Antimicrobial potential and chemical composition of agro-industrial wastes JGP Martin, E Porto, CB Corrêa, SM Alencar, EM Gloria, ISR Cabral, ... J. Nat. Prod 5, 27-36, 2012 | 122 | 2012 |
Antimicrobial activity of yerba mate (Ilex paraguariensis St. Hil.) against food pathogens JGP Martin, E Porto, SM de Alencar, EM da Glória, CB Corrêa, ISR Cabral Revista Argentina de microbiologia 45 (2), 93-98, 2013 | 85 | 2013 |
Pulsed-Field Gel Electrophoresis characterization of Listeria monocytogenes isolates from cheese manufacturing plants in São Paulo, Brazil GV Barancelli, TM Camargo, NG Gagliardi, E Porto, RA Souza, ... International Journal of Food Microbiology 173, 21-29, 2014 | 71 | 2014 |
Sensory quality of Camembert-type cheese: Relationship between starter cultures and ripening molds BD Galli, JGP Martin, PPM da Silva, E Porto, MHF Spoto International Journal of Food Microbiology 234, 71-75, 2016 | 63 | 2016 |
LISTERIA MONOCYTOGENES: OCORRÊNCIA EM PRODUTOS LÁCTEOS E SUAS IMPLICAÇÕES EM SAÚDE PÚBLICA GV Barancelli, JV Silva-Cruz, E Porto, CAF Oliveira Arquivos do Instituto Biológico 78, 155-168, 2020 | 51 | 2020 |
Occurrence of Listeria monocytogenes in vegetables. E Porto, MNU Eiroa | 49 | 2001 |
Incidence of Listeria monocytogenes in cheese manufacturing plants from the northeast region of São Paulo, Brazil GV Barancelli, TM Camargo, CMF Reis, E Porto, E Hofer, CAF Oliveira Journal of Food Protection 74 (5), 816-819, 2011 | 47 | 2011 |
Estudo da vida útil de queijo Minas N Sangaletti, E Porto, SGC Brazaca, CA Yagasaki, RCD Dea, MV Silva Food Science and Technology 29, 262-269, 2009 | 44 | 2009 |
Molecular characterization and antibiotic resistance of Staphylococcus spp. isolated from cheese processing plants MX Rodrigues, NCC Silva, JH Trevilin, MMB Cruzado, TS Mui, ... Journal of dairy science 100 (7), 5167-5175, 2017 | 40 | 2017 |
Salmonella em ovos: relação entre produção e consumo seguro GV Barancelli, JGP Martin, E Porto Segurança Alimentar e Nutricional 19 (2), 73-82, 2012 | 40 | 2012 |
Efficiency of a cleaning protocol for the removal of enterotoxigenic Staphylococcus aureus strains in dairy plants JGP Martin, GO e Silva, CR da Fonseca, CB Morales, CSP Silva, ... International Journal of Food Microbiology 238, 295-301, 2016 | 28 | 2016 |
Características físico-químicas e microbiológicas (Staphylococcus aureus e Bacillus cereus) da água e dos mexilhões cultivados na região de Ubatuba, SP JA Galvão, ÉF Furlan, EO Salán, E Porto, M Oetterer Ciência e Agrotecnologia 30, 1124-1129, 2006 | 26 | 2006 |
Qualidade do leite de cabra in natura e do produto pasteurizado armazenados por diferentes períodos CR Fonseca, E Porto, CTS Dias, I Susin Food Science and Technology 26, 944-949, 2006 | 25 | 2006 |
Occurrence of Salmonella spp. in persimmon fruit (Diospyrus kaki) and growth of Salmonella enteritidis on the peel and in the pulp of this fruit ACB Rezende, MFPM de Castro, E Porto, CA Uchima, E Benato, ... Food Control 20 (11), 1025-1029, 2009 | 24 | 2009 |
Antibiotic resistance and molecular characterization of Staphylococcus species from mastitic milk MX Rodrigues, NCC Silva, JH Trevilin, MMB Cruzado, TS Mui, ... African Journal of Microbiology Research 11 (3), 84-91, 2017 | 19 | 2017 |
Respostas à seleção de características de desempenho em tilápia-do-nilo EP Porto, CAL Oliveira, EN Martins, RP Ribeiro, ACM Conti, NM Kunita, ... Pesquisa Agropecuária Brasileira 50, 745-752, 2015 | 19 | 2015 |
Antilisterial activity of broccoli stems (Brassica oleracea) by flow cytometry. CB Corrêa, CB Corrêa, JGP Martin, SM Alencar, E Porto | 16 | 2014 |
Phenotypic and genotypic characterization of Staphylococcus spp. isolated from mastitis milk and cheese processing: Study of adherence and biofilm formation MLM Cruzado-Bravo, NCC Silva, MX Rodrigues, GOE Silva, E Porto, ... Food research international 122, 450-460, 2019 | 14 | 2019 |
Avaliação do impacto da qualidade da matéria-prima no processamento industrial do iogurte natural MG de Figueiredo, E Porto Indústria de Laticínios 7 (41), 76-80, 2002 | 13 | 2002 |
Avaliação da qualidade do caldo extraído de toletes de cana-de-açúcar minimamente processada, armazenados sob diferentes temperaturas SRR Andrade, E Porto, MHF Spoto Food Science and Technology 28, 51-55, 2008 | 12 | 2008 |