Get my own profile
Public access
View all10 articles
9 articles
available
not available
Based on funding mandates
Co-authors
- Antonio J. A. MeirellesProfessor of Food Engineering, UNICAMPVerified email at fea.unicamp.br
- Mariana Conceição da CostaProfessora, Faculdade de Engenharia Química - UNICAMPVerified email at feq.unicamp.br
- Eduardo Augusto Caldas BatistaProfessor de Engenharia de Alimentos, Universidade Estadual de CampinasVerified email at fea.unicamp.br
- Joao A. P. CoutinhoFull Professor, CICECO, Chemistry Department, University of AveiroVerified email at ua.pt
- Rosiane Lopes da CunhaProfessor Associado I, Universidade Estadual de CampinasVerified email at fea.unicamp.br
- Flávio Alves da SilvaProfessor de Engenharia de Alimentos, Universidade Federal de GoiásVerified email at ufg.br
- Antonio Marsaioli, Jr.Verified email at ital.sp.gov.br
- Lisandro Pavie CardosoProfessor Titular Aposentado do Instituto de Física Gleb Wataghin da Universidade Estadual deVerified email at ifi.unicamp.br
- Mara G. FreireInvestigadora Coordenadora, Universidade de AveiroVerified email at ua.pt
- Maria Alvina KrähenbühlFaculdade de Engenharia Química - UNICAMPVerified email at feq.unicamp.br
- Adenilson Oliveira dos SantosUniversidade Federal do MaranhãoVerified email at ufma.br
- Paula BrandãoChemistry Department/CICECO, University of AveiroVerified email at ua.pt
- José M. S. S. EsperançaFCT/UNLVerified email at fct.unl.pt
- José A. Lopes da SilvaDepartment of Chemistry, University of Aveiro, PortugalVerified email at ua.pt
- Luís Paulo RebeloProfessor of Structural ChemistryVerified email at itqb.unl.pt
- Carolina PiconeUniversidade Estadual de CampinasVerified email at fea.unicamp.br
Follow
Guilherme José Maximo
Professor Doutor, Faculdade de Engenharia de Alimentos, Universidade Estadual de Campinas
Verified email at unicamp.br