Comparison between continuous and intermittent drying of whole bananas using empirical and diffusion models to describe the processes WP da Silva, AF Rodrigues, CMDPS e Silva, DS de Castro, JP Gomes Journal of Food Engineering 166, 230-236, 2015 | 67 | 2015 |
Isolation and characterization of starch from pitomba endocarp DS de Castro, I dos Santos Moreira, LM de Melo Silva, JP Lima, ... Food Research International 124, 181-187, 2019 | 44 | 2019 |
Physical and chemical changes in guava raisin ('Psidum guajava'l.) produced by osmotic dehydration and drying convective DS de Castro, JEF Aires, KLCAF Aires, AF da Silva, WP da Silva, ... Australian Journal of Crop Science 10 (10), 1449-1454, 2016 | 34 | 2016 |
Numerical description of guava osmotic dehydration including shrinkage and variable effective mass diffusivity WP da Silva, JE de Farias Aires, DS de Castro, CMDP da Silva, ... LWT-Food Science and Technology 59 (2), 859-866, 2014 | 32 | 2014 |
Mathematical modeling of pequi pulp drying and effective diffusivity determination EP Sousa, RMF Figueirêdo, JP Gomes, AJM Queiroz, DS Castro, ... Revista Brasileira de Engenharia Agrícola e Ambiental 21 (7), 493-498, 2017 | 31 | 2017 |
Production of kiwi snack slice with different thickness: Drying kinetics, sensory and physicochemical analysis IS Moreira, WP da Silva, DS de Castro, LM de Melo Silva, JP Gomes, ... Australian Journal of Crop Science 12 (5), 778-787, 2018 | 28 | 2018 |
Osmotic dehydration kinetics of banana slices considering variable diffusivities and shrinkage AF da Silva Júnior, WP da Silva, JE de Farias Aires, KLCAF Aires, ... International Journal of Food Properties 20 (6), 1313-1325, 2017 | 26 | 2017 |
Caracterização física e físico-química de polpa de buriti, Mauritia flexuosa DS de Castro, EP de Sousa, JS Nunes, LM de Melo Silva, ... Revista Verde de Agroecologia e Desenvolvimento Sustentável 9 (2), 18, 2014 | 21 | 2014 |
Efeito da temperatura sobre a composição físico-química e compostos bioativos de farinha de taro obtida em leito de jorro DS Castro, TKB Oliveira, DM Lemos, APT Rocha, RD Almeida Brazilian Journal of Food Technology 20, e2016060, 2017 | 20* | 2017 |
Propriedades físicas e físico-químicas da polpa de juazeiro FC de Sousa, LM de Melo Silva, DS de Castro, JS Nunes, EP de Sousa Revista Verde de Agroecologia e Desenvolvimento Sustentável 8 (2), 10, 2013 | 18 | 2013 |
Convective drying kinetics of osmotically pretreated papaya cubes JPL Ferreira, DS Castro, IS Moreira, WP Silva, RMF de Figueirêdo, ... Revista Brasileira de Engenharia Agrícola e Ambiental 24, 200-208, 2020 | 16 | 2020 |
Maxillary sinus lift surgery techniques: A literature review JFM Lima, JDM Matos, JPS Santos, A Oliveira, JEL Vasconcelos, ... Int J Adv Res 5 (8), 832-844, 2017 | 16 | 2017 |
Avaliação da qualidade de linguiça de tilápia do Nilo (Oreochromis niloticus) LF Marques, JS Nunes, DS Castro, LK Araujo, MLS Sales Revista Semiárido de Visu 2 (1), 202-209, 2012 | 13 | 2012 |
Descrição cinética de secagem da polpa de jabuticaba usando modelos empíricos JS Nunes, DS de Castro, I dos Santos Moreira, FC de Sousa, WP da Silva Revista Verde de Agroecologia e Desenvolvimento Sustentável 9 (1), 5, 2014 | 12 | 2014 |
Guava osmotic dehydration: description by two-dimensional diffusion models considering shrinkage and variations in process parameters JE de Farias Aires, WP da Silva, KL Cavalcante de Almeida Farias Aires, ... International journal of food engineering 12 (6), 527-536, 2016 | 11 | 2016 |
Obtenção e caracterização físico-química de polpa de jabuticaba, Myrciaria Cauliflora Berg, congelada JS Nunes, DS de Castro, FC de Sousa, LM de Melo Silva, JP Gomes Revista Verde de Agroecologia e Desenvolvimento Sustentável 9 (1), 33, 2014 | 11 | 2014 |
Mathematical Models to Describe the Foam Mat Drying Process of Cumbeba Pulp (Tacinga inamoena) and Product Quality AMG Diógenes, RMF de Figueirêdo, AJM Queiroz, JPL Ferreira, WP Silva, ... Foods 11 (12), 1751, 2022 | 9 | 2022 |
Produção, análise sensorial e físico-química de barras de cereal produzidas com derivados de caju JS Nunes, I dos Santos Moreira, TWN Oliveira, MKSB Feitosa, ... Revista Verde de Agroecologia e Desenvolvimento Sustentável 8 (2), 25, 2013 | 9 | 2013 |
Avaliação das características físicas e físico-químicas da pupunha LM de Melo Silva, FC de Sousa, DS de Castro, JS Nunes, FAC Almeida Revista Verde de Agroecologia e Desenvolvimento Sustentável 8 (3), 43, 2013 | 9 | 2013 |
Extraction and characterization of native starch from black and red Rice HV Moura, RP de Gusmão, TAS Gusmão, DS de Castro, RLJ Almeida, ... J. Agric. Stud 8, 1-17, 2020 | 8 | 2020 |