Seguir
Sabria Aued-Pimentel
Sabria Aued-Pimentel
Pesquisadora do Instituto Adolfo Lutz, São Paulo, SP
E-mail confirmado em ial.sp.gov.br
Título
Citado por
Citado por
Ano
Evaluation of a methylation procedure to determine cyclopropenoids fatty acids from Sterculia striata St. Hil. Et Nauds seed oil
S Aued-Pimentel, JHG Lago, MH Chaves, EE Kumagai
Journal of Chromatography A 1054 (1-2), 235-239, 2004
1432004
Composição química da semente e do óleo de baru (Dipteryx alata Vog.) nativo do Município de Pirenópolis, Estado de Goiás
E Takemoto, IA Okada, ML Garbelotti, M Tavares, S Aued-Pimentel
Revista do Instituto Adolfo Lutz 60 (2), 113-117, 2001
1342001
Chemical composition of the fruit mesocarp of three peach palm (Bactris gasipaes) populations grown in Central Amazonia, Brazil
LKO Yuyama, JPL Aguiar, K Yuyama, CR Clement, SHM Macedo, ...
International Journal of Food Sciences and Nutrition 54 (1), 49-56, 2003
1192003
Caracterização físico-química do suco de açaí de Euterpe precatoria Mart. oriundo de diferentes ecossistemas amazônicos
LKO Yuyama, JPL Aguiar, DF Silva Filho, K Yuyama, M Jesus Varejão, ...
Acta Amazonica 41, 545-552, 2011
942011
Composição centesimal, de ácidos graxos e valor calórico de cinco espécies de peixes marinhos nas diferentes estações do ano
ESG BADOLATO, JB Carvalho, MRP Amaral Mello, M Tavares, ...
Revista do Instituto Adolfo Lutz 54 (1), 27-35, 1994
641994
Composição química da polpa e da semente do fruto do cumbaru (Dipteryx alata Vog.)-caracterização do óleo da semente
MI Vallilo, M Tavares, S Aued
Revista do Instituto Florestal 2 (2), 115-125, 1990
601990
Caracterização química do óleo da amêndoa de Sterculia striata St. Hil. et Naud
MH Chaves, AS Barbosa, JM Moita Neto, S Aued-Pimentel, JHG Lago
Química Nova 27, 404-408, 2004
562004
Composition of tocopherols in sesame seed oil: an indicative of adulteration
S Aued-Pimentel, E Takemoto, R Antoniassi, ESG Badolato
Grasas y aceites 57 (2), 205-210, 2006
442006
Lecythis pisonis Camb. nuts: oil characterization, fatty acids and minerals
MI Vallilo, M Tavares, S Aued-Pimentel, NC Campos, JMM Neto
Food Chemistry 66 (2), 197-200, 1999
421999
An alternative method for rapid quantitative analysis of majority cis–trans fatty acids by CZE
PM de Castro Barra, RJC Castro, PL de Oliveira, S Aued-Pimentel, ...
Food research international 52 (1), 33-41, 2013
392013
Ácidos graxos saturados versus ácidos graxos trans em biscoitos
AP Sabria, MSF Caruso, MM José, EE Kumagai, DUO Corrêa
Revista do Instituto Adolfo Lutz 62 (2), 131-7, 2003
392003
Total trans fatty acid analysis in spreadable cheese by capillary zone electrophoresis
PM De Castro, MM Barra, MC Costa Ribeiro, S Aued-Pimentel, ...
Journal of agricultural and food chemistry 58 (3), 1403-1409, 2010
382010
Determinação da diferença entre o valor real e o teórico do triglicerídeo ECN 42 para a detecção de adulteração em azeites de oliva comercializados no Brasil
S Aued-Pimentel, E Takemoto, EE Kumagai, CB Cano
Química Nova 31, 31-34, 2008
362008
Sistematic study of benzo [a] pyrene in coffee samples
ESG Badolato, MS Martins, S Aued-Pimentel, J Alaburda, EE Kumagai, ...
Journal of the Brazilian Chemical Society 17, 989-993, 2006
362006
Comparison of gas chromatographic and gravimetric methods for quantization of total fat and fatty acids in foodstuffs
S Aued-Pimentel, MMM Kus, EE Kumagai, V Ruvieri, O Zenebon
Química Nova 33, 76-84, 2010
292010
Chemical composition of seeds and oil of baru (Dipteryx alata Vog.) native from Pirenópolis, State of Goiás, Brazil.
E Takemoto, IA Okada, ML Garbelotti, M Tavares, S Aued-Pimentel
292001
Composição química e estudo anatômico dos frutos de buriti do Município de Buritizal, Estado de São Paulo
M Tavares, AP Sabria, LCA Lamardo, NC Campos, LIF Jorge, E Gonzalez
Revista do Instituto Adolfo Lutz 62 (3), 227-32, 2003
232003
Azeite de oliva: incidência de adulterações entre os anos de 1993 a 2000
AP Sabria, E Takemoto, RS Minazzi-Rodrigues, ESG Badolato
Revista do Instituto Adolfo Lutz 61 (2), 69-75, 2002
212002
Stigmastadiene and specific extitntion (270 nm) to evaluate the presence of refined oils in virgin olive oil commercialized in Brazil
S Aued-Pimentel, SAD Silva, E Takemoto, CB Cano
Food Science and Technology 33, 479-484, 2013
192013
Analysis of the fat profile of industrialized food in Brazil with emphasis on trans-fatty acids
S Aued-Pimentel, MMM Kus-Yamashita
Journal of Food Composition and Analysis 97, 103799, 2021
182021
O sistema não pode executar a operação agora. Tente novamente mais tarde.
Artigos 1–20