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Enio Nazaré de Oliveira Junior
Enio Nazaré de Oliveira Junior
DQBIO - CAP - UFSJ
E-mail confirmado em ufsj.edu.br
Título
Citado por
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Ano
Chitosan tailor‐made films: the effects of additives on barrier and mechanical properties
CMP Yoshida, EN Oliveira Junior, TT Franco
Packaging Technology and Science: An International Journal 22 (3), 161-170, 2009
1152009
Changes in hyphal morphology due to chitosan treatment in some fungal species
EN Oliveira Junior, IS Melo, TT Franco
Brazilian Archives of Biology and Technology 55, 637-646, 2012
512012
Growth rate inhibition of phytopathogenic fungi by characterized chitosans
EN Oliveira Junior, NEE Gueddari, B Moerschbacher, TT Franco
Brazilian Journal of Microbiology 43, 800-809, 2012
492012
Biosynthesis of xanthan gum from fermenting shrimp shell: yield and apparent viscosity
LA de Sousa Costa, M Inomata Campos, J Izabel Druzian, AM de Oliveira, ...
International Journal of Polymer Science 2014, 2014
412014
Penicillium citrinum and Penicillium mallochii: New phytopathogens of orange fruit and their control using chitosan
TC Coutinho, MC Ferreira, LH Rosa, AM de Oliveira, ...
Carbohydrate polymers 234, 115918, 2020
372020
Caracterização química e efeito cicatrizante de quitosana, com baixos valores de massa molar e grau de acetilação, em lesões cutâneas
ENOJ Rodrigo Martins Fráguas, Denise Alvarenga Rocha, Estela de Rezende ...
http://dx.doi.org/10.1590/0104-1428.1778 25 (2), 205-211, 2015
30*2015
Preparo e caracterização de filmes comestíveis de quitosana
RM Fráguas, AA Simão, PV Faria, ER Queiroz, ÊN Oliveira, CMP Abreu
Polímeros 25 (spe), 48-53, 2015
292015
Alterações pós-colheita da" fruta-de-lobo"(Solanum lycocarpum St. Hil.) durante o amadurecimento: análises físico-químicas, químicas e enzimáticas
EN Oliveira Junior, CD Santos, CMP Abreu, AD Corrêa, JZL Santos
Revista Brasileira de Fruticultura 26, 410-413, 2004
292004
Análise nutricional da fruta-de-lobo (Solanum lycocarpum St. Hil.) durante o amadurecimento
EN Oliveira Junior, CD Santos, CMP Abreu, AD Corrêa, JZL Santos
Ciência e Agrotecnologia 27, 846-851, 2003
292003
Biodegradation of linear alkylbenzene sulfonate (LAS) by Penicillium chrysogenum
MF Costa, AM de Oliveira, EN de Oliveira Junior
Bioresource technology reports 9, 100363, 2020
202020
Changes in hyphal morphology due to chitosan treatment in some fungal species
E Junior, ISD Melo, TT Franco
Braz. Arch. Biol. Technol 55, 637-646, 2012
152012
Preparation and characterization chitosan edible films
RM Fráguas, AA Simão, PV Faria, ER Queiroz, ÊN Oliveira Junior, ...
Polímeros 25, 48-53, 2015
112015
Physicochemical characterization of thermally treated chitosans and chitosans obtained by alkaline deacetylation
AM de Oliveira, TT Franco, EN Oliveira Junior
International Journal of Polymer Science 2014, 2014
102014
Fungal growth control by chitosan and derivatives
ENDO Junior
Fungal Pathogenicity 61, 2016
72016
Chitosan coatings in the maintenance of strawberry quality during refrigerated storage
TS Tavares, DA Rocha, E de Rezende Queiroz, CMP de Abreu, ...
Brazilian Journal of Development 5 (6), 5434-5448, 2019
52019
Nutritional analysis of" fruta-de-lobo"(Solanum lycocarpum St. Hil.) during the ripening process
EN Oliveira Junior, CD Santos, CMP Abreu, AD Correa, JZL Santos
Ciência e Agrotecnologia 27, 846-851, 2003
52003
Análise nutricional da fruta-de-lobo
EN OLIVEIRA JUNIOR
Solanum lycocarpum, 0
5
Postharvest changes of" fruta-de-lobo"(Solanum lycocarpum St. Hil.) during the ripening process: physical-chemical, chemical and enzymatic analysis
EN Oliveira Junior, CD Santos, CMP Abreu, AD Corrêa, JZL Santos
Revista Brasileira de Fruticultura 26, 410-413, 2004
42004
Alterações pós-colheita da fruta-de-lobo (Solanum lycocarpum St. Hil) durante o amadurecimento
EN de Oliveira Junior
Universidade Federal de Lavras., 2002
42002
Tara Gum Coating with Embedded ZnO Nanostructures for Increased Postharvest Guava Shelf Life
KCB Costa, AE Schlogl, SM de Souza, EN de Oliveira Júnior, ...
ACS Food Science & Technology 3 (4), 738-752, 2023
32023
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