Seguir
Marília Crivelari da Cunha
Marília Crivelari da Cunha
Afiliação desconhecida
E-mail confirmado em dac.unicamp.br
Título
Citado por
Citado por
Ano
Fungal L-asparaginase: Strategies for production and food applications
MC da Cunha, JG dos Santos Aguilar, RR de Melo, ST Nagamatsu, F Ali, ...
Food research international 126, 108658, 2019
402019
Using response surface methodology to improve the L-asparaginase production by Aspergillus niger under solid-state fermentation
MC da Cunha, LC Silva, HH Sato, RJS de Castro
Biocatalysis and agricultural biotechnology 16, 31-36, 2018
352018
Extensão da vida de prateleira de ovos pela cobertura com própolis
JX de Carvalho, RO Suárez, FQ Mendes, RV de Barros Fernandes, ...
Semina: Ciências Agrárias 34 (5), 2287-2296, 2013
152013
L-asparaginase from Aspergillus oryzae spp.: effects of production process and biochemical parameters
MC da Cunha, JGS Aguilar, SMDR Orrillo Lindo, RJS de Castro, HH Sato
Preparative Biochemistry & Biotechnology 52 (3), 253-263, 2022
112022
Highly efficient production of L (+)-lactic acid using medium with potato, corn steep liquor and calcium carbonate by Lactobacillus rhamnosus ATCC 9595
MC Cunha, MT Masotti, OL Mondragón-Bernal, JGLF Alves
Brazilian Journal of Chemical Engineering 35, 887-900, 2018
102018
Increased shelf life of eggs through the use of propolis.
JX Carvalho, R Ojeda Suarez, FQ Mendes, RVB Fernandes, MC Cunha, ...
72013
Otimização do processo de extração e caracterização química de pectina de cenoura
RV de Barros Fernandes, FQ Mendes, DA Botrel, MC da Cunha
MAGISTRA 26 (2), 115-123, 2014
42014
Using Response Surface Methodology to evaluate the effect of pequi flour, and pulp and by-product on sweet bread development
MC da Cunha, MC da Cunha, RC do Lago, R da Silva Melo, LC Almeida, ...
Acta Scientiarum. Technology 43, e51850-e51850, 2021
22021
Caracterização bioquímica de fitases produzidas por fungos isolados na região do Alto Paranaíba em Minas Gerais
MC da Cunha, PS Monteiro, FQ Mendes
Revista Acadêmica Ciência Animal 13, 2015
12015
ADITIVOS ALIMENTARES E O IMPACTO SOBRE A MICROBIOTA INTESTINAL HUMANA E SEUS EFEITOS SOBRE A SAÚDE
MC da Cunha, BMD Paula
Revista Interfaces: Saúde, Humanas e Tecnologia 11 (4), 3079-3091, 2023
2023
L-asparaginase fúngica: produção, purificação, caracterização bioquímica e aplicação em café para redução dos teores de acrilamida
MC da Cunha
[sn], 2020
2020
Medium components screening for l (+)-lactic acid production by lactobacillus rhamnosus atcc 9595 using a plackett-burman design
MC da Cunha, MT Masotti, OLM Bernal, JGLF Alves
Brazilian Journal of Development 5 (10), 22271-22285, 2019
2019
EVALUATION OF ACRYLAMIDE REDUCTION POTENTIAL IN COFFEE BY L-ASPARAGINASES FROM Aspergillus oryzae IOC 3999 AND Aspergillus niger IOC 0203
MC da Cunha, RJS de Castro, HH Sato
Galoá, 2019
2019
Purification and characterization of L-asparaginase produced by Aspergillus oryzae IOC 3999
MC da Cunha, RJS de Castro, HH Sato
Galoá, 2019
2019
Estratégia sequencial de otimização da produção de L-asparaginase por Aspergillus oryzae IOC 3999 em fermentação submersa
HH Sato, MC da Cunha, RJS de Castro
Revista dos Trabalhos de Iniciação Científica da UNICAMP, 2018
2018
Biochemical characterization of phytases produced by fungi from the Alto Paranaíba region in Minas Gerais.
MC da Cunha, PS Monteiro, FQ Mendes
Revista Acadêmica: Ciência Animal 13, 59-67, 2015
2015
Optimization of extraction process and chemical characterization of carrot pectin.
RVB Fernandes, FQ Mendes, DA Botrel, MC Cunha
2014
DESENVOLVIMENTO E CARACTERIZAÇÃO FÍSICO-QUÍMICA DE GELEIA DE ROMÃ COM UTILIZAÇÃO DE PECTINA COMERCIAL E PECTINA EXTRAÍDA DE ROMÃ (Punica granatum L.)
MC da Cunha, MC da Cunha, MN Ribeiro, FQ Mendes, EA Araújo
OBTENÇÃO E AVALIAÇÃO DE LICOR DE CAJÁ-MANGA
D de Paiva Cunha, FR Passos, RV de Barros Fernandes, MN Ribeiro, ...
DESENVOLVIMENTO E ANÁLISE SENSORIAL DE LICOR COM POLPA DE CUPUAÇU
LD MARÇAL, MC DA CUNHA, O LÚCIA, M BERNAL, JGLF ALVES
O sistema não pode executar a operação agora. Tente novamente mais tarde.
Artigos 1–20