Seguir
Junio Paula
Junio Paula
EPAMIG
E-mail confirmado em EPAMIG.BR
Título
Citado por
Citado por
Ano
The effects of nisin on Staphylococcus aureus count and the physicochemical properties of Traditional Minas Serro cheese
MS Pinto, AF de Carvalho, AC dos Santos Pires, AAC Souza, ...
International dairy journal 21 (2), 90-96, 2011
1012011
Princípios básicos de fabricação de queijo: do histórico à salga.
JCJ de Paula, AF de Carvalho, MM Furtado
Revista do Instituto de Laticínios Cândido Tostes 64 (367), 19-25, 2009
722009
Survival of Listeria innocua in Minas Traditional Serro cheese during ripening
MS Pinto, AF de Carvalho, AC dos Santos Pires, JCJ de Paula, D Sobral, ...
Food Control 20 (12), 1167-1170, 2009
472009
Can lutein replace annatto in the manufacture of Prato cheese?
D Sobral, RGB Costa, GM Machado, JCJ de Paula, VAM Teodoro, ...
LWT-Food Science and Technology 68, 349-355, 2016
402016
Manufacture of reduced-sodium Coalho cheese by partial replacement of NaCl with KCl
RGB Costa, RC Alves, AG da Cruz, D Sobral, VAM Teodoro, LCGC Junior, ...
International Dairy Journal 87, 37-43, 2018
362018
Sodium substitutes in Prato cheese: Impact on the physicochemical parameters, rheology aspects and sensory acceptance
RGB Costa, D Sobral, VAM Teodoro, LCGC Junior, JCJ de Paula, ...
LWT 90, 643-649, 2018
232018
Principais defeitos em queijo Minas artesanal: uma revisão
D Sobral, RGB Costa, JCJ de Paula, VAM Teodoro, GMM Moreira, ...
Revista do Instituto de Laticínios Cândido Tostes 72 (2), 108-120, 2017
222017
Effect of partial replacement of sodium chloride with potassium chloride on the characteristics of Minas Padrão cheese
RGB Costa, AC Junior, AG da Cruz, D Sobral, LCGC Júnior, JCJ de Paula, ...
International dairy journal 91, 48-54, 2019
162019
Decline in Mycobacterium bovis and Brucella abortus populations during the maturation of experimentally contaminated parmesan-type cheese
MB Heinemann, JHH Grisi-Filho, VSP Gonçalves, PHF da Silva, ...
Semina: Ciências Agrárias 37 (5), 3743-3757, 2016
92016
Aproveitamento de soro de queijo de coalho na elaboração de bebida láctea fermentada
JCJ de Paula, FA de Almeida, MS Pinto, TF Rodrigues, D Sobral, ...
Revista do Instituto de Laticínios Cândido Tostes 67 (388), 25-33, 2012
92012
Aproveitamento de soro de queijo de coalho na elaboração de bebida láctea pasteurizada
JCJ de Paula, FA de Almeida, MS Pinto, VAM Teodoro, RGB Costa
Revista do Instituto de Laticínios Cândido Tostes 67 (387), 13-20, 2012
72012
Queijo de Coalho: características e tecnologia
D Sobral, JCJ PAULA, PHF SILVA
Informe Agropecuário, Agroindústria: Leite e Derivados 28 (238), 57-62, 2007
72007
Nisin reduces the Staphylococcus aureus count without changing the characteristics of Artisanal Minas Cheese from Araxá
D Sobral, MS Pinto, VAM Teodoro, RGB Costa, JCJ de Paula, ...
Revista do Instituto de Laticínios Cândido Tostes 74 (1), 1-12, 2019
52019
Verificação do nível de atendimento aos programas de autocontrole em indústrias de laticínios de Minas Gerais
HSB Júnior, VAM Teodoro, NM Vicentini, MR Silva, RGB Costa, ...
Revista do Instituto de Laticínios Cândido Tostes 74 (2), 73-85, 2019
52019
Major defects in artisanal Minas cheese: a review.
D Sobral, RGB Costa, JCJ Paula, VAM Teodoro, GMM Moreira, MS Pinto
52017
Evaluation of an alternative for manufacture of artisanal Minas cheese from micro-region of Campo das Vertentes, using pasteurized milk and industrial dairy cultures
LCGC Júnior, LE Fernandes, RGB Costa, FAR Magalhães, JCJ de Paula, ...
Revista do Instituto de Laticínios Cândido Tostes 74 (3), 171-184, 2019
42019
Performance parameters of a UHPLC-UV method for quantification of free amino acids and bioactive amines in Mozzarella, Prato, Parmesan and Gorgonzola cheeses.
GMM Moreira, D Sobral, RGB Costa, JCJ Paula, C Fernandes, ...
42017
Viabilidade tecnologica do uso de acido latico na fabricacao de queijo de coalho
G de Magalhães Machado, RGB Costa, JCJ de Paula, PHC Paiva, ...
Revista do Instituto de Laticínios Cândido Tostes 66 (379), 5-15, 2011
42011
Os queijos Minas artesanais–uma breve revisão
RGB Costa, D Sobral, CS Paiva, RF Rodrigues, M de Souza Lima, ...
Research, Society and Development 11 (8), e16911830012-e16911830012, 2022
32022
Determinação da composição, partição e bioacessibilidade de cálcio em queijos Minas Padrão comerciais
JPF Pereira, N da Silva Campos, ÂMF de Oliveira, RA de Sousa, ...
Revista do Instituto de Latícinios Cândido Tostes 73 (4), 226-234, 2018
32018
O sistema não pode executar a operação agora. Tente novamente mais tarde.
Artigos 1–20