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Renata Soriano Sancho
Renata Soriano Sancho
Outros nomesRenata Aparecida Soriano Sancho
Profª Drª PUC-Campinas
E-mail confirmado em puc-campinas.edu.br
Título
Citado por
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Ano
Evaluation of the effects of anthocyanins in type 2 diabetes
RAS Sancho, GM Pastore
Food Research International 46 (1), 378-386, 2012
2522012
Small Brazilian wild fruits: Nutrients, bioactive compounds, health-promotion properties and commercial interest
IA Neri-Numa, RAS Sancho, APA Pereira, GM Pastore
Food Research International 103, 345-360, 2018
1692018
The effect of in vitro digestion on the antioxidant activity of fruit extracts (Carica papaya, Artocarpus heterophillus and Annona marcgravii)
V Pavan, RAS Sancho, GM Pastore
LWT-Food Science and Technology 59 (2), 1247-1251, 2014
1282014
Effect of in vitro digestion on bioactive compounds and antioxidant activity of common bean seed coats
RAS Sancho, V Pavan, GM Pastore
Food Research International 76, 74-78, 2015
862015
Effect of annatto seed and coriander leaves as natural antioxidants in fish meatballs during frozen storage
RAS Sancho, FA de Lima, GG Costa, LRB Mariutti, N Bragagnolo
Journal of Food Science 76 (6), C838-C845, 2011
512011
Evaluation of oligosaccharide profiles in selected cooked tubers and roots subjected to in vitro digestion
RAS Sancho, JDRP Souza, FA de Lima, GM Pastore
LWT-Food Science and Technology 76, 270-277, 2017
272017
Interaction between soybean oil and the lipid fraction of fried pitu prawn
S Simon, RAS Sancho, FA Lima, C Cabral, TM Souza, N Bragagnolo, ...
LWT-Food Science and Technology 48 (1), 120-126, 2012
212012
Current Knowledge and Future Perspectives of Oligosaccharides Research
GMP Henrique S. Arruda, Gustavo A. Pereira, Martha E. F. Almeida, Iramaia A ...
Frontiers in Natural Product Chemistry 3, 91 - 175, 2017
142017
Alimentos Funcionais: a Revolução Silenciosa na Alimentação
RAS Sancho, GM Pastore
Revista Processos Químicos 19, 13-24, 2016
42016
Propriedades do fermentado kefir de água em diferentes substratos alimentares
CEF Jaime, GG Ramos, RAS Sancho
Revista Perspectiva 46 (6), 69-83, 2022
2022
COMPARAÇÃO DO VALOR NUTRICIONAL DE LEITE DE VACA E BEBIDAS VEGETAIS
RS Sancho, IM Moretti, R Prado
Galoá, 2021
2021
Functional foods: The future of human nutrition today
GMP RAS Sancho
Brazilian Journal of Analytical Chemistry (BrJAC) 4 (14), 7 -7, 2017
2017
Avaliação das propriedades antioxidantes e antidiabéticas dos compostos bioativos de casca de feijão (Phaseolus vulgaris)
RAS Sancho
FEA - UNICAMP, 2015
2015
Efeito da adição de coentro e urucum na composição de acidos graxos em file de pescada branca (Cynoscion spp)
RAS Sancho
FEA - UNICAMP, 2010
2010
Efeito da fritura sobre o perfil de ácidos graxos do camarão pitú (Macrobrachium acanthurus Wiegman, 1836)
GM Lira, SJGB Simon, RAS Sancho, N Bragagnolo, CCV Cabral, ...
Nutrire 34 (Suplemento), 128-128, 2009
2009
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Artigos 1–15