Seguir
Rita Akutsu
Rita Akutsu
Professora de Nutrição da Universidade de Brasília
E-mail confirmado em unb.br
Título
Citado por
Citado por
Ano
Adequação das boas práticas de fabricação em serviços de alimentação
RC Akutsu, RA Botelho, EB Camargo, KEO Sávio, WC Araújo
Revista de Nutrição 18, 419-427, 2005
3592005
A ficha técnica de preparação como instrumento de qualidade na produção de refeições
RC Akutsu, RA Botelho, EB Camargo, KEO Sávio, WC Araújo
Revista de Nutrição 18, 277-279, 2005
1652005
Atitudes de risco do consumidor em restaurantes de auto-serviço
RP Zandonadi, RBA Botelho, KEO Sávio, RC Akutsu, WMC Araújo
Revista de Nutrição 20, 19-26, 2007
1362007
Perfil e situação de insegurança alimentar dos usuários dos Restaurantes Populares no Brasil
KC Godoy, KEO Sávio, RC Akutsu, MB Gubert, RBA Botelho
Cadernos de Saúde Pública 30, 1239-1249, 2014
542014
Brazilian dieticians: professional and demographic profiles
RC Akutsu
Revista de Nutrição 21, 7-19, 2008
432008
Survey of calcium supplementation to prevent preeclampsia: the gap between evidence and practice in Brazil
EB Camargo, LFS Moraes, CM Souza, R Akutsu, JM Barreto, ...
BMC Pregnancy and Childbirth 13, 1-7, 2013
372013
Brazilian foodborne disease national survey: Evaluating the landscape after 11 years of implementation to advance research, policy, and practice in public health
CL Draeger, RCCA Akutsu, RP Zandonadi, ICR Da Silva, RBA Botelho, ...
Nutrients 11 (1), 40, 2018
352018
Is what low-income Brazilians are eating in popular restaurants contributing to promote their health?
AP Carrijo, RBA Botelho, RCCA Akutsu, RP Zandonadi
Nutrients 10 (4), 414, 2018
292018
Development of a tool for quality control audits in hospital enteral nutrition
GD Ceniccola, WMC Araújo, R Akutsu
Nutrición Hospitalaria 29 (1), 102-120, 2014
282014
Determinação do fator de correção das hortaliças folhosas comercializadas em Brasília
AG Lemos, R Botelho, RCCA Akutsu
Horticultura Brasileira 29, 231-236, 2011
282011
Regional food consumption in the Northeast of Brazil by the low-income population
IAE Duarte, RBA Botelho, RC Akutsu
Journal of culinary science & technology 17 (2), 155-169, 2019
232019
Protected time for nutrition support teams: What are the benefits?
GD Ceniccola, WMC Araújo, I de Brito-Ashurst, HB Abreu, RC Akutsu
Clinical nutrition ESPEN 16, 36-41, 2016
212016
Os nutricionistas brasileiros: perfil profissional e demográfico
R de Cássia AKUTSU
Revista de Nutrição 21 (1), 2008
212008
Good practices in home kitchens: Construction and validation of an instrument for household food-borne disease assessment and prevention
A da Silva Farias, RCCA Akutsu, RBA Botelho, RP Zandonadi
International Journal of Environmental Research and Public Health 16 (6), 1005, 2019
202019
Desenvolvimento e pré-teste de um questionário de frequência alimentar para graduandos
FS Carvalho, NM Van Laer, A Sachs, VLMA Salvo, LC Coelho, ...
Revista de Nutrição 23, 847-857, 2010
202010
Nutrition support team activities can improve enteral nutrition administration in intensive care units
MCBR Lopes, GD Ceniccola, WMC Araújo, R Akutsu
Nutrition 57, 275-281, 2019
192019
Reducing fat content of brazilian traditional preparations does not alter food acceptance: Development of a model for fat reduction that conciliates health and culture
VC Ginani, JS Ginani, RBA Botelho, RP Zandonadi, RC Akutsu, ...
Journal of Culinary Science & Technology 8 (4), 229-241, 2010
192010
Adequacy of good manufacturing procedures in foodservice establishments
RC Akutsu, RA Botelho, EB Camargo, KEO Sávio, WC Araújo
Revista de Nutrição 18, 419-427, 2005
192005
Food service compliance with ISO 14001 and ISO 22000
LL Santos, RCCA Akutsu, RBA Botelho, RP Zandonadi
Revista de Nutrição 25, 373-380, 2012
182012
Valores e bem-estar dos nutricionistas brasileiros
RCCA Akutsu
182008
O sistema não pode executar a operação agora. Tente novamente mais tarde.
Artigos 1–20