Follow
Suzi Barletto Cavalli
Title
Cited by
Cited by
Year
Food safety and hygiene practices of vendors during the chain of street food production in Florianopolis, Brazil: A cross-sectional study
RDM Cortese, MB Veiros, C Feldman, SB Cavalli
Food control 62, 178-186, 2016
2362016
Assessment of the methodological strategies adopted by food safety training programmes for food service workers: A systematic review
CO Medeiros, SB Cavalli, E Salay, RPC Proença
Food control 22 (8), 1136-1144, 2011
1672011
Alimentação saudável e sustentável: uma revisão narrativa sobre desafios e perspectivas
SS Martinelli, SB Cavalli
Ciência & Saúde Coletiva 24, 4251-4262, 2019
1532019
Gestão de pessoas em unidades produtoras de refeições comerciais e a segurança alimentar
SB Cavalli, E Salay
Revista de Nutrição 20, 657-667, 2007
1272007
Segurança alimentar: a abordagem dos alimentos transgênicos
SB Cavalli
Revista de Nutrição 14, 41-46, 2001
1092001
Café da manhã: caracterização, consumo e importância para a saúde
SC Trancoso, SB Cavalli, RPC Proença
Revista de Nutrição 23, 859-869, 2010
902010
Vegetable consumption and factors associated with increased intake among college students: a scoping review of the last 10 years
V Mello Rodrigues, J Bray, AC Fernandes, G Luci Bernardo, H Hartwell, ...
Nutrients 11 (7), 1634, 2019
852019
The effect of new purchase criteria on food procurement for the Brazilian school feeding program
P Soares, MC Davó-Blanes, SS Martinelli, L Melgarejo, SB Cavalli
Appetite 108, 288-294, 2017
632017
Potencialidades e dificuldades para o abastecimento da alimentação escolar mediante a aquisição de alimentos da agricultura familiar em um município brasileiro
P Soares, SS Martinelli, L Melgarejo, MC Davó-Blanes, SB Cavalli
Ciência & Saúde Coletiva 20, 1891-1900, 2015
512015
Healthy and sustainable diet: a narrative review of the challenges and perspectives
SS Martinelli, SB Cavalli
Ciência & saúde coletiva 24, 4251-4262, 2019
472019
Family farming in times of Covid-19
SB Cavalli, P Soares, SS Martinelli, S Schneider
Revista de Nutrição 33, e200180, 2020
412020
Segurança e qualidade higiênico-sanitária em unidades produtoras de refeições comerciais
MV Ebone, SB Cavalli, SJ Lopes
Revista de Nutrição 24, 725-734, 2011
382011
Regional foods in Brazilian school meals
RK Fabri, RPC Proença, SS Martinelli, SB Cavalli
British Food Journal 117 (6), 1706-1719, 2015
372015
Programa Nacional de Alimentação Escolar como promotor de Sistemas Alimentares Locais, Saudáveis e Sustentáveis: uma avaliação da execução financeira
P Soares, SS Martinelli, RK Fabri, MB Veiros, MC Davó-Blanes, ...
Ciência & Saúde Coletiva 23, 4189-4197, 2018
322018
Human resources administration processes in commercial restaurants and food safety: The actions of administrators
CO Medeiros, SB Cavalli, RP da Costa Proenca
International Journal of Hospitality Management 31 (3), 667-674, 2012
292012
Segurança do alimento e recursos humanos: estudo exploratório em restaurantes comerciais dos municípios de Campinas, SP e Porto Alegre, RS
SB Cavalli, E Salay
Hig. aliment, 29-35, 2004
242004
Fornecimento de alimentos da agricultura familiar para a alimentação escolar: o exemplo do Programa de Aquisição de Alimentos
P Soares, SS Martinelli, L Melgarejo, SB Cavalli
Universidade Estadual de Campinas, 2013
232013
Food quality and safety control activities in commercial foodservice in the cities of Campinas (SP) and Porto Alegre (RS), Brazil
SB CAVALLI, E SALAY
Foodservice Research International 14 (4), 223-239, 2004
222004
Strategies for the promotion of healthy, adequate and sustainable food in Brazil in times of Covid-19
SS Martinelli, SB Cavalli, RK Fabri, MB Veiros, ABC Reis, ...
Revista de Nutrição 33, e200181, 2020
202020
Association of personal characteristics and cooking skills with vegetable consumption frequency among university students
GL Bernardo, VM Rodrigues, BS Bastos, PL Uggioni, DB Hauschild, ...
Appetite 166, 105432, 2021
192021
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20