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Fernanda Leal Leaes
Fernanda Leal Leaes
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Levels of polychlorinated biphenyls (PCBs) in meat and meat products from the state of Rio Grande do Sul, Brazil
I Costabeber, JS Dos Santos, AAO Xavier, J Weber, FL Leães, SB Junior, ...
Food and Chemical Toxicology 44 (1), 1-7, 2006
582006
Degradation of polychlorinated biphenyls (PCBs) by Staphylococcus xylosus in liquid media and meat mixture
FL Leaes, AP Daniel, GB Mello, V Battisti, S Bogusz Jr, T Emanuelli, ...
Food and chemical toxicology 44 (6), 847-854, 2006
322006
Use of byproducts of food industry for production of antimicrobial activity by Bacillus sp. P11
FL Leães, NG Vanin, V Sant’Anna, A Brandelli
Food and Bioprocess Technology 4 (5), 822-828, 2011
282011
Expression of essential genes for biosynthesis of antimicrobial peptides of Bacillus is modulated by inactivated cells of target microorganisms
FL Leães, RV Velho, DGG Caldas, AC Ritter, SM Tsai, A Brandelli
Research in microbiology 167 (2), 83-89, 2016
252016
Influence of pH and temperature on the expression of sboA and ituD genes in Bacillus sp. P11
FL Leães, RV Velho, DGG Caldas, JV Pinto, SM Tsai, A Brandelli
Antonie Van Leeuwenhoek 104, 149-154, 2013
142013
Chocolates with Brazilian cocoa: Tracking volatile compounds according to consumers’ preference
P Cemin, SR Ribeiro, FC de Oliveira, FL Leães, MR dos Santos Nunes, ...
Food Research International 159, 111618, 2022
72022
Percepções dos consumidores sobre a rotulagem nutricional para aquisição de alimentos em Boa Vista do Buricá/RS
FH Weber, LCD Deimling, D Guerra, DM da Silva, FL Leães
Revista Eletrônica Científica da UERGS 8 (1), 22-31, 2022
62022
Contaminação por compostos organoclorados em salsichas hot-dog comercializadas na cidade de Santa Maria (RS), Brasil
S Bogusz Junior, JSD Santos, AAO Xavier, J Weber, FL Leães, ...
Ciência Rural 34, 1593-1596, 2004
62004
Contamination for organochlorine compounds in hot-dog sausages, commercialized in the city of Santa Maria (RS), Brazil
S Bogusz Junior, JSD Santos, AAO Xavier, J Weber, FL Leães, ...
Ciência Rural 34, 1593-1596, 2004
42004
Avaliação da qualidade de leite cru refrigerado de produtores assistidos pela EMATER/RS no município de São Luiz Gonzaga (RS)
T de Matos Marques, PR Pires, FL Leães
Revista Principia-Divulgação Científica e Tecnológica do IFPB, 117-128, 2020
32020
Valorization of a Threatened by Extinction Species: Consumers’ Perception, Expectation, and Sensorial Analysis of Araucaria Angustifolia Seed (Pinhão) Flour
K Dall Acua, S Fiorini Sommer, M François Richter, FL Leães, ...
Journal of Culinary Science & Technology 22 (2), 323-337, 2024
12024
AVALIAÇÃO FÍSICO-QUÍMICA DE MEL DE ABELHA SEM FERRÃO DA ESPÉCIE T. angustula, PROVENIENTES DA REGIÃO DAS MISSÕES-RS
APC de Souza, EL Ruaro, RN Meirelles, FL Leães
Salão Integrado de Ensino, Pesquisa e Extensão da Uergs (SIEPEX) 1 (10), 2021
12021
PRODUTOS COM PINHÃO: ANÁLISE SENSORIAL E PERCEPÇÃO DO CONSUMIDOR PELA TEORIA DAS REPRESENTAÇÕES SOCIAIS
KD Acua, V Sant'Anna, S Sommer, M Richter, F Leaes
Salão Integrado de Ensino, Pesquisa e Extensão da Uergs (SIEPEX) 1 (10), 2021
12021
Resíduos de agrotóxicos em mel produzido nas casas do mel da Região das Missões-RS
TO Lopes, KJ Perez, OD Prestes, R Zanella, FL Leães
Simpósio de Segurança Alimentar 6, 1-6, 2018
12018
DETERMINAÇÃO DE RESIDUOS DE AGROTÓXICOS PRESENTES EM TOMATES COMERCIALIZADOS NO MUNICIPIO DE SÃO LUIZ GONZAGA
L dos Santos SCHIMITZ, TL PIAIA, FL LEÂES, MV MIGLIORINI
VI Salão Integrado de Ensino, Pesquisa e Extensão & IIa Jornada de Pós …, 2016
12016
Consumers' sensory perception and technological properties of whole foods utilization in bakery products: a case of study of banana peel
G Maschio, L Stoll, RL Padilha, K de Moraes, FL Leães, RCS Thys, ...
British Food Journal 125 (12), 4622-4638, 2023
2023
Influence of expectation on sensorial shelf-life of grape pomace flour-based bread
VS Anna, C Baldissera, FL Leães
Boletim do Centro de Pesquisa de Processamento de Alimentos 40 (1), 2022
2022
Influence of expectation on sensorial shelf-life of grape pomace flour-based bread.
C Baldissera, FL Leães, V Sant'Anna
2022
Urban and connected: a profile of the 21st century stingless beekeeper.
EL Ruaro, RN Meirelles, LNG Uhlmann, PRS Pires, FL Leães
2022
Urbano e conectado: um perfil do meliponicultor do século XXI
EL Ruaro, RN Meirelles, LNG Uhlmann, PRS Pires, FL Leães
Revista de Ciências Agroveterinárias 21 (4), 2022
2022
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Artigos 1–20