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Antonio Bisconsin Junior
Antonio Bisconsin Junior
Professor of Food Science and Technology, Instituto Federal de Rondônia
E-mail confirmado em ifro.edu.br
Título
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Ano
The use of alternative food sources to improve health and guarantee access and food intake
LRB Mariutti, KS Rebelo, A Bisconsin-Junior, JS de Morais, M Magnani, ...
Food Research International 149, 110709, 2021
492021
Examining the role of regional culture and geographical distances on the representation of unfamiliar foods in a continental-size country
A Bisconsin-Junior, H Rodrigues, JH Behrens, VS Lima, MAAP da Silva, ...
Food quality and preference 79, 103779, 2020
392020
“Food made with edible insects”: Exploring the social representation of entomophagy where it is unfamiliar
A Bisconsin-Júnior, H Rodrigues, JH Behrens, MAAP da Silva, ...
Appetite 173, 106001, 2022
372022
Impact of HHP processing on volatile profile and sensory acceptance of Pêra-Rio orange juice
RB Mastello, NS Janzantti, A Bisconsin-Júnior, M Monteiro
Innovative food science & emerging technologies 45, 106-114, 2018
362018
Optimisation of high hydrostatic pressure processing of Pêra Rio orange juice
A Bisconsin-Junior, A Rosenthal, M Monteiro
Food and bioprocess technology 7, 1670-1677, 2014
292014
Effect of High Hydrostatic Pressure on Ascorbic Acid, Phenolic Compounds and Antioxidant Activity of Pera Rio Orange Juice
A Bisconsin-Junior, JFR Alvarenga, A Rosenthal, M Monteiro
Journal of Food Processing & Technology 6 (2), 1000416, 2015
22*2015
Effects of high hydrostatic pressure on the overall quality of Pêra-Rio orange juice during shelf life
P Spira, A Bisconsin-Junior, A Rosenthal, M Monteiro
Food science and technology international 24 (6), 507-518, 2018
132018
Composição de insetos comestíveis
A Bisconsin-Junior, LA Januario, FM Netto, LRB Mariutti
CONGRESSO BRASILEIRO DE CIENCIA E TECNOLOGIA DE ALIMENTOS 36, 2018
62018
Coliformes totais e termotolerantes em tambaqui comercializado no mercado municipal de Ariquemes-RO
VS Pinheiro, A Bisconsin-Junior, AL Carvalho
Anais do 5º simpósio de Segurança Alimentar, Alimentação e Saúde, 26-29, 2015
42015
Mycotoxins on edible insects: Should we be worried?
A Bisconsin-Junior, BF Feitosa, FL Silva, LRB Mariutti
Food and Chemical Toxicology 177, 113845, 2023
32023
Uso da radiação gama na agricultura
A Bisconsin-Junior, L Topolniak, ADF Dias, C de Oliveira, ...
Revista Edutec 1 (1), 2016
12016
Impacto da tecnologia de alta pressão hidrostática sobre a qualidade do suco de laranja
A Bisconsin Junior
Universidade Estadual Paulista (Unesp), 2013
2013
Descoloração de melaço de cana de açúcar utilizando extrato enzimático de Phanerochaete chrysosporium
A BISCONSIN-JUNIOR, SH Cruz
SIICUSP-Resumos, 2007
2007
OTIMIZAÇÃO DA SECAGEM DO GRILO PRETO (GRYLLUS ASSIMILIS)
FL da Silva, A Bisconsin-Junior, LRB Mariutti
Effect of Microwave Treatmen Microflora and
A Bisconsin Junior
EFEITO DA ALTA PRESSÃO HIDROSTÁTICA NAS CARACTERÍSTICAS FÍSICO-QUÍMICAS E COMPOSTOS FENÓLICOS TOTAIS DO SUCO DE LARANJA
P Spira, AB Júnior, M Monteiro
INFLUENCE OF HIGH HYDROSTATIC PRESSURE IN THE MICROBIOLOGICAL LOAD OF ORANGE JUICE
AB Junior, A Rosenthal, M Monteiro
EFEITO DA ALTA PRESSÃO HIDROSTÁTICA NA ATIVIDADE ANTIOXIDANTE DO SUCO DE LARANJA
P Spira, A Bisconsin-Junior, M Monteiro
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Artigos 1–18