Seguir
Luciano J Q Teixeira
Luciano J Q Teixeira
Professor da Engenharia de Alimentos da Ufes
E-mail confirmado em ufes.br
Título
Citado por
Citado por
Ano
Effect of drying air temperature on drying kinetics and physicochemical characteristics of dried banana
LL Macedo, WC Vimercati, C da Silva Araújo, SH Saraiva, LJQ Teixeira
Journal of Food Process Engineering 43 (9), e13451, 2020
872020
Avaliação tecnológica da extração alcoólica no processamento de licor de banana
LJQ Teixeira, AM Ramos, JBP Chaves, PHA Silva, PC Stringheta
Boletim do Centro de Pesquisa e Processamento de Alimentos 23 (2), 329-346, 2005
412005
Testes de aceitabilidade de licores de banana
L Teixeira, A Ramos, J Chaves, P Stringheta
Current Agricultural Science and Technology 13 (2), 2007
312007
Ultrasound improves antimicrobial effect of sodium hypochlorite and instrumental texture on fresh-cut yellow melon
DKA Rosario, ALA Duarte, MCM Madalao, MC Libardi, LJQ Teixeira, ...
Journal of Food Quality 2018, 1-6, 2018
222018
Determinação da fração da fibra alimentar solúvel em raiz e farinha de yacon (Smallanthus sonchifolius) pelo método enzimático-gravimétrico e cromatografia líquida de alta …
CM Vasconcelos, CO da SILVA, LJQ Teixeira, JBP Chaves, HSD Martino
Revista do Instituto Adolfo Lutz 69 (2), 188-193, 2010
222010
Cinética de secagem de acerola em leito de espuma e ajuste de modelos matemáticos
CS Araújo, LL Macedo, WC Vimercati, SH Saraiva, AN Oliveira, ...
Brazilian Journal of Food Technology 20, e2016152, 2017
212017
GIS applied to agriclimatological zoning and agrotoxin residue monitoring in tomatoes: A case study in Espírito Santo state, Brazil
AR Dos Santos, LJQ Teixeira, SH Saraiva, DF Freitas, ...
Journal of environmental management 166, 429-439, 2016
202016
Tecnologia, composição e processamento de licores
LJ Teixeira, L Simões, C Rocha, SH Saraiva, M Junqueira
Enciclopédia biosfera 7 (12), 2011
192011
Influence of drying temperature on drying kinetics, energy consumption, bioactive compounds and cooking quality of pasta enriched with spinach
WC Vimercati, C da Silva Araújo, LL Macedo, AM Maradini Filho, ...
Journal of Food Process Engineering 43 (12), e13571, 2020
182020
Banana liqueur: Optimization of the alcohol and sugar contents, sensory profile and analysis of volatile compounds
M de Jesus Filho, LB do Carmo, SM Della Lucia, SH Saraiva, AV Costa, ...
LWT 97, 31-38, 2018
182018
Pesticide residues in conventionally and organically grown tomatoes in Espírito Santo (Brazil)
GM Santos, LJQ Teixeira, OS Pereira, AR Santos, M Fronza, AGD Silva, ...
Química Nova 38 (06), 848-851, 2015
182015
HÁBITOS DE CONSUMO DE FRUTAS ENTRE ESTUDANTES DA UNIVERSIDADE FEDERAL DE VIÇOSA/HABITS OF FRUIT CONSUMPTION AMONG STUDENTS FROM THE FEDERAL UNIVERSITY OF VIÇOSA
LJQ Teixeira, JMAT Kluge, NM da Silva, FP Reis
Ceres 53 (307), 2006
182006
Aplicação de Campos Elétricos pulsados de alta intensidade na Conservação de Alimentos
AM Ramos, LJQ Teixeira, PC Stringheta, JBP Chaves, JC Gomes
revista Ceres 53 (308), 425-438, 2006
172006
Cinéticas de secagem do abacaxi cv. Pérola
A Machado, M Souza, M Junqueira, S Saraiva, LJ Teixeira
Enciclopédia biosfera 8 (15), 2012
162012
Avaliação Tecnológica de um processo de produção de licor de banana
LJQ Teixeira
162004
Influence of yacon syrup concentration and drying air temperature on properties of osmotically pre-dehydrated dried banana
LL Macedo, C da Silva Araújo, WC Vimercati, SH Saraiva, LJQ Teixeira
Heat and Mass Transfer 57, 441-451, 2021
152021
Drying kinetics and physicochemical properties of whey dried by foam mat drying
RR de Paula, WC Vimercati, CS Araujo, LL Macedo, LJQ Teixeira, ...
Journal of Food Processing and Preservation 44 (10), e14796, 2020
152020
Effect of storage time and packaging on cooking quality and physicochemical properties of pasta with added nontraditional ingredients
WC Vimercati, LL Macedo, CS Araujo, AM Maradini Filho, SH Saraiva, ...
Journal of Food Processing and Preservation 44 (9), e14637, 2020
152020
Evaluation of different bleaching methods applied to yacon
LL Macedo, C da Silva Araújo, WC Vimercati, SH Saraiva, LJQ Teixeira
Journal of Food Process Engineering 42 (7), e13276, 2019
142019
Qualidade de morangos envolvidos com revestimento comestível antimicrobiano à base de diferentes fontes de amido
A Alves, SH Saraiva, S Lucia, LJ Teixeira, M Junqueira
Enciclopédia Biosfera 7 (13), 2011
142011
O sistema não pode executar a operação agora. Tente novamente mais tarde.
Artigos 1–20