Seguir
Ernani Porto
Título
Citado por
Citado por
Ano
Antimicrobial potential and chemical composition of agro-industrial wastes
JGP Martin, E Porto, CB Corrêa, SM Alencar, EM Gloria, ISR Cabral, ...
J. Nat. Prod 5, 27-36, 2012
1222012
Antimicrobial activity of yerba mate (Ilex paraguariensis St. Hil.) against food pathogens
JGP Martin, E Porto, SM de Alencar, EM da Glória, CB Corrêa, ISR Cabral
Revista Argentina de microbiologia 45 (2), 93-98, 2013
852013
Pulsed-Field Gel Electrophoresis characterization of Listeria monocytogenes isolates from cheese manufacturing plants in São Paulo, Brazil
GV Barancelli, TM Camargo, NG Gagliardi, E Porto, RA Souza, ...
International Journal of Food Microbiology 173, 21-29, 2014
712014
Sensory quality of Camembert-type cheese: Relationship between starter cultures and ripening molds
BD Galli, JGP Martin, PPM da Silva, E Porto, MHF Spoto
International Journal of Food Microbiology 234, 71-75, 2016
632016
LISTERIA MONOCYTOGENES: OCORRÊNCIA EM PRODUTOS LÁCTEOS E SUAS IMPLICAÇÕES EM SAÚDE PÚBLICA
GV Barancelli, JV Silva-Cruz, E Porto, CAF Oliveira
Arquivos do Instituto Biológico 78, 155-168, 2020
512020
Occurrence of Listeria monocytogenes in vegetables.
E Porto, MNU Eiroa
492001
Incidence of Listeria monocytogenes in cheese manufacturing plants from the northeast region of São Paulo, Brazil
GV Barancelli, TM Camargo, CMF Reis, E Porto, E Hofer, CAF Oliveira
Journal of Food Protection 74 (5), 816-819, 2011
472011
Estudo da vida útil de queijo Minas
N Sangaletti, E Porto, SGC Brazaca, CA Yagasaki, RCD Dea, MV Silva
Food Science and Technology 29, 262-269, 2009
442009
Molecular characterization and antibiotic resistance of Staphylococcus spp. isolated from cheese processing plants
MX Rodrigues, NCC Silva, JH Trevilin, MMB Cruzado, TS Mui, ...
Journal of dairy science 100 (7), 5167-5175, 2017
402017
Salmonella em ovos: relação entre produção e consumo seguro
GV Barancelli, JGP Martin, E Porto
Segurança Alimentar e Nutricional 19 (2), 73-82, 2012
402012
Efficiency of a cleaning protocol for the removal of enterotoxigenic Staphylococcus aureus strains in dairy plants
JGP Martin, GO e Silva, CR da Fonseca, CB Morales, CSP Silva, ...
International Journal of Food Microbiology 238, 295-301, 2016
282016
Características físico-químicas e microbiológicas (Staphylococcus aureus e Bacillus cereus) da água e dos mexilhões cultivados na região de Ubatuba, SP
JA Galvão, ÉF Furlan, EO Salán, E Porto, M Oetterer
Ciência e Agrotecnologia 30, 1124-1129, 2006
262006
Qualidade do leite de cabra in natura e do produto pasteurizado armazenados por diferentes períodos
CR Fonseca, E Porto, CTS Dias, I Susin
Food Science and Technology 26, 944-949, 2006
252006
Occurrence of Salmonella spp. in persimmon fruit (Diospyrus kaki) and growth of Salmonella enteritidis on the peel and in the pulp of this fruit
ACB Rezende, MFPM de Castro, E Porto, CA Uchima, E Benato, ...
Food Control 20 (11), 1025-1029, 2009
242009
Antibiotic resistance and molecular characterization of Staphylococcus species from mastitic milk
MX Rodrigues, NCC Silva, JH Trevilin, MMB Cruzado, TS Mui, ...
African Journal of Microbiology Research 11 (3), 84-91, 2017
192017
Respostas à seleção de características de desempenho em tilápia-do-nilo
EP Porto, CAL Oliveira, EN Martins, RP Ribeiro, ACM Conti, NM Kunita, ...
Pesquisa Agropecuária Brasileira 50, 745-752, 2015
192015
Antilisterial activity of broccoli stems (Brassica oleracea) by flow cytometry.
CB Corrêa, CB Corrêa, JGP Martin, SM Alencar, E Porto
162014
Phenotypic and genotypic characterization of Staphylococcus spp. isolated from mastitis milk and cheese processing: Study of adherence and biofilm formation
MLM Cruzado-Bravo, NCC Silva, MX Rodrigues, GOE Silva, E Porto, ...
Food research international 122, 450-460, 2019
142019
Avaliação do impacto da qualidade da matéria-prima no processamento industrial do iogurte natural
MG de Figueiredo, E Porto
Indústria de Laticínios 7 (41), 76-80, 2002
132002
Avaliação da qualidade do caldo extraído de toletes de cana-de-açúcar minimamente processada, armazenados sob diferentes temperaturas
SRR Andrade, E Porto, MHF Spoto
Food Science and Technology 28, 51-55, 2008
122008
O sistema não pode executar a operação agora. Tente novamente mais tarde.
Artigos 1–20