Estimate of aflatoxin M1 exposure in milk and occurrence in Brazil L Shundo, SA Navas, LCA Lamardo, V Ruvieri, M Sabino Food Control 20 (7), 655-657, 2009 | 150 | 2009 |
Determination of folic acid in fortified wheat flours J Alaburda, AP de Almeida, L Shundo, V Ruvieri, M Sabino Journal of Food Composition and Analysis 21 (4), 336-342, 2008 | 93 | 2008 |
Aflatoxins and ochratoxin A in Brazilian paprika L Shundo, AP de Almeida, J Alaburda, LCA Lamardo, SA Navas, ... Food control 20 (12), 1099-1102, 2009 | 90 | 2009 |
Ochratoxin A in Brazilian instant coffee AP Almeida, J Alaburda, L Shundo, V Ruvieri, SA Navas, LCA Lamardo, ... Brazilian Journal of Microbiology 38, 300-303, 2007 | 52 | 2007 |
Ochratoxin A in Brazilian instant coffee AP Almeida, J Alaburda, L Shundo, V Ruvieri, SA Navas, LCA Lamardo, ... Brazilian Journal of Microbiology 38, 300-303, 2007 | 52 | 2007 |
Ochratoxin A in wines and grape juices commercialized in the city of São Paulo, Brazil L Shundo, AP Almeida, J Alaburda, V Ruvieri, SA Navas, LCA Lamardo, ... Brazilian Journal of Microbiology 37, 533-537, 2006 | 39 | 2006 |
Ochratoxin A in wines and grape juices commercialized in the city of São Paulo, Brazil L Shundo, AP Almeida, J Alaburda, V Ruvieri, SA Navas, LCA Lamardo, ... Brazilian Journal of Microbiology 37, 533-537, 2006 | 39 | 2006 |
Comparison of gas chromatographic and gravimetric methods for quantization of total fat and fatty acids in foodstuffs S Aued-Pimentel, MMM Kus, EE Kumagai, V Ruvieri, O Zenebon Química Nova 33, 76-84, 2010 | 29 | 2010 |
Occurrence of deoxynivalenol in wheat flour, instant noodle and biscuits commercialised in Brazil AP Almeida, LCA Lamardo, L Shundo, SA Silva, SA Navas, J Alaburda, ... Food Additives & Contaminants: Part B 9 (4), 251-255, 2016 | 25 | 2016 |
Avaliação da qualidade de óleos e gorduras utilizados para fritura no comércio da região metropolitana da Baixada Santista, estado de São Paulo M Tavares, E Gonzalez, MLP da Silva, RCF Barsotti, EE Kumagai, ... Revista do Instituto Adolfo Lutz 66 (1), 40-44, 2007 | 16 | 2007 |
Composição de ácidos graxos em óleos e gorduras de fritura MRV Lopes, A Sabria, MSF Caruso, N Jorge, V Ruvieri Revista do Instituto Adolfo Lutz 63 (2), 168-76, 2004 | 14 | 2004 |
Sulfonamidas em leite por cromatografia líquida de alta eficiência com derivação pré-coluna e detecção por fluorescência J Alaburda, V Ruvieri, L Shundo, AP Almeida, P Tiglea, M Sabino Pesquisa Agropecuária Brasileira 42, 1587-1592, 2007 | 12 | 2007 |
Influência de fatores climatológicos na ocorrência de microcistina FS da FONSECA, V Ruvieri, EM Onaka, RL Santana, MA Scorsafava, ... Revista do Instituto Adolfo Lutz 69 (4), 461-466, 2010 | 8 | 2010 |
Ochratoxin A in raisins samples marketed in São Paulo, Brazil AP de ALMEIDA, J Alaburda, V Ruvieri, M Sabino Rev Inst Adolfo Lutz 65 (3), 171-175, 2006 | 8 | 2006 |
Ácidos graxos saturados em produtos alimentícios: comparação de procedimentos na análise por cromatografia gasosa S Aued-Pimentel, MSF Caruso, EE Kumagai, V Ruvieri, O Zenebon Rev Inst Adolfo Lutz 64 (2), 167-172, 2005 | 7 | 2005 |
Sulfonamides in milk by high performance liquid chromatography with pre-column derivatization and fluorescence detection J Alaburda, V Ruvieri, L Shundo, AP Almeida, P Tiglea, M Sabino Pesquisa Agropecuária Brasileira 42, 1587-1592, 2007 | 6 | 2007 |
Aflatoxinas em amendoim: melhoria da qualidade e programas de controle L Shundo, SA Navas, V Ruvieri, J Alaburda, LCA Lamardo, M Sabino Rev Inst Adolfo Lutz 69 (4), 567-70, 2010 | 5 | 2010 |
Otimização da determinação da aflatoxina M L Shundo, V Ruvieri, SA Navas, M Sabino Rev. Inst. Adolfo Lutz 63 (1), 43-48, 2004 | 5 | 2004 |
Occurrence of aflatoxin M1 in bovine milk samples consumed in different regions of Brazil L Shundo, AP Almeida, J Alaburda, LCA Lamardo, SA Navas, V Ruvieri, ... Rev. Inst. Adolfo Lutz, 1-8, 2016 | 3 | 2016 |
Fatty acids composition in frying fats and oils. MRV Lopes, S Aued-Pimentel, MSF Caruso, N Jorge, V Ruvieri | 3 | 2004 |