Follow
Fausto Makishi
Title
Cited by
Cited by
Year
Following the trail of crumbs: A bibliometric study on consumer behavior in the Food Science and Technology field
MGC Kasemodel, F Makishi, RC Souza, VL Silva
International Journal of Food Studies 5 (1), 2016
1062016
Padrões de saúde e segurança no trabalho e extrativismo: o caso de comunidades rurais da Amazônia brasileira
JPC Veiga, DM Trevisani, F Makishi, MGC Abreu, MSP Silva, MA Zacareli
Saúde e Sociedade 26, 774-785, 2017
122017
Changes in the Current Patterns of Beef Consumption and Consumer Behavior Trends—Cross-Cultural Study Brazil-Spain-Turkey
DR Magalhaes, C Çakmakçı, MM Campo, Y Çakmakçı, F Makishi, ...
Foods 12 (3), 475, 2023
102023
Beauty is not only skin deep: Food ethics and consequences to the value chain
VL Silva, MGC Kasemodel, F Makishi, RCS Pião, MVM Dos Santos
Revista Eletrônica de Negócios Internacionais: Internext 14 (3), 286-303, 2019
92019
Compositional analysis of street market food waste in Brazil
P Brancoli, F Makishi, PG Lima, K Rousta
Sustainability 14 (12), 7014, 2022
72022
Doces matas do Norte de Minas Gerais: atores, instituições e construção da indicação geográfica do mel de aroeira
ADM Demier, DC de Oliveira, F Makishi
Revista Espinhaço, 2020
72020
Criação de valor compartilhado na cadeia de reciclagem: processamento dos resíduos da comercialização do coco verde
F Makishi
Universidade de São Paulo, 2012
72012
Brazilian consumers’ understanding and recognition ability on organic processed food
IC Fiori, MG Consiglio Kasemodel, F Makishi, R Nunes, D Valentin, ...
Journal of food products marketing 25 (8), 829-848, 2019
62019
Desenvolvimento local de comunidades rurais e suas implicações para as políticas públicas: Arranjos institucionais e diversificação da produção rural de pequena escala
F Makishi, MA Zacareli, JPC Veiga
Universidade Federal de Minas Gerais, 2016
52016
A construção social da Indicação Geográfica para o mel de aroeira no Norte de Minas Gerais: uma análise sobre atores e processos
ADM Demier, DC de Oliveira, CM de Jesus, F Makishi
Universidade Federal de Minas Gerais, 2020
42020
Corporate leadership, multilevel enforcement and biodiversity regulation
JPC Veiga, F Makishi, MA Zacareli, TA HiromitsuTerada
Universidade Federal de Minas Gerais, 2016
42016
Impactos socioambientais dos produtos florestais não-madeireiros: estudos de caso da Amazônia Brasileira
F Makishi, JPC Veiga, MA Zacareli
Revista Electrónica de Investigação e Desenvolvimento, 2015
42015
O Setor de Cachaça: o caso da Companhia Müller de Bebidas e da Indústria de Bebidas Pirassununga
R Nunes, F Makishi
Economia das organizações: formas plurais e desafios, 2014
32014
Comparison of rheological models to explain flow behavior of green coconut pulp: effect of maturation stage and temperature
CY Kanzawa, F Makishi, ICF Moraes, R Ribeiro, C Ditchfield
Journal of Food Measurement and Characterization 15 (4), 3133-3142, 2021
22021
A interdisciplinaridade na prática acadêmica universitária: conquistas e desafios a partir de um projeto de pesquisa-ação
RE Oliveira, RA Figueiredo, F Makishi, AC Sais, AA Olival, LCS Alcântara, ...
Avaliação: Revista da Avaliação da Educação Superior (Campinas) 26, 377-400, 2021
22021
Are we doing our homework? An analysis of food engineering education in Brazil
VL Silva, F Makishi, M Magossi, ICF Moraes, CSF Trindade, ...
International Journal of Food Studies 7 (2), 2018
22018
Health and safety standards in labor and extractivism: the case of rural communities in Brazilian Amazon
JPC Veiga, DM Trevisani, F Makishi, MGC Abreu, MSP Silva, MA Zacareli
Saúde e Sociedade 26, 774-785, 2017
22017
Gestão da Segurança Alimentar: novos desafios para o profissional de alimentos
F Makishi, VLS Silva, AA De Carli
Proceedings CIBIA, 2011
22011
Caracterização reológica da polpa de coco verde em dois estágios distintos de maturação
C Ditchfield, CY Kanzawa, F Makishi, ICF Moraes, AL Gabas
Livro de Resumos, 2011
22011
Políticas públicas e resiliência da agricultura familiar
F Makishi, S Marcelino, MM Arrellaga, JPC Veiga, A de Azevedo Olival
OLIVAL, Alexandre de Azevedo et al.(org.). Na trilha das mudanças: ciência e …, 2021
12021
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20