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Marcela Pavan Bagagli
Marcela Pavan Bagagli
Professora EBTT IFSP Campus Avaré
E-mail confirmado em ifsp.edu.br - Página inicial
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Structural modifications of gluten proteins in strong and weak wheat dough during mixing
S Jazaeri, JE Bock, MP Bagagli, S Iametti, F Bonomi, K Seetharaman
Cereal Chemistry 92 (1), 105-113, 2015
822015
A versatile system based on substrate formulation using agroindustrial wastes for protease production by Aspergillus niger under solid state fermentation
RJS de Castro, A Ohara, TG Nishide, MP Bagagli, FFG Dias, HH Sato
Biocatalysis and agricultural biotechnology 4 (4), 678-684, 2015
502015
Improving the functional properties of milk proteins: focus on the specificities of proteolytic enzymes
RJS de Castro, MP Bagagli, HH Sato
Current opinion in food science 1, 64-69, 2015
462015
Simplex centroid mixture design to improve l-asparaginase production in solid-state fermentation using agroindustrial wastes
FFG Dias, RJS de Castro, A Ohara, TG Nishide, MP Bagagli, HH Sato
Biocatalysis and Agricultural Biotechnology 4 (4), 528-534, 2015
432015
Invertase production by Aspergillus niger under solid state fermentation: Focus on physical–chemical parameters, synergistic and antagonistic effects using agro-industrial wastes
A Ohara, RJS de Castro, TG Nishide, FFG Dias, MP Bagagli, HH Sato
Biocatalysis and agricultural biotechnology 4 (4), 645-652, 2015
272015
A multicomponent system based on a blend of agroindustrial wastes for the simultaneous production of industrially applicable enzymes by solid-state fermentation
A Ohara, JG Santos, JAF Angelotti, PPM Barbosa, FFG Dias, MP Bagagli, ...
Food Science and Technology 38, 131-137, 2018
252018
Effect of transglutaminase, citrate buffer, and temperature on a soft wheat flour dough system
MP Bagagli, S Jazaeri, JE Bock, K Seetharaman, HH Sato
Cereal Chemistry 91 (5), 460-465, 2014
152014
Two-Staged Temperature and Agitation Strategy for the Production of Transglutaminase from a Streptomyces sp. Isolated from Brazilian Soils
MP Bagagli, HH Sato
Applied biochemistry and biotechnology 170, 1057-1065, 2013
62013
Produção de transglutaminase de Streptomyces sp. P20, caracterização e aplicação da enzima bruta
MP Bagagli
Universidade Estadual de Campinas, Faculdade de Engenharia de Alimentos, 2009
52009
EVALUATION OF INFLUENCE OF SIZE PARTICULE AND DIFFERENT EXTRACTION METHODS IN OBTAINING EXTRACTS FROM COFFEE HUSKS WITH HIGH ANTIOXIDANT ACTIVITY
EL FERREIRA, MP BAGAGLI, RJSD CASTRO, JAF ANGELOTTI
Galoá, 2023
2023
Extração de lipídios de larvas de Tenebrio molitor: quantificação, avaliação físico-química e caracterização das tortas residuais
LO de Moraes, C Bachiega, MP Bagagli
13º CONGRESSO DE INOVAÇÃO, CIÊNCIA E TECNOLOGIA DO IFSP, 2022
2022
Comparação entre meios de cultura aplicados na produção de bactérias Bacillus Thuringiensis para uso na agricultura
JCD Vidotto, DE Ferreira, VAR Moreira, AB de Queiroz Aguiar, ...
13º CONGRESSO DE INOVAÇÃO, CIÊNCIA E TECNOLOGIA DO IFSP, 2022
2022
Fungos filamentosos resistentes a efluente contendo ácido 3, 5-dinitrosalicílico e fenol com potencial para biodegradação
JCD Vidotto, MP Bagagli
13º CONGRESSO DE INOVAÇÃO, CIÊNCIA E TECNOLOGIA DO IFSP, 2022
2022
AVALIAÇÃO DA EFICÁCIA DA HIGIENIZAÇÃO COM SOLUÇÃO DE HIPOCLORITO EM REATORES PARA PRODUÇÃO ON-FARM
VAR Moreira, JCD Vidotto, AB de Queiroz Aguiar, MP Bagagli
13º CONGRESSO DE INOVAÇÃO, CIÊNCIA E TECNOLOGIA DO IFSP, 2022
2022
Extração da fração de lipídios de barata cinérea (Nauphoeta cinerea): avaliação de suas características físico-químicas e caracterização das tortas desengorduradas
C Bachiega, LO de Moraes, MP Bagagli
13º CONGRESSO DE INOVAÇÃO, CIÊNCIA E TECNOLOGIA DO IFSP, 2022
2022
Antioxidant activity of Gryllus assimilis meal hydrolysed by Aspergillus oryzae proteases
J Machado, JC Porfírio, MA Koike, LF Fleuri, MP Bagagli
Journal of Insects as Food and Feed 8 (6), 641-644, 2022
2022
Evaluation of the application of water kefir grains in the decolouration of solutions containg textile dye
ILP Xavier, M Alcides, NS Barbosa, M Bagagli
Revista Brasileira de Engenharia de Biossistemas 16, 2022
2022
What enzyme-modified proteins are able to do
LF Fleuri, MR Zanutto-Elgui, MM Barros, PLPF de Carvalho, MA Koike, ...
Value-Addition in Food Products and Processing Through Enzyme Technology …, 2022
2022
Desenvolvimento de procedimento para tratamento de resíduos contendo ácido 3, 5-dinitrosalicílico e fenol, oriundos da análise de açúcares redutores
JCD Vidotto, JD dos Santos, MP Bagagli
12º CONGRESSO DE INOVAÇÃO, CIÊNCIA E TECNOLOGIA DO IFSP, 2021
2021
ESTUDO DA PRODUÇÃO DE EXOPOLISSACARÍDEOS POR MICRO-ORGANISMOS ISOLADOS DE BAGAÇO DE CANA-DE-AÇÚCAR
A Steagal, MP Bagagli
11º CONGRESSO DE INICIAÇÃO CIENTÍFICA E TECNOLÓGICA DO IFSP, 2020
2020
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