Seguir
Jacqueline Florio almeida
Jacqueline Florio almeida
E-mail confirmado em dac.unicamp.br
Título
Citado por
Citado por
Ano
Lyophilized bee pollen extract: A natural antioxidant source to prevent lipid oxidation in refrigerated sausages
J de Florio Almeida, AS dos Reis, LFS Heldt, D Pereira, M Bianchin, ...
LWT-Food Science and Technology 76, 299-305, 2017
1442017
Physico-chemical characteristics of microencapsulated propolis co-product extract and its effect on storage stability of burger meat during storage at− 15 C
AS dos Reis, C Diedrich, C de Moura, D Pereira, J de Flório Almeida, ...
LWT-Food Science and Technology 76, 306-313, 2017
952017
Rosemary as natural antioxidant to prevent oxidation in chicken burgers
D Pereira, RS Pinheiro, LFS HELDT, C MOURA, M Bianchin, JF Almeida, ...
Food Science and Technology 37, 17-23, 2017
612017
Antioxidant properties of lyophilized rosemary and sage extracts and its effect to prevent lipid oxidation in poultry pátê
M Bianchin, D Pereira, JF Almeida, C Moura, RS Pinheiro, LFS Heldt, ...
Molecules 25 (21), 5160, 2020
392020
Research article rosemary essential oil and lyophilized extract as natural antioxidant source to prevent lipid oxidation in pork sausage
M Bianchin, D Pereira, AS Dos Reis, J de Florio Almeida, L Dangui, ...
Adv. J. Food Sci. Technol 13, 210-217, 2017
132017
Extracción y caracterización del colorante natural del maíz negro y determinación de su actividad antioxidante
J Almeida
Escuela Politécnica Nacional 25, 2012
52012
Plata Oviedo, MSV, Tavares, RAW, & Carpes, ST (2017). Physico-chemical characteristics of microencapsulated propolis co-product extract and its effect on storage stability of …
AS Reis, C Diedrich, C Moura, D Pereira, JF Almeida, LD Silva
Lebensmittel-Wissenschaft+ Technologie 76, 306-313, 0
4
Antioxidant activity in vitro and microencapsulation by spray drying of hydroalcoholic extract of sage (Salvia officinalis L.).
J de Florio Almeida, ST Carpes, MSVP Oviedo, LF Serafini, D Pereira
Brazilian Journal of Food Research 5 (2), 41-49, 2014
22014
Atividade Antioxidante in vitro e Microencapsulação por spray drying de extrato hidroalcoólico de Sálvia (Salvia officinalis L.)
JF ALMEIDA, ST Carpes, MSVP Oviedo, LF Serafini, D Pereira
Revista Brasileira de Pesquisa em Alimentos 5 (2), 32, 2014
22014
Atividade antioxidante e microencapsulação de extrato etanólico de tomilho (Thymus vulgaris L.)
JF Almeida
Universidade Tecnológica Federal do Paraná, 2014
22014
Literatura negra, poesia e combatividade: uma análise do poema “Sou Negro”, de Luiz Silva, o Cuti
J Almeida, ER Kirchof
ANTARES: Letras e Humanidades 10 (21), 55-69, 2018
12018
Síntese e caracterização de dextrinas esterificadas com ácido málico a partir dos amidos de mandioca e milho
JF Almeida
Universidade Tecnológica Federal do Paraná, 2016
12016
Sinister cor triatriatum in an asymptomatic child
E Lopez, C Moura, P Costa, J Areias, A Rodrigues de Sousa, J Almeida
Revista Portuguesa de Cirurgia Cardio-toracica e Vascular: Orgao Oficial da …, 2011
2011
O sistema não pode executar a operação agora. Tente novamente mais tarde.
Artigos 1–13