Aspectos dietéticos das refeições oferecidas por empresas participantes do Programa de Alimentação do Trabalhador na Cidade de São Paulo, Brasil APG Geraldo, DH Bandoni, PC Jaime Revista Panamericana de Salud Publica 23, 19-25, 2008 | 69 | 2008 |
Quality of life of people with multiple sclerosis: Clinical and psychosocial determinants C Albuquerque, A Geraldo, R Martins, O Ribeiro Procedia-Social and Behavioral Sciences 171, 359-365, 2015 | 43 | 2015 |
Cooking skills during the Covid-19 pandemic PL Uggioni, CMF Elpo, APG Geraldo, AC Fernandes, AC Mazzonetto, ... Revista de Nutrição 33, e200172, 2020 | 29 | 2020 |
Development and acceptance of an ice cream as food alternative for cancer patients FGK Vieira, RK De Salles, P Mannes, AA Kami, T Búrigo, APG Geraldo, ... Journal of culinary science & technology 18 (2), 89-97, 2020 | 15 | 2020 |
Meal and snack patterns of 7–13-year-old schoolchildren in southern Brazil VG Cezimbra, MAA de Assis, MT de Oliveira, LJ Pereira, FGK Vieira, ... Public Health Nutrition 24 (9), 2542-2553, 2021 | 13 | 2021 |
Nonnutritive sweeteners in Brazil: current use and associated factors APG Geraldo, MEM Pinto-e-Silva Journal of Human Growth and Development 26 (3), 297-306, 2016 | 11 | 2016 |
Faculdade de Saúde Pública APG Geraldo Universidade de São Paulo, 2010 | 11* | 2010 |
Adequação das refeições oferecidas por empresas cadastradas no programa de alimentação do trabalhador na cidade de São Paulo PC Jaime, DH Bandoni, APG Geraldo, RV Rocha Mundo saúde (Impr.), 186-191, 2005 | 10 | 2005 |
Alimentos processados na alimentação infantil: análise da memória visual de escolares da cidade de Taubaté, São Paulo APG Geraldo, MEM Pinto Journal of Human Growth and Development 22 (1), 53-59, 2012 | 9 | 2012 |
A utilização do software QDA Miner Lite nas pesquisas que utilizam a análise textual discursiva L Lorenzetti, TD Domiciano, AP Geraldo Revista Pesquisa Qualitativa 8 (19), 971-990, 2020 | 7 | 2020 |
Nutritional information of meals supplied by companies participating in the Workers' Meal Program in São Paulo, Brazil AP Geraldo, DH Bandoni, PC Jaime Revista Panamericana de Salud Publica= Pan American Journal of Public Health …, 2008 | 7 | 2008 |
Games educacionais na escola entre possibilidades e desafios AP GERALDO, KC CAVALHEIRO Encontro de Pesquisadores em Educação A Distância, Santa Catarina, 1-12, 2018 | 6 | 2018 |
Characterization of umami taste sensitivity in children with and without cancer I Elman, APG Geraldo, C Karcher, MEM Pinto Journal of Human Growth and Development 23 (2), 136-143, 2013 | 6 | 2013 |
Educational nutritional intervention program improved the quality of diet of women with breast cancer in adjuvant treatment S De Liz, FGK Vieira, APG Geraldo, MAA Assis, PF Di Pietro Revista de Nutrição 33, e190145, 2020 | 5 | 2020 |
Habilidades culinárias em tempos de pandemia pela Covid-19 PL UGGIONI, CMF ELPO, APG GERALDO, AC FERNANDES, ... Revista de Nutrição 33, 2020 | 5 | 2020 |
Processed foods in infant feeding: analysis of the visual memory of schoolchildren in Taubaté city, São Paulo APG Geraldo Journal of Human Growth and Development 22 (1), 53-59, 2012 | 5 | 2012 |
Aspectos didáticos e pedagógicos da Educação CTS no Ensino Médio: uma análise do componente curricular ciências aplicadas da rede SESI-PR. 2020 AP GERALDO Dissertação (Mestrado em Educação em Ciências e em Matemática)–Universidade …, 2020 | 4 | 2020 |
Adoçantes dietéticos e excesso de peso corporal em adultos e idosos do Estado de São Paulo APG Geraldo Universidade de São Paulo, 2014 | 3 | 2014 |
Use of the term whole grain on the label of processed and ultra-processed foods based on cereals and pseudocereals in Brazil EA Bez Batti, AB Nascimento, APG Geraldo, AC Fernandes, GL Bernardo, ... Frontiers in Nutrition 9, 875913, 2022 | 2 | 2022 |
Aspectos didáticos-pedagógicos da Educação CTS no Ensino Médio: uma análise da prática docente no componente curricular Ciências Aplicadas AP Geraldo, L Lorenzetti Revista de Ensino de Ciências e Matemática 13 (1), 1-25, 2022 | 2 | 2022 |