Seguir
Valter Ruvieri
Valter Ruvieri
Afiliación desconocida
Dirección de correo verificada de ial.sp.gov.br
Título
Citado por
Citado por
Año
Estimate of aflatoxin M1 exposure in milk and occurrence in Brazil
L Shundo, SA Navas, LCA Lamardo, V Ruvieri, M Sabino
Food Control 20 (7), 655-657, 2009
1502009
Determination of folic acid in fortified wheat flours
J Alaburda, AP de Almeida, L Shundo, V Ruvieri, M Sabino
Journal of Food Composition and Analysis 21 (4), 336-342, 2008
932008
Aflatoxins and ochratoxin A in Brazilian paprika
L Shundo, AP de Almeida, J Alaburda, LCA Lamardo, SA Navas, ...
Food control 20 (12), 1099-1102, 2009
902009
Ochratoxin A in Brazilian instant coffee
AP Almeida, J Alaburda, L Shundo, V Ruvieri, SA Navas, LCA Lamardo, ...
Brazilian Journal of Microbiology 38, 300-303, 2007
522007
Ochratoxin A in Brazilian instant coffee
AP Almeida, J Alaburda, L Shundo, V Ruvieri, SA Navas, LCA Lamardo, ...
Brazilian Journal of Microbiology 38, 300-303, 2007
522007
Ochratoxin A in wines and grape juices commercialized in the city of São Paulo, Brazil
L Shundo, AP Almeida, J Alaburda, V Ruvieri, SA Navas, LCA Lamardo, ...
Brazilian Journal of Microbiology 37, 533-537, 2006
392006
Ochratoxin A in wines and grape juices commercialized in the city of São Paulo, Brazil
L Shundo, AP Almeida, J Alaburda, V Ruvieri, SA Navas, LCA Lamardo, ...
Brazilian Journal of Microbiology 37, 533-537, 2006
392006
Comparison of gas chromatographic and gravimetric methods for quantization of total fat and fatty acids in foodstuffs
S Aued-Pimentel, MMM Kus, EE Kumagai, V Ruvieri, O Zenebon
Química Nova 33, 76-84, 2010
292010
Occurrence of deoxynivalenol in wheat flour, instant noodle and biscuits commercialised in Brazil
AP Almeida, LCA Lamardo, L Shundo, SA Silva, SA Navas, J Alaburda, ...
Food Additives & Contaminants: Part B 9 (4), 251-255, 2016
252016
Avaliação da qualidade de óleos e gorduras utilizados para fritura no comércio da região metropolitana da Baixada Santista, estado de São Paulo
M Tavares, E Gonzalez, MLP da Silva, RCF Barsotti, EE Kumagai, ...
Revista do Instituto Adolfo Lutz 66 (1), 40-44, 2007
162007
Composição de ácidos graxos em óleos e gorduras de fritura
MRV Lopes, A Sabria, MSF Caruso, N Jorge, V Ruvieri
Revista do Instituto Adolfo Lutz 63 (2), 168-76, 2004
142004
Sulfonamidas em leite por cromatografia líquida de alta eficiência com derivação pré-coluna e detecção por fluorescência
J Alaburda, V Ruvieri, L Shundo, AP Almeida, P Tiglea, M Sabino
Pesquisa Agropecuária Brasileira 42, 1587-1592, 2007
122007
Influência de fatores climatológicos na ocorrência de microcistina
FS da FONSECA, V Ruvieri, EM Onaka, RL Santana, MA Scorsafava, ...
Revista do Instituto Adolfo Lutz 69 (4), 461-466, 2010
82010
Ochratoxin A in raisins samples marketed in São Paulo, Brazil
AP de ALMEIDA, J Alaburda, V Ruvieri, M Sabino
Rev Inst Adolfo Lutz 65 (3), 171-175, 2006
82006
Ácidos graxos saturados em produtos alimentícios: comparação de procedimentos na análise por cromatografia gasosa
S Aued-Pimentel, MSF Caruso, EE Kumagai, V Ruvieri, O Zenebon
Rev Inst Adolfo Lutz 64 (2), 167-172, 2005
72005
Sulfonamides in milk by high performance liquid chromatography with pre-column derivatization and fluorescence detection
J Alaburda, V Ruvieri, L Shundo, AP Almeida, P Tiglea, M Sabino
Pesquisa Agropecuária Brasileira 42, 1587-1592, 2007
62007
Aflatoxinas em amendoim: melhoria da qualidade e programas de controle
L Shundo, SA Navas, V Ruvieri, J Alaburda, LCA Lamardo, M Sabino
Rev Inst Adolfo Lutz 69 (4), 567-70, 2010
52010
Otimização da determinação da aflatoxina M
L Shundo, V Ruvieri, SA Navas, M Sabino
Rev. Inst. Adolfo Lutz 63 (1), 43-48, 2004
52004
Occurrence of aflatoxin M1 in bovine milk samples consumed in different regions of Brazil
L Shundo, AP Almeida, J Alaburda, LCA Lamardo, SA Navas, V Ruvieri, ...
Rev. Inst. Adolfo Lutz, 1-8, 2016
32016
Fatty acids composition in frying fats and oils.
MRV Lopes, S Aued-Pimentel, MSF Caruso, N Jorge, V Ruvieri
32004
El sistema no puede realizar la operación en estos momentos. Inténtalo de nuevo más tarde.
Artículos 1–20