Caracterização físico-química e atividade antioxidante (in vitro) de frutos do cerrado piauiense MS Rocha, RW Figueiredo, MAM Araújo, RSR Moreira-Araújo Revista Brasileira de Fruticultura 35, 933-941, 2013 | 102 | 2013 |
Anemia em gestantes brasileiras antes e após a fortificação das farinhas com ferro E Fujimori, APS Sato, SC Szarfarc, GV Veiga, VA Oliveira, C Colli, ... Revista de Saúde Pública 45, 1027-1035, 2011 | 50 | 2011 |
The potential of extruded chickpea, corn and bovine lung for malnutrition programs RAC Santiago, RSR Moreira-Araújo, MEMP e Silva, JAG Arêas Innovative Food Science & Emerging Technologies 2 (3), 203-209, 2001 | 50 | 2001 |
Fortified food made by the extrusion of a mixture of chickpea, corn and bovine lung controls iron-deficiency anaemia in preschool children RSR Moreira-Araújo, MAM Araújo, JAG Arêas Food Chemistry 107 (1), 158-164, 2008 | 49 | 2008 |
Alimentação escolar e agricultura familiar: análise de recursos empregados na compra de alimentos LRS Araujo, ANM Brito, MTP Rodrigues, MDM Mascarenhas, ... Cadernos de Saúde Pública 35, 2019 | 45 | 2019 |
Utilização da farinha de feijão-caupi (Vigna unguiculata L. Walp) na elaboração de produtos de panificação KMG Frota, MA Morgano, MG Silva, MAM Araújo, RSR Moreira-Araújo Food Science and Technology 30, 44-50, 2010 | 44 | 2010 |
Anemia in Brazilian pregnant women before and after flour fortification with iron E Fujimori, APS Sato, SC Szarfarc, GV Veiga, VA Oliveira, C Colli, ... Revista de saude publica 45, 1027-1035, 2011 | 38 | 2011 |
An in vitro analysis of the total phenolic content, antioxidant power, physical, physicochemical, and chemical composition of Terminalia Catappa Linn fruits MR Marques, DD Paz, LPR Batista, CO Barbosa, MAM Araújo, ... Food Science and Technology 32, 209-213, 2012 | 34 | 2012 |
Análise da situação vacinal de crianças pré-escolares em Teresina (PI) ACN Fernandes, KRO Gomes, TME Araújo, RSR Moreira-Araújo Revista Brasileira de Epidemiologia 18, 870-882, 2015 | 31 | 2015 |
Identification and quantification of antioxidant compounds in cowpea1 RSR Moreira-Araújo, GR Sampaio, RAM Soares, CP Silva, JAG Arêas Revista Ciência Agronômica 48, 799-805, 2017 | 30 | 2017 |
Bioactive compounds and antioxidant activity three fruit species from the Brazilian Cerrado RSR Moreira-Araújo, NVA Barros, RGCL Porto, ACAS Brandão, A Lima, ... Revista Brasileira de Fruticultura 41, e-011, 2019 | 29 | 2019 |
Overweight and obesity in preschoolers: Prevalence and relation to food consumption AM Araujo, SASM Brandão, MAM Araújo, KMG Frota, ... Revista da Associação Médica Brasileira 63, 124-133, 2017 | 29 | 2017 |
Bauhinia forficata in the treatment of diabetes mellitus: a patent review BVC de Souza, RSR Moreira Araújo, OA Silva, LC Faustino, ... Expert opinion on therapeutic patents 28 (2), 129-138, 2018 | 28 | 2018 |
Cheese bread enriched with biofortified cowpea flour RBM Cavalcante, MA Morgano, KJD Silva, MM Rocha, MAM Araújo, ... Ciência e Agrotecnologia 40 (1), 97-103, 2016 | 28 | 2016 |
Identification and quantification of phenolic compounds and antioxidant activity in cowpeas of brs xiquexique cultivar RSDOSR MOREIRA-ARAÚJO, GR Sampaio, RA SOARES, CPDA SILVA, ... Revista Caatinga 31, 209-216, 2018 | 24 | 2018 |
Effect of thermal processing on chemical compositions, bioactive compounds, and antioxidant activities of cowpea cultivars RBM Cavalcante, MADAM ARAÚJO, MM Rocha, ... Revista Caatinga 30, 1050-1058, 2017 | 22 | 2017 |
Excesso de peso e obesidade em pré-escolares e a prática de atividade física MJM Costa, MLLM Araújo, MA da Mota Araújo, ... Revista Brasileira de Ciência e Movimento 23 (3), 70-80, 2015 | 21 | 2015 |
Chemical, granulometric and technological characteristics of whole flours from commercial cultivars of cowpea MJBL Rios, KJ Damasceno-Silva, RSR Moreira-Araújo, EAT Figueiredo, ... Revista Caatinga 31, 217-224, 2018 | 19 | 2018 |
Effect of cooking on the bioactive compounds and antioxidant activity in grains cowpea cultivars1 NVA Barros, MM Rocha, MBA Glória, MAM Araújo, RSR Moreira-Araújo Revista Ciência Agronômica 48, 824-831, 2017 | 19 | 2017 |
Physical and chemical characterization and antioxidant activity (in vitro) of fruit of the Piaui savanna MS Rocha, RW Figueiredo, MAM Araújo, RSR Moreira-Araújo Revista Brasileira de Fruticultura 35, 933-941, 2013 | 19 | 2013 |