Seguir
ALEXANDRE RODRIGO COELHO
ALEXANDRE RODRIGO COELHO
Professor de microbiologia
E-mail confirmado em professores.utfpr.edu.br
Título
Citado por
Citado por
Ano
Penicillium expansum versus antagonist yeasts and patulin degradation in vitro
AR Coelho, MG Celli, EYS Ono, G Wosiacki, FL Hoffmann, FC Pagnocca, ...
Brazilian archives of Biology and Technology 50, 725-733, 2007
672007
Alternativas para um produto cárneo mais saudável: uma revisão
DF Oliveira, AR Coelho, VCF Burgardt, EH Hashimoto, AM Lunkes, ...
Brazilian Journal of Food Technology 16, 163-174, 2013
582013
Quantification of essential fatty acids and assessment of the nutritional quality indexes of lipids in tilapia alevins and juvenile tilapia fish (Oreochromis niloticus).
IB Tonial, DF Oliveira, AR Coelho, M Matsushita, FAG Coró, NE Souza, ...
572014
Patulin biodegradation using Pichia ohmeri and Saccharomyces cerevisiae
A Coelho, M Celli, E Sataque Ono, F Hoffmann, F Pagnocca, S Garcia, ...
World Mycotoxin Journal 1 (3), 325-331, 2008
492008
Purification of Candida guilliermondii and Pichia ohmeri killer toxin as an active agent against Penicillium expansum
AR Coelho, M Tachi, FC Pagnocca, GMA Nobrega, FL Hoffmann, ...
Food Additives and Contaminants 26 (1), 73-81, 2009
382009
Combined effects of oregano essential oil and salt on the growth of Escherichia coli in salad dressing
MG Cattelan, YP de Oliveira Nishiyama, TMV Gonçalves, AR Coelho
Food microbiology 73, 305-310, 2018
302018
In vitro and in vivo antifungal activity of natural inhibitors against Penicillium expansum
C Fieira, F Oliveira, RP Calegari, A Machado, AR Coelho
Food Science and Technology 33, 40-46, 2013
302013
Qualidade microbiológica de amostras de água de coco vendidas por ambulantes na cidade de Säo José do Rio Preto-SP
FL Hoffmann, AR Coelho, AP Mansor, CM Takahashi, TM Vinturim
Hig. aliment, 87-92, 2002
302002
Influence of concentration and pH in caseinomacropeptide and carboxymethylcellulose interaction
VCF Burgardt, DF Oliveira, IG Evseev, AR Coelho, CWI Haminiuk, ...
Food hydrocolloids 35, 170-180, 2014
242014
Qualidade higiênico-sanitária de sorvetes comercializados na cidade de Säo José do Rio Preto-SP-Brasil
FL Hoffmann, ALB Penna, AR Coelho, AP Mansor, TM Vinturim
Hig. aliment, 62-8, 2000
242000
Biocontrole de doenças pós-colheita de frutas por leveduras: perspectivas de aplicação e segurança alimentar
AR Coelho, FL Hoffmann, EY Hirooka
Semina: Ciências Agrárias 24 (2), 337-358, 2003
212003
Milho: riscos associados à contaminação por Fusarium verticillioides e fumonisinas
ELZ Figueira, AR Coelho, EYS Ono, EY Hirooka
Semina: Ciências Agrárias 24 (2), 359-378, 2003
192003
Farinha de linhaça dourada como substituto de gordura animal em hambúrguer de carne bovina com redução de sódio
DF De Oliveira, JPF Mileski, CG De Carli, JF Marchi, DC Silva, AR Coelho, ...
Brazilian Journal of Food Technology 17, 273-282, 2014
172014
Production of wheat flour/PBAT active films incorporated with oregano oil microparticles and its application in fresh pastry conservation
GC Balan, AFS Paulo, LG Correa, ID Alvim, CT Ueno, AR Coelho, ...
Food and Bioprocess Technology 14 (8), 1587-1599, 2021
162021
Qualidade dos méis de abelhas africanizadas (Apis mellifera) e jataí (Tetragonisca angustula) comercializado na microrregião de Francisco Beltrão–PR
F Braghini, E Chiapetti, JFS Júnior, JPF Mileski, DF de Oliveira, S Morés, ...
Revista de Ciências Agrárias 40 (1), 279-289, 2017
132017
Controle de Penicillium expansum/biodegradação de patulina: perfil cromatográfico de composto bioativo de leveduras killer visando aplicação pós-colheita (2005)
AR Coelho
Tese (Doutorado em Ciência de Alimentos), Universidade Estadual de Londrina …, 2005
132005
Avaliação do potencial antagônico de leveduras, visando biocontrole de deterioração por Penicillium expansum
AR Coelho, GM de Andrade Nóbrega, FC Pagnocca, FL Hoffmann, ...
Semina: Ciências Agrárias 32 (4Sup1), 1879-1892, 2011
122011
Patulin determination in apples with rotten areas
M Celli, A Coelho, G Wosiacki, M Boscolo, CG Cruz
World Mycotoxin Journal 2 (3), 279-283, 2009
122009
Control of lipid oxidation in jerked beef through the replacement of sodium nitrite by natural extracts of yerba mate and propolis as antioxidant agent
FAG Coró, VO Gaino, J Carneiro, AR Coelho, MR Pedrão
Brazilian Journal of Development 6 (1), 4834-4850, 2020
112020
Alternativas para um produto cárneo mais saudável: uma revisão/Alternatives for a healthier meat product: a review
DF de Oliveira, AR Coelho, VC da Fonseca Burgardt, EH Hashimoto, ...
Brazilian Journal of Food Technology 16 (3), 163, 2013
112013
O sistema não pode executar a operação agora. Tente novamente mais tarde.
Artigos 1–20