Seguir
Carlos Francisco Ragassi
Carlos Francisco Ragassi
Embrapa Hortalicas
E-mail confirmado em embrapa.br
Título
Citado por
Citado por
Ano
Morphological and genetic relationships between wild and domesticated forms of peppers (Capsicum frutescens L. and C. chinense Jacquin).
SIC de CARVALHO, CF Ragassi, LB BIANCHETTI, FJB Reifschneider, ...
Genetics and Molecular Research, Ribeirão Preto, v. 13, n. 3, p. 7447-7464 …, 2014
532014
Prevalence of Newcastle disease virus in broiler chickens (Gallus gallus) in Brazil
MA Orsi, L Doretto Jr, SCA Camillo, D Reischak, SAM Ribeiro, ...
Brazilian Journal of Microbiology 41 (2), 349-357, 2010
522010
Genetic variability of a Brazilian Capsicum frutescens germplasm collection using morphological characteristics and SSR markers.
SIC Carvalho, LB Bianchetti, CF Ragassi, CSC Ribeiro, ...
Genetics and Molecular Research, v. 16, n. 3, 2017. gmr16039689., 2017
452017
Novos ângulos da história da agricultura no Brasil.
FJB Reifschneider, GP Henz, CF Ragassi, UG dos Anjos, RM Ferraz
Brasília, DF: Embrapa Informação Tecnológica, 2010., 2010
412010
Caracterização e avaliação de progênies autofecundadas de pimenta biquinho salmão
AG Heinrich, RM Ferraz, CF Ragassi, FJB Reifschneider
Horticultura Brasileira 33, 465-470, 2015
392015
Transferability of microsatellite markers of Capsicum annuum L. to C. frutescens L. and C. chinense Jacq.
SIC de CARVALHO, CF Ragassi, LB Oliveira, ZPS AMARAL, FG Faleiro, ...
Genetics and Molecular Research, Ribeirão Preto, v. 14, n. 3, p. 7937-7946 …, 2015
302015
Characterization of a pepper collection (Capsicum frutescens L.) from Brazil.
MF Lima, SIC De Carvalho, CF Ragassi, LB Bianchetti, FG Faleiro, ...
Genetics and Molecular Research, v. 16, n. 3, p. gmr16039704, 2017., 2017
242017
Caracterização morfoagronômica preliminar de acessos de pimentas cumari
RM Ferraz, CF Ragassi, AG Heinrich, MF Lima, JR Peixoto, ...
Horticultura Brasileira 34, 498-506, 2016
222016
New Brazilian lines of Habanero pepper (Capsicum chinense): Morpho-agronomic and biochemical characterization in different environments
RS Soares, CS da Costa Ribeiro, CF Ragassi, SIC de Carvalho, ...
Scientia Horticulturae 261, 108941, 2020
172020
Aspectos positivos e riscos no consórcio cafeeiro e braquiária
CF Ragassi, AW Pedrosa, JL Favarin
Visão Agrícola 8 (12), 29-32, 2013
172013
New resistance sources to root-knot nematode in Capsicum pepper
JB Pinheiro, GO Silva, AG Macêdo, D Biscaia, CF Ragassi, CSC Ribeiro, ...
Horticultura Brasileira 38, 33-40, 2020
142020
Variability among Capsicum baccatum accessions from Goiá s, Brazil, assessed by morphological traits and molecular markers
ALA Martinez, JSP Araújo, CF Ragassi, GSC Buso, FJB Reifschneider
Genetics and Molecular Research 16 (3), 2017
132017
Caracterização molecular de linhagens de pimenta do tipo Jalapeño amarelo
AB Ulhoa, TN Pereira, RN Silva, CF Ragassi, R Rodrigues, MG Pereira, ...
Horticultura Brasileira 32, 35-40, 2014
132014
Efeito da descompactação profunda de solo na produção da cultura da batata
CF Ragassi, JL Favarin, FA Shiraishi, AW Moita, H Sako, PCT de Melo
Horticultura Brasileira 27, 484-489, 2009
132009
Growth analysis of potato genotypes
GO Silva, FQ Azevedo, CF Ragassi, ADF Carvalho, GE Pereira, ...
Revista Ceres 67, 207-215, 2020
92020
Is the early or delayed remote ischemic preconditioning the more effective from a microcirculatory and histological point of view in a rat model of partial liver ischemia …
Z Magyar, G Varga, A Mester, S Ghanem, V Somogyi, B Tanczos, A Deak, ...
Acta cirurgica brasileira 33 (7), 597-608, 2018
82018
Efeito da granulometria do milho no desempenho de juvenis de pacu, Piaractus mesopotamicus (Holmberg, 1887)
MF Polese, V Junior, PP Mendonça, WCT Tonini, MC Radael, ...
Arquivo Brasileiro de Medicina Veterinária e Zootecnia 62 (6), 1469-1477, 2010
82010
Uso racional de micronutrientes na cultura de milho
JL Favarin, T Tezotto, CF Ragassi
Piracicaba: International Plant Nutrition Institute, 2008
82008
Utilização de esterco como medida auxiliar no controle da murcha bacteriana em genótipos de batata
D Montenegro-Coca, CF Ragassi, CA Lopes
Revista Latinoamericana de la papa 17 (1), 152-170, 2012
72012
Characterization of the probiotic potential of lactic acid bacteria isolated from spontaneous fermentation of jalapeno peppers (Capsicum annuum L.)
JC de Medeiros, ES Leandro, IR Maldonade, ER de Alencar, CSC Ribeiro, ...
Journal of Food Processing and Preservation 45 (12), e16025, 2021
62021
O sistema não pode executar a operação agora. Tente novamente mais tarde.
Artigos 1–20