Seguir
Regilda Saraiva dos Reis Moreira-Araújo
Título
Citado por
Citado por
Ano
Caracterização físico-química e atividade antioxidante (in vitro) de frutos do cerrado piauiense
MS Rocha, RW Figueiredo, MAM Araújo, RSR Moreira-Araújo
Revista Brasileira de Fruticultura 35, 933-941, 2013
1022013
Anemia em gestantes brasileiras antes e após a fortificação das farinhas com ferro
E Fujimori, APS Sato, SC Szarfarc, GV Veiga, VA Oliveira, C Colli, ...
Revista de Saúde Pública 45, 1027-1035, 2011
492011
Fortified food made by the extrusion of a mixture of chickpea, corn and bovine lung controls iron-deficiency anaemia in preschool children
RSR Moreira-Araújo, MAM Araújo, JAG Arêas
Food Chemistry 107 (1), 158-164, 2008
492008
The potential of extruded chickpea, corn and bovine lung for malnutrition programs
RAC Santiago, RSR Moreira-Araújo, MEMP e Silva, JAG Arêas
Innovative Food Science & Emerging Technologies 2 (3), 203-209, 2001
492001
Alimentação escolar e agricultura familiar: análise de recursos empregados na compra de alimentos
LRS Araujo, ANM Brito, MTP Rodrigues, MDM Mascarenhas, ...
Cadernos de Saúde Pública 35, 2019
452019
Utilização da farinha de feijão-caupi (Vigna unguiculata L. Walp) na elaboração de produtos de panificação
KMG Frota, MA Morgano, MG Silva, MAM Araújo, RSR Moreira-Araújo
Food Science and Technology 30, 44-50, 2010
442010
Anemia in Brazilian pregnant women before and after flour fortification with iron
E Fujimori, APS Sato, SC Szarfarc, GV Veiga, VA Oliveira, C Colli, ...
Revista de saude publica 45, 1027-1035, 2011
382011
An in vitro analysis of the total phenolic content, antioxidant power, physical, physicochemical, and chemical composition of Terminalia Catappa Linn fruits
MR Marques, DD Paz, LPR Batista, CO Barbosa, MAM Araújo, ...
Food Science and Technology 32, 209-213, 2012
332012
Análise da situação vacinal de crianças pré-escolares em Teresina (PI)
ACN Fernandes, KRO Gomes, TME Araújo, RSR Moreira-Araújo
Revista Brasileira de Epidemiologia 18, 870-882, 2015
312015
Identification and quantification of antioxidant compounds in cowpea1
RSR Moreira-Araújo, GR Sampaio, RAM Soares, CP Silva, JAG Arêas
Revista Ciência Agronômica 48, 799-805, 2017
302017
Overweight and obesity in preschoolers: Prevalence and relation to food consumption
AM Araujo, SASM Brandão, MAM Araújo, KMG Frota, ...
Revista da Associação Médica Brasileira 63, 124-133, 2017
292017
Bauhinia forficata in the treatment of diabetes mellitus: a patent review
BVC de Souza, RSR Moreira Araújo, OA Silva, LC Faustino, ...
Expert opinion on therapeutic patents 28 (2), 129-138, 2018
282018
Bioactive compounds and antioxidant activity three fruit species from the Brazilian Cerrado
RSR Moreira-Araújo, NVA Barros, RGCL Porto, ACAS Brandão, A Lima, ...
Revista Brasileira de Fruticultura 41, e-011, 2019
272019
Cheese bread enriched with biofortified cowpea flour
RBM Cavalcante, MA Morgano, KJD Silva, MM Rocha, MAM Araújo, ...
Ciência e Agrotecnologia 40, 97-103, 2016
262016
Identification and quantification of phenolic compounds and antioxidant activity in cowpeas of brs xiquexique cultivar
RSDOSR MOREIRA-ARAÚJO, GR Sampaio, RA SOARES, CPDA SILVA, ...
Revista Caatinga 31, 209-216, 2018
242018
Effect of thermal processing on chemical compositions, bioactive compounds, and antioxidant activities of cowpea cultivars
RBM Cavalcante, MADAM ARAÚJO, MM Rocha, ...
Revista Caatinga 30, 1050-1058, 2017
222017
Excesso de peso e obesidade em pré-escolares e a prática de atividade física
MJM Costa, MLLM Araújo, MA da Mota Araújo, ...
Revista Brasileira de Ciência e Movimento 23 (3), 70-80, 2015
212015
Chemical, granulometric and technological characteristics of whole flours from commercial cultivars of cowpea
MJBL Rios, KJ Damasceno-Silva, RSR Moreira-Araújo, EAT Figueiredo, ...
Revista Caatinga 31, 217-224, 2018
192018
Effect of cooking on the bioactive compounds and antioxidant activity in grains cowpea cultivars1
NVA Barros, MM Rocha, MBA Glória, MAM Araújo, RSR Moreira-Araújo
Revista Ciência Agronômica 48, 824-831, 2017
192017
Physical and chemical characterization and antioxidant activity (in vitro) of fruit of the Piaui savanna
MS Rocha, RW Figueiredo, MAM Araújo, RSR Moreira-Araújo
Revista Brasileira de Fruticultura 35, 933-941, 2013
192013
O sistema não pode executar a operação agora. Tente novamente mais tarde.
Artigos 1–20