Structural modifications of gluten proteins in strong and weak wheat dough during mixing S Jazaeri, JE Bock, MP Bagagli, S Iametti, F Bonomi, K Seetharaman Cereal Chemistry 92 (1), 105-113, 2015 | 82 | 2015 |
A versatile system based on substrate formulation using agroindustrial wastes for protease production by Aspergillus niger under solid state fermentation RJS de Castro, A Ohara, TG Nishide, MP Bagagli, FFG Dias, HH Sato Biocatalysis and agricultural biotechnology 4 (4), 678-684, 2015 | 50 | 2015 |
Improving the functional properties of milk proteins: focus on the specificities of proteolytic enzymes RJS de Castro, MP Bagagli, HH Sato Current opinion in food science 1, 64-69, 2015 | 46 | 2015 |
Simplex centroid mixture design to improve l-asparaginase production in solid-state fermentation using agroindustrial wastes FFG Dias, RJS de Castro, A Ohara, TG Nishide, MP Bagagli, HH Sato Biocatalysis and Agricultural Biotechnology 4 (4), 528-534, 2015 | 43 | 2015 |
Invertase production by Aspergillus niger under solid state fermentation: Focus on physical–chemical parameters, synergistic and antagonistic effects using agro-industrial wastes A Ohara, RJS de Castro, TG Nishide, FFG Dias, MP Bagagli, HH Sato Biocatalysis and agricultural biotechnology 4 (4), 645-652, 2015 | 27 | 2015 |
A multicomponent system based on a blend of agroindustrial wastes for the simultaneous production of industrially applicable enzymes by solid-state fermentation A Ohara, JG Santos, JAF Angelotti, PPM Barbosa, FFG Dias, MP Bagagli, ... Food Science and Technology 38, 131-137, 2018 | 25 | 2018 |
Effect of transglutaminase, citrate buffer, and temperature on a soft wheat flour dough system MP Bagagli, S Jazaeri, JE Bock, K Seetharaman, HH Sato Cereal Chemistry 91 (5), 460-465, 2014 | 15 | 2014 |
Two-Staged Temperature and Agitation Strategy for the Production of Transglutaminase from a Streptomyces sp. Isolated from Brazilian Soils MP Bagagli, HH Sato Applied biochemistry and biotechnology 170, 1057-1065, 2013 | 6 | 2013 |
Produção de transglutaminase de Streptomyces sp. P20, caracterização e aplicação da enzima bruta MP Bagagli Universidade Estadual de Campinas, Faculdade de Engenharia de Alimentos, 2009 | 5 | 2009 |
EVALUATION OF INFLUENCE OF SIZE PARTICULE AND DIFFERENT EXTRACTION METHODS IN OBTAINING EXTRACTS FROM COFFEE HUSKS WITH HIGH ANTIOXIDANT ACTIVITY EL FERREIRA, MP BAGAGLI, RJSD CASTRO, JAF ANGELOTTI Galoá, 2023 | | 2023 |
Extração de lipídios de larvas de Tenebrio molitor: quantificação, avaliação físico-química e caracterização das tortas residuais LO de Moraes, C Bachiega, MP Bagagli 13º CONGRESSO DE INOVAÇÃO, CIÊNCIA E TECNOLOGIA DO IFSP, 2022 | | 2022 |
Comparação entre meios de cultura aplicados na produção de bactérias Bacillus Thuringiensis para uso na agricultura JCD Vidotto, DE Ferreira, VAR Moreira, AB de Queiroz Aguiar, ... 13º CONGRESSO DE INOVAÇÃO, CIÊNCIA E TECNOLOGIA DO IFSP, 2022 | | 2022 |
Fungos filamentosos resistentes a efluente contendo ácido 3, 5-dinitrosalicílico e fenol com potencial para biodegradação JCD Vidotto, MP Bagagli 13º CONGRESSO DE INOVAÇÃO, CIÊNCIA E TECNOLOGIA DO IFSP, 2022 | | 2022 |
AVALIAÇÃO DA EFICÁCIA DA HIGIENIZAÇÃO COM SOLUÇÃO DE HIPOCLORITO EM REATORES PARA PRODUÇÃO ON-FARM VAR Moreira, JCD Vidotto, AB de Queiroz Aguiar, MP Bagagli 13º CONGRESSO DE INOVAÇÃO, CIÊNCIA E TECNOLOGIA DO IFSP, 2022 | | 2022 |
Extração da fração de lipídios de barata cinérea (Nauphoeta cinerea): avaliação de suas características físico-químicas e caracterização das tortas desengorduradas C Bachiega, LO de Moraes, MP Bagagli 13º CONGRESSO DE INOVAÇÃO, CIÊNCIA E TECNOLOGIA DO IFSP, 2022 | | 2022 |
Antioxidant activity of Gryllus assimilis meal hydrolysed by Aspergillus oryzae proteases J Machado, JC Porfírio, MA Koike, LF Fleuri, MP Bagagli Journal of Insects as Food and Feed 8 (6), 641-644, 2022 | | 2022 |
Evaluation of the application of water kefir grains in the decolouration of solutions containg textile dye ILP Xavier, M Alcides, NS Barbosa, M Bagagli Revista Brasileira de Engenharia de Biossistemas 16, 2022 | | 2022 |
What enzyme-modified proteins are able to do LF Fleuri, MR Zanutto-Elgui, MM Barros, PLPF de Carvalho, MA Koike, ... Value-Addition in Food Products and Processing Through Enzyme Technology …, 2022 | | 2022 |
Desenvolvimento de procedimento para tratamento de resíduos contendo ácido 3, 5-dinitrosalicílico e fenol, oriundos da análise de açúcares redutores JCD Vidotto, JD dos Santos, MP Bagagli 12º CONGRESSO DE INOVAÇÃO, CIÊNCIA E TECNOLOGIA DO IFSP, 2021 | | 2021 |
ESTUDO DA PRODUÇÃO DE EXOPOLISSACARÍDEOS POR MICRO-ORGANISMOS ISOLADOS DE BAGAÇO DE CANA-DE-AÇÚCAR A Steagal, MP Bagagli 11º CONGRESSO DE INICIAÇÃO CIENTÍFICA E TECNOLÓGICA DO IFSP, 2020 | | 2020 |