Microestructure, texture and colour of gluten-free pasta made with amaranth flour, cassava starch and cassava bagasse FA Fiorda, MS Soares Jr, FA da Silva, MVE Grosmann, LRF Souto LWT-Food Science and Technology 54 (1), 132-138, 2013 | 121 | 2013 |
Características químicas de amêndoas de barueiros (Dipteryx alata Vog.) de ocorrência natural no cerrado do estado de Goiás, Brasil R Vera, MS Soares Junior, RV Naves, ERB Souza, EP Fernandes, ... Revista Brasileira de Fruticultura 31, 112-118, 2009 | 83 | 2009 |
Farinha de bagaço de mandioca: aproveitamento de subproduto e comparação com fécula de mandioca FA Fiorda, MS Soares Júnior, FA Silva, LRF Souto, MVE Grossmann Pesquisa Agropecuária Tropical 43, 408-416, 2013 | 75 | 2013 |
Caracterização física e química de frutos do pequizeiro (Caryocar brasiliense Camb.) oriundos de duas regiões no estado de Goiás, Brasil R Vera, ERB de Souza, EP Fernandes, RV Naves, MSS Júnior, M Caliari, ... Pesquisa Agropecuária Tropical, 93-99, 2007 | 64 | 2007 |
Características físico-químicas de extratos de arroz integral, quirera de arroz e soja WT Carvalho, RC Reis, P Velasco, MS Soares Júnior, PZ Bassinello, ... Pesquisa Agropecuária Tropical 41, 422-429, 2011 | 61 | 2011 |
Amaranth flour, cassava starch and cassava bagasse in the production of gluten‐free pasta: technological and sensory aspects FA Fiorda, MS Soares Junior, FA da Silva, LRF Souto, MVE Grosmann International Journal of Food Science & Technology 48 (9), 1977-1984, 2013 | 58 | 2013 |
Qualidade de tomates de mesa cultivados em sistema orgânico e convencional no estado de Goiás AR Nascimento, MS Soares Júnior, M Caliari, PM Fernandes, ... Horticultura Brasileira 31, 628-635, 2013 | 52 | 2013 |
Utilization of residue from cassava starch processing for production of fermentable sugar by enzymatic hydrolysis LRF Souto, M Caliari, MS SOARES, FA Fiorda, MC Garcia Food Science and Technology 37, 19-24, 2016 | 48 | 2016 |
Structural characteristics and gelatinization properties of sour cassava starch MC Garcia, CML Franco, MSS Júnior, M Caliari Journal of Thermal Analysis and Calorimetry 123, 919-926, 2016 | 48 | 2016 |
Physical and sensory quality of gluten-free spaghetti processed from amaranth flour and potato pulp GM Bastos, MSS Júnior, M Caliari, AL de Araujo Pereira, CC de Morais, ... LWT-Food Science and Technology 65, 128-136, 2016 | 47 | 2016 |
Bebidas saborizadas obtidas de extratos de quirera de arroz, de arroz integral e de soja MS Soares Junior, PZ Bassinello, M Caliari, P Velasco, RC Reis, ... Ciência e Agrotecnologia 34, 407-413, 2010 | 45* | 2010 |
Nutritional Profile and Chemical Stability of Pasta Fortified with Tilapia (Oreochromis niloticus) Flour MLG Monteiro, ET Marsico, MS Soares, AO Magalhaes, ACVCS Canto, ... PloS one 11 (12), e0168270, 2016 | 43 | 2016 |
Stability of gluten free sweet biscuit elaborated with rice bran, broken rice and okara BO Tavares, EP SILVA, VSN SILVA, MS Soares Junior, EI Ida, C Damiani Food Science and Technology 36, 296-303, 2016 | 43 | 2016 |
Avaliação química de geléias de manga formuladas com diferentes níveis de cascas em substituição à polpa C Damiani, EVB Vilas Boas, MS Soares Junior, M Caliari, ML Paula, ... Ciência e Agrotecnologia 33, 177-184, 2009 | 42 | 2009 |
Physical quality of snacks and technological properties of pre-gelatinized flours formulated with cassava starch and dehydrated cassava bagasse as a function of extrusion variables FA Fiorda, MS Soares Jr, FA da Silva, CMA de Moura, MVE Grossmann LWT-Food science and technology 62 (2), 1112-1119, 2015 | 41 | 2015 |
Aproveitamento da farinha de casca de mandioca na elaboração de pão de forma DAA Vilhalva, MSS Júnior, CMA de Moura, M Caliari, TAC Souza, ... Revista do Instituto Adolfo Lutz 70 (4), 514-521, 2011 | 38 | 2011 |
Análise física, sensorial e microbiológica de geléias de manga formuladas com diferentes níveis de cascas em substituição à polpa C Damiani, EVB Vilas Boas, MS Soares Junior, M Caliari, ML Paula, ... Ciência Rural 38, 1418-1423, 2008 | 38* | 2008 |
Extração de pectina de goiaba desidratada CL Munhoz, EJ Sanjinez-Argandoña, MS Soares-Júnior Food Science and Technology 30, 119-125, 2010 | 37 | 2010 |
Qualidade de biscoitos formulados com diferentes teores de farinha de casca de pequi. MS SOARES JÚNIOR, RC dos Reis, PZ Bassinello, DBC Lacerda, ... Pesquisa Agropecuária Tropical, v. 39, n. 2, p. 98-104, abr./jun. 2009., 2009 | 37 | 2009 |
Optimization of extrusion variables for the production of snacks from by-products of rice and soybean LS Coutinho, JER Batista, M Caliari, MS Soares Júnior Food Science and Technology 33, 705-712, 2013 | 36 | 2013 |