Get my own profile
Public access
View all4 articles
6 articles
available
not available
Based on funding mandates
Co-authors
- Antonio J. A. MeirellesProfessor of Food Engineering, UNICAMPVerified email at fea.unicamp.br
- Guilherme José MaximoProfessor Doutor, Faculdade de Engenharia de Alimentos, Universidade Estadual de CampinasVerified email at unicamp.br
- Cintia Bernardo GonçalvesProfessora do Curso de Engenharia de Alimentos, Universidade de São PauloVerified email at usp.br
- Maria Angela A. MEIRELESDEA/FEA/UNICAMPVerified email at lasefi.com
- Irede DalmolinUniversidade Tecnológica Federal do ParanáVerified email at utfpr.edu.br
- Joao A. P. CoutinhoFull Professor, CICECO, Chemistry Department, University of AveiroVerified email at ua.pt
- Christianne Elisabete da Costa Rodrig...Professora do Departamento de Engenharia de Alimentos da Universidade de São Paulo (ZEA-FZEA-USP)Verified email at usp.br
- Fabio Rodolfo Miguel BatistaUniversidade de São Paulo - Escola de Engenharia de Lorena - EEL/USPVerified email at usp.br
- J. Vladimir OliveiraProfessorVerified email at ufsc.br
- Roberta CerianiEngenharia Química - UNICAMP Verified email at feq.unicamp.br
- Marina AnsolinDoutoranda em Engenharia de AlimentosVerified email at fea.unicamp.br
- Maria Regina Wolf MacielProfessora - Faculdade de Engenharia Química, UNICAMPVerified email at feq.unicamp.br
- Charlles AbreuAssociate Professor of Chemical Engineering, Federal University of Rio de JaneiroVerified email at eq.ufrj.br
- Juliana PradoUFABCVerified email at ufabc.edu.br
- Wagner Luiz PriamoProfessor in Federal Institute of Rio Grande do SulVerified email at sertao.ifrs.edu.br
Follow
Eduardo Augusto Caldas Batista
Professor de Engenharia de Alimentos, Universidade Estadual de Campinas
Verified email at fea.unicamp.br