008 | 11 | 2008 |
Paraconiothyrium sp. P83F4/1: Antioxidant and Antiproliferative Activities an Endophytic Fungus Associated with Rheedia brasiliensis Plant. PLN CARVALHO, PO AMARAL, ALTG RUIZ, SM ALENCAR, ... International Journal of Biotechnology for Wellness Industries 1, 172-176, 2012 | 10 | 2012 |
Research about Listeria sp., Salmonella sp. and others contamination indicators to milk’s and cheese’s samples sale in the South of Minas Gerais State PLN Carvalho, PR Carvalhjo, E Hofer, CMF Reis, S Veiga American-Eurasian Network for Scientific Information, 2009 | 7 | 2009 |
Improvement of antioxidant and antimicrobial activity of soy isoflavones extracts bioconverted with?-glucosidase JJ Teixeira, R Conrado, L Gonçalves, PLN de Carvalho, HH Sato, ... Brazilian Journal of Development 6 (1), 4303-4308, 2020 | 3 | 2020 |
Qualidade higiênico-sanitária da carne de hambúrguer Industrializada N de Almeida VILELA, PLN de CARVALHO, SMOM VEIGA, ... Revista da Universidade Vale do Rio Verde 10 (2), 370-375, 2013 | 3 | 2013 |
Água purificada para laboratório: qualidade microbiológica, formação de biofilme e uso do ozônio como sanificante alternativo PLN de CARVALHO, SAR Abjaude, TMM Hipolito, A dos Reis Lopes, ... Revista da Universidade Vale do Rio Verde 10 (2), 260-269, 2012 | 3 | 2012 |
QUALIDADE HIGIENICOSSANITáRIA DE QUEIJOS RICOTA E COTTAGE. TMM Hipólito, AR Chaves, LTM Hipólito, PLN de Carvalho, SMOM Veiga GRAMADO, RS, ABRIL, 23 A 26: HIGIENISTAS DE ALIMENTOS DEBATEM 25 (192/193), 177, 2010 | 1 | 2010 |
Avaliação da eficiência de diferentes sanificantes em alface (Lactuca sativa) e de suas influências na vida útil do produto AGF Peloso, PLN Carvalho, SMOM Veiga, LC Nascimento, JE Fiorini Hig. aliment, 122-127, 2010 | 1 | 2010 |
INTERVENÇÕES EDUCATIVAS COM IDOSOS HIPERTENSOS FHP TOMAZ, P de CARVALHO Revista de Iniciação Científica da Universidade Vale do Rio Verde 8 (2), 2019 | | 2019 |
INTERVENÇÃO PREVENTIVA VOLTADA AO RISCO CARDIOVASCULAR GLOBAL DOS HIPERTENSOS FREQUENTADORES DO CENTRO DE CONVIVÊNCIA DO IDOSO DE TRÊS CORAÇÕES FHP TOMAZ, MHS COSTA, PD CARVALHO Revista de Iniciação Científica da Universidade Vale do Rio Verde 6 (2), 2017 | | 2017 |
Hygienic-sanitary quality of Ricotta and Cottage cheeses. TMM Hipólito, AR Chaves, LTM Hipólito, PLN Carvalho, S Veiga | | 2013 |
Food safety: teaching, research and extension. CR Vieira, T Faria, RAO Paula, JC Oliver, BGV de Alcântara, FR Ribeiro, ... Revista da Universidade Vale do Rio Verde 11 (1), 326-335, 2013 | | 2013 |
Higiene dos alimentos: atividades de ensino, pesquisa e extensão CR Vieira, SMOM Veiga, T Faria, RA de Oliveira Paula, JC Oliver, ... Revista da Universidade Vale do Rio Verde 11 (1), 326-335, 2013 | | 2013 |
BIO035 Contamination indicators survey in pressed ricotta commercialized in the South of Minas Gerais CA Freire, ICL Munhoz, M de Matos Dornelas, P de Sousa Moreira, ... Revista Eletrônica de Farmácia 9 (1), 1-1, 2012 | | 2012 |
Sanitary and hygienic quality of commercialized meat burgers. LF Melo, NA Vilela, PLN Carvalho, S Veiga, LC Nascimento | | 2012 |
Purified water laboratory: microbiological quality, biofilm formation and use of ozone as alternative sanitizer. PLN Carvalho, SAR Abjaude, TMM Hipolito, AR Lopes, LC Nascimento, ... | | 2012 |
Águas, minas e nascentes: avaliação higiênico-sanitária e atividades educativas, em parceria com poder municipal PLN de Carvalho, SAR Abjaude, LY Camilo, E Gerenutti, CFO Alencar, ... Hig. aliment, 16-16, 2011 | | 2011 |
Evaluation of the efficiency of different sanitizers on lettuce (Lactuca sativa) and its influence on the keeping quality of the product. AGF Peloso, PLN de Carvalho, S Veiga, LC do Nascimento Revista Higiene Alimentar 24 (180/181), 122-127, 2010 | | 2010 |