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Suellen Secchi Martinelli
Suellen Secchi Martinelli
Professora do Departamento de Nutrição, Universidade Federal de Santa Catarina
E-mail confirmado em ufsc.br
Título
Citado por
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Ano
Alimentação saudável e sustentável: uma revisão narrativa sobre desafios e perspectivas
SS Martinelli, SB Cavalli
Ciência & Saúde Coletiva 24, 4251-4262, 2019
1592019
Vegetable consumption and factors associated with increased intake among college students: a scoping review of the last 10 years
V Mello Rodrigues, J Bray, AC Fernandes, G Luci Bernardo, H Hartwell, ...
Nutrients 11 (7), 1634, 2019
922019
The effect of new purchase criteria on food procurement for the Brazilian school feeding program
P Soares, MC Davó-Blanes, SS Martinelli, L Melgarejo, SB Cavalli
Appetite 108, 288-294, 2017
642017
Potencialidades e dificuldades para o abastecimento da alimentação escolar mediante a aquisição de alimentos da agricultura familiar em um município brasileiro
P Soares, SS Martinelli, L Melgarejo, MC Davó-Blanes, SB Cavalli
Ciência & Saúde Coletiva 20, 1891-1900, 2015
512015
Healthy and sustainable diet: a narrative review of the challenges and perspectives
SS Martinelli, SB Cavalli
Ciência & saúde coletiva 24, 4251-4262, 2019
502019
Avaliação qualitativa das preparações do cardápio escolar: AQPC Escola
MB Veiros, SS Martinelli
Nutrição em Pauta 20 (114), 3-12, 2012
462012
Family farming in times of Covid-19
SB Cavalli, P Soares, SS Martinelli, S Schneider
Revista de Nutrição 33, e200180, 2020
412020
Regional foods in Brazilian school meals
RK Fabri, RPC Proença, SS Martinelli, SB Cavalli
British Food Journal 117 (6), 1706-1719, 2015
372015
Programa Nacional de Alimentação Escolar como promotor de Sistemas Alimentares Locais, Saudáveis e Sustentáveis: uma avaliação da execução financeira
P Soares, SS Martinelli, RK Fabri, MB Veiros, MC Davó-Blanes, ...
Ciência & Saúde Coletiva 23, 4189-4197, 2018
322018
Fornecimento de alimentos da agricultura familiar para a alimentação escolar: o exemplo do Programa de Aquisição de Alimentos
P Soares, SS Martinelli, L Melgarejo, SB Cavalli
Universidade Estadual de Campinas, 2013
232013
Strategies for the promotion of healthy, adequate and sustainable food in Brazil in times of Covid-19
SS Martinelli, SB Cavalli, RK Fabri, MB Veiros, ABC Reis, ...
Revista de Nutrição 33, e200181, 2020
212020
Association of personal characteristics and cooking skills with vegetable consumption frequency among university students
GL Bernardo, VM Rodrigues, BS Bastos, PL Uggioni, DB Hauschild, ...
Appetite 166, 105432, 2021
202021
Oferta de preparações culinárias e alimentos regionais e da sociobiodiversidade na alimentação escolar: um estudo na Região Sul do Brasil
MW Girardi, RK Fabri, VU Bianchini, SS Martinelli, SB Cavalli
Segurança Alimentar e Nutricional 25 (3), 29-44, 2018
182018
Potencialidades da compra institucional na promoção de sistemas agroalimentares locais e sustentáveis: o caso de um restaurante universitário
SS Martinelli, P Soares, RK Fabri, GRA Campanella, OJ Rover, ...
Universidade Estadual de Campinas, 2015
172015
Water consumption in meat thawing under running water: sustainability in meal production
SS Martinelli, SB Cavalli, PP Pires, LC Proença, RPC Proença
Journal of culinary science & technology 10 (4), 311-325, 2012
172012
A label survey to identify ingredients potentially containing GM organisms to estimate intake exposure in Brazil
RDM Cortese, SS Martinelli, RK Fabri, RP da Costa Proença, SB Cavalli
Public health nutrition 21 (14), 2698-2713, 2018
142018
Using local family farm products for school feeding programmes: effect on school menus
P Soares, SS Martinelli, L Melgarejo, SB Cavalli, MC Davó-Blanes
British Food Journal 119 (6), 1289-1300, 2017
142017
Brazilian national school food program as a promoter of local, healthy and sustainable food systems: Evaluating the financial implementation
P Soares, SS Martinelli, RK Fabri, MB Veiros, MC Davó-Blanes, ...
Ciência & Saúde Coletiva 23, 4189-4197, 2018
132018
Desenvolvimento de método de qualidade nutricional, sensorial, regulamentar e sustentabilidade no abastecimento de carnes em unidades produtoras de refeições: o exemplo da …
SS Martinelli
Florianópolis, SC, 2011
122011
Criteria adopted for school menu planning within the framework of the Brazilian School Feeding Program
VU Bianchini, SS Martinelli, P Soares, RK Fabri, SB Cavalli
Revista de Nutrição 33, e190197, 2020
112020
O sistema não pode executar a operação agora. Tente novamente mais tarde.
Artigos 1–20