The effects of nisin on Staphylococcus aureus count and the physicochemical properties of Traditional Minas Serro cheese MS Pinto, AF de Carvalho, AC dos Santos Pires, AAC Souza, ... International dairy journal 21 (2), 90-96, 2011 | 101 | 2011 |
Princípios básicos de fabricação de queijo: do histórico à salga. JCJ de Paula, AF de Carvalho, MM Furtado Revista do Instituto de Laticínios Cândido Tostes 64 (367), 19-25, 2009 | 72 | 2009 |
Survival of Listeria innocua in Minas Traditional Serro cheese during ripening MS Pinto, AF de Carvalho, AC dos Santos Pires, JCJ de Paula, D Sobral, ... Food Control 20 (12), 1167-1170, 2009 | 47 | 2009 |
Can lutein replace annatto in the manufacture of Prato cheese? D Sobral, RGB Costa, GM Machado, JCJ de Paula, VAM Teodoro, ... LWT-Food Science and Technology 68, 349-355, 2016 | 40 | 2016 |
Manufacture of reduced-sodium Coalho cheese by partial replacement of NaCl with KCl RGB Costa, RC Alves, AG da Cruz, D Sobral, VAM Teodoro, LCGC Junior, ... International Dairy Journal 87, 37-43, 2018 | 36 | 2018 |
Sodium substitutes in Prato cheese: Impact on the physicochemical parameters, rheology aspects and sensory acceptance RGB Costa, D Sobral, VAM Teodoro, LCGC Junior, JCJ de Paula, ... LWT 90, 643-649, 2018 | 23 | 2018 |
Principais defeitos em queijo Minas artesanal: uma revisão D Sobral, RGB Costa, JCJ de Paula, VAM Teodoro, GMM Moreira, ... Revista do Instituto de Laticínios Cândido Tostes 72 (2), 108-120, 2017 | 22 | 2017 |
Effect of partial replacement of sodium chloride with potassium chloride on the characteristics of Minas Padrão cheese RGB Costa, AC Junior, AG da Cruz, D Sobral, LCGC Júnior, JCJ de Paula, ... International dairy journal 91, 48-54, 2019 | 16 | 2019 |
Decline in Mycobacterium bovis and Brucella abortus populations during the maturation of experimentally contaminated parmesan-type cheese MB Heinemann, JHH Grisi-Filho, VSP Gonçalves, PHF da Silva, ... Semina: Ciências Agrárias 37 (5), 3743-3757, 2016 | 9 | 2016 |
Aproveitamento de soro de queijo de coalho na elaboração de bebida láctea fermentada JCJ de Paula, FA de Almeida, MS Pinto, TF Rodrigues, D Sobral, ... Revista do Instituto de Laticínios Cândido Tostes 67 (388), 25-33, 2012 | 9 | 2012 |
Aproveitamento de soro de queijo de coalho na elaboração de bebida láctea pasteurizada JCJ de Paula, FA de Almeida, MS Pinto, VAM Teodoro, RGB Costa Revista do Instituto de Laticínios Cândido Tostes 67 (387), 13-20, 2012 | 7 | 2012 |
Queijo de Coalho: características e tecnologia D Sobral, JCJ PAULA, PHF SILVA Informe Agropecuário, Agroindústria: Leite e Derivados 28 (238), 57-62, 2007 | 7 | 2007 |
Nisin reduces the Staphylococcus aureus count without changing the characteristics of Artisanal Minas Cheese from Araxá D Sobral, MS Pinto, VAM Teodoro, RGB Costa, JCJ de Paula, ... Revista do Instituto de Laticínios Cândido Tostes 74 (1), 1-12, 2019 | 5 | 2019 |
Verificação do nível de atendimento aos programas de autocontrole em indústrias de laticínios de Minas Gerais HSB Júnior, VAM Teodoro, NM Vicentini, MR Silva, RGB Costa, ... Revista do Instituto de Laticínios Cândido Tostes 74 (2), 73-85, 2019 | 5 | 2019 |
Major defects in artisanal Minas cheese: a review. D Sobral, RGB Costa, JCJ Paula, VAM Teodoro, GMM Moreira, MS Pinto | 5 | 2017 |
Evaluation of an alternative for manufacture of artisanal Minas cheese from micro-region of Campo das Vertentes, using pasteurized milk and industrial dairy cultures LCGC Júnior, LE Fernandes, RGB Costa, FAR Magalhães, JCJ de Paula, ... Revista do Instituto de Laticínios Cândido Tostes 74 (3), 171-184, 2019 | 4 | 2019 |
Performance parameters of a UHPLC-UV method for quantification of free amino acids and bioactive amines in Mozzarella, Prato, Parmesan and Gorgonzola cheeses. GMM Moreira, D Sobral, RGB Costa, JCJ Paula, C Fernandes, ... | 4 | 2017 |
Viabilidade tecnologica do uso de acido latico na fabricacao de queijo de coalho G de Magalhães Machado, RGB Costa, JCJ de Paula, PHC Paiva, ... Revista do Instituto de Laticínios Cândido Tostes 66 (379), 5-15, 2011 | 4 | 2011 |
Os queijos Minas artesanais–uma breve revisão RGB Costa, D Sobral, CS Paiva, RF Rodrigues, M de Souza Lima, ... Research, Society and Development 11 (8), e16911830012-e16911830012, 2022 | 3 | 2022 |
Determinação da composição, partição e bioacessibilidade de cálcio em queijos Minas Padrão comerciais JPF Pereira, N da Silva Campos, ÂMF de Oliveira, RA de Sousa, ... Revista do Instituto de Latícinios Cândido Tostes 73 (4), 226-234, 2018 | 3 | 2018 |