Follow
Ana Paula Geraldo
Title
Cited by
Cited by
Year
Aspectos dietéticos das refeições oferecidas por empresas participantes do Programa de Alimentação do Trabalhador na Cidade de São Paulo, Brasil
APG Geraldo, DH Bandoni, PC Jaime
Revista Panamericana de Salud Publica 23, 19-25, 2008
692008
Quality of life of people with multiple sclerosis: Clinical and psychosocial determinants
C Albuquerque, A Geraldo, R Martins, O Ribeiro
Procedia-Social and Behavioral Sciences 171, 359-365, 2015
432015
Cooking skills during the Covid-19 pandemic
PL Uggioni, CMF Elpo, APG Geraldo, AC Fernandes, AC Mazzonetto, ...
Revista de Nutrição 33, e200172, 2020
292020
Development and acceptance of an ice cream as food alternative for cancer patients
FGK Vieira, RK De Salles, P Mannes, AA Kami, T Búrigo, APG Geraldo, ...
Journal of culinary science & technology 18 (2), 89-97, 2020
152020
Meal and snack patterns of 7–13-year-old schoolchildren in southern Brazil
VG Cezimbra, MAA de Assis, MT de Oliveira, LJ Pereira, FGK Vieira, ...
Public Health Nutrition 24 (9), 2542-2553, 2021
132021
Nonnutritive sweeteners in Brazil: current use and associated factors
APG Geraldo, MEM Pinto-e-Silva
Journal of Human Growth and Development 26 (3), 297-306, 2016
112016
Faculdade de Saúde Pública
APG Geraldo
Universidade de São Paulo, 2010
11*2010
Adequação das refeições oferecidas por empresas cadastradas no programa de alimentação do trabalhador na cidade de São Paulo
PC Jaime, DH Bandoni, APG Geraldo, RV Rocha
Mundo saúde (Impr.), 186-191, 2005
102005
Alimentos processados na alimentação infantil: análise da memória visual de escolares da cidade de Taubaté, São Paulo
APG Geraldo, MEM Pinto
Journal of Human Growth and Development 22 (1), 53-59, 2012
92012
A utilização do software QDA Miner Lite nas pesquisas que utilizam a análise textual discursiva
L Lorenzetti, TD Domiciano, AP Geraldo
Revista Pesquisa Qualitativa 8 (19), 971-990, 2020
72020
Nutritional information of meals supplied by companies participating in the Workers' Meal Program in São Paulo, Brazil
AP Geraldo, DH Bandoni, PC Jaime
Revista Panamericana de Salud Publica= Pan American Journal of Public Health …, 2008
72008
Games educacionais na escola entre possibilidades e desafios
AP GERALDO, KC CAVALHEIRO
Encontro de Pesquisadores em Educação A Distância, Santa Catarina, 1-12, 2018
62018
Characterization of umami taste sensitivity in children with and without cancer
I Elman, APG Geraldo, C Karcher, MEM Pinto
Journal of Human Growth and Development 23 (2), 136-143, 2013
62013
Educational nutritional intervention program improved the quality of diet of women with breast cancer in adjuvant treatment
S De Liz, FGK Vieira, APG Geraldo, MAA Assis, PF Di Pietro
Revista de Nutrição 33, e190145, 2020
52020
Habilidades culinárias em tempos de pandemia pela Covid-19
PL UGGIONI, CMF ELPO, APG GERALDO, AC FERNANDES, ...
Revista de Nutrição 33, 2020
52020
Processed foods in infant feeding: analysis of the visual memory of schoolchildren in Taubaté city, São Paulo
APG Geraldo
Journal of Human Growth and Development 22 (1), 53-59, 2012
52012
Aspectos didáticos e pedagógicos da Educação CTS no Ensino Médio: uma análise do componente curricular ciências aplicadas da rede SESI-PR. 2020
AP GERALDO
Dissertação (Mestrado em Educação em Ciências e em Matemática)–Universidade …, 2020
42020
Adoçantes dietéticos e excesso de peso corporal em adultos e idosos do Estado de São Paulo
APG Geraldo
Universidade de São Paulo, 2014
32014
Use of the term whole grain on the label of processed and ultra-processed foods based on cereals and pseudocereals in Brazil
EA Bez Batti, AB Nascimento, APG Geraldo, AC Fernandes, GL Bernardo, ...
Frontiers in Nutrition 9, 875913, 2022
22022
Aspectos didáticos-pedagógicos da Educação CTS no Ensino Médio: uma análise da prática docente no componente curricular Ciências Aplicadas
AP Geraldo, L Lorenzetti
Revista de Ensino de Ciências e Matemática 13 (1), 1-25, 2022
22022
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20