Follow
Marco Antonio Tecchio
Marco Antonio Tecchio
Professor de Fruticultura na Faculdade de Ciências
Verified email at unesp.br
Title
Cited by
Cited by
Year
Bioactive compounds and antioxidant capacity of grape pomace flours
GC Monteiro, IO Minatel, AP Junior, HA Gomez-Gomez, JPC de Camargo, ...
Lwt 135, 110053, 2021
732021
Adubação orgânica de hortaliças e frutíferas
PE Trani, MM Terra, MA Tecchio, LAJ Teixeira, J Hanasiro
Campinas: Instituto Agronômico de Campinas, 2013
722013
Yield performance of new juice grape varieties grafted onto different rootstocks under tropical conditions
MJR da Silva, APM Paiva, AP Junior, CAPC Sánchez, D Callili, MF Moura, ...
Scientia Horticulturae 241, 194-200, 2018
592018
Grape juices produced from new hybrid varieties grown on Brazilian rootstocks–Bioactive compounds, organic acids and antioxidant capacity
MJR da Silva, CV da Silva Padilha, M dos Santos Lima, GE Pereira, ...
Food Chemistry 289, 714-722, 2019
492019
Preharvest salicylic acid treatments improve phenolic compounds and biogenic amines in ‘Niagara Rosada’table grape
EP Gomes, CV Borges, GC Monteiro, MAF Belin, IO Minatel, AP Junior, ...
Postharvest Biology and Technology 176, 111505, 2021
432021
Fenologia e produção de cultivares americanas e híbridas de uvas para vinho, em Jundiaí-SP
JL Hernandes, MJ Pedro Júnior, AO Santos, MA Tecchio
Revista Brasileira de Fruticultura 32, 135-142, 2010
412010
Effect of ABA on colour of berries, anthocyanin accumulation and total phenolic compounds of'Rubi'table grape ('Vitis vinifera')
FJD Neto, MA Tecchio, A Pimentel, BTF Vedoato, GPP Lima, SR Roberto
Australian Journal of Crop Science 11 (2), 199-205, 2017
372017
Aplicação superficial de escória, lama cal, lodos de esgoto e calcário na cultura da soja
JC Corrêa, LT Büll, CAC Crusciol, MA Tecchio
Pesquisa Agropecuária Brasileira 43, 1209-1219, 2008
362008
Yield of white and red grapes, in terms of quality, from hybrids and Vitis labrusca grafted on different rootstocks
MA Tecchio, MJR da Silva, D Callili, JL Hernandes, MF Moura
Scientia Horticulturae 259, 108846, 2020
342020
Produção e qualidade dos frutos de pessegueiro e nectarineira em clima subtropical do estado de São Paulo
S Leonel, CG Pierozzi, MA Tecchio
Revista Brasileira de Fruticultura 33, 118-128, 2011
322011
Phenolic compounds and antioxidant activity of red and white grapes on different rootstocks
MJR da Silva, BTÃF Vedoato, GPP Lima, MF Moura, GMAG Coser, ...
African Journal of Biotechnology 16 (13), 664-671, 2017
272017
Efeito do ácido naftalenoacético e do cloreto de cálcio na redução das perdas pós-colheita em uva'Niagara Rosada'
MA Tecchio, MM Terra, P Cia, EJ Paioli-Pires, MF Moura, J Sanches, ...
Revista Brasileira de Fruticultura 31, 53-61, 2009
272009
Influência do sistema de condução no microclima, na produtividade e na qualidade de cachos da videira'Niagara Rosada', em Jundiaí-SP
MJ Pedro Júnior, JL Hernandes, MA Tecchio, JRM Pezzopane
Revista Brasileira de Fruticultura 29, 313-317, 2007
262007
Épocas de poda e uso da irrigação em figueira'Roxo de Valinhos' na região de Botucatu, SP
S Leonel, MA Tecchio
Bragantia 69, 571-580, 2010
252010
Garlic extract improves budbreak of the'Niagara Rosada'grapevines on sub-tropical regions
RV Botelho, EJP Pires, MF Moura, MM Terra, MA Tecchio
Ciência Rural 40, 2282-2287, 2010
252010
Relações entre fósforo extraído por resina e respostas da cultura do alho vernalizado a adubação fosfatada em cinco solos com e sem adubação orgânica
LT Büll, F Forli, MA Tecchio, JC Corrêa
Revista Brasileira de Ciência do Solo 22, 459-470, 1998
251998
Extração de nutrientes pela videira'Niagara Rosada'enxertada em diferentes porta-enxertos
MA Tecchio, LAJ Teixeira, MM Terra, MF Moura, EJ Paioli-Pires
Revista Brasileira de Fruticultura 33, 736-742, 2011
242011
Cattle manure fertilization increases fig yield
S Leonel, MA Tecchio
Scientia Agricola 66, 806-811, 2009
242009
Composição físico-química do mosto e do vinho branco de cultivares de videiras em resposta a porta-enxertos
MJR Silva, MA Tecchio, MF Moura, LT Brunelli, VM Imaizumi, ...
Pesquisa Agropecuária Brasileira 50, 1105-1113, 2015
222015
Efeitos do ácido giberélico e do thidiazuron sobre as características dos frutos e do mosto da uva'Niagara Rosada'
CRYI Vieira, EJP Pires, MM Terra, MA Tecchio, RV Botelho
Revista Brasileira de Fruticultura 30, 12-19, 2008
222008
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20