Get my own profile
Public access
View all1 article
0 articles
available
not available
Based on funding mandates
Co-authors
- Helena Maria Pinheiro Sant'AnaProfessora Titular no Departamento de Nutrição e Saúde da Universidade Federal de ViçosaVerified email at ufv.br
- Leandro de Morais CardosoDepartamento de Nutrição, Universidade Federal de Juiz de ForaVerified email at ufjf.edu.br
- Paulo StringhetaProfessor Titular Livre da Universidade Federal de ViçosaVerified email at ufv.br
- Rita de Cássia Gonçalves AlfenasProfessor de Nutrição, Universidade Federal de ViçosaVerified email at ufv.br
- Carlos W. Piler CarvalhoEmbrapa Food TechnolgyVerified email at embrapa.br
- Gardênia Márcia Silva Campos MataUniversidade Federal de ViçosaVerified email at ufv.br
- Pollyanna Costa CardosoProfessor de Nutrição, Universidade Federal de Juiz de Fora - Campus Governador ValadaresVerified email at ufjf.edu.br
- Kellen Cristina da Cruz RodriguesHarvard UniversityVerified email at bidmc.harvard.edu
- Samanta Thomas ValdesProfesora Titular, Universidad de Valparaíso, ChileVerified email at uv.cl
- José Humberto de QueirozDepartamento de Bioquímica e Biologia Molecular. Universidade Federal de ViçosaVerified email at ufv.br
- Érica A. MoraesUniversidade Federal do Espirito SantoVerified email at fea.unicamp.br