Effect of heat and enzymatic treatment on the antihypertensive activity of whey protein hydrolysates EL da Costa, JA da Rocha Gontijo, FM Netto International dairy journal 17 (6), 632-640, 2007 | 193 | 2007 |
Evolución del color, azúcares y HMF en el tratamiento térmico de zumo de manzana/Colour, sugars and HMF evolution during thermal treatment of apple juice S Garza, J Giner, O Martin, E Costa, A Ibarz Food Science and Technology International 2 (2), 101-110, 1996 | 38 | 1996 |
Effect of green banana pulp on physicochemical and sensory properties of probiotic yoghurt EL COSTA, NMM Alencar, BGS RULLO, RL Taralo Food Science and Technology 37, 363-368, 2017 | 29 | 2017 |
Avaliação microbiológica da carne-de-sol elaborada com baixos teores de cloreto de sódio EL COSTA, JA SILVA Food Science and Technology 21, 149-153, 2001 | 29 | 2001 |
Effect of intraperitoneally administered hydrolyzed whey protein on blood pressure and renal sodium handling in awake spontaneously hypertensive rats EL Costa, AR Almeida, FM Netto, JAR Gontijo Brazilian journal of medical and biological research 38, 1817-1824, 2005 | 25 | 2005 |
Evaluation of the hypotensive potential of bovine and porcine collagen hydrolysates M Faria, EL da Costa, JAR Gontijo, FM Netto Journal of medicinal food 11 (3), 560-567, 2008 | 24 | 2008 |
Qualidade sanitária da carne de sol comercializada em açougues e supermercados de João Pessoa–PB EL Costa, JA SILVA Boletim CEPPA 17 (2), 137-144, 1999 | 20 | 1999 |
Incidência de bactérias patogênicas em carne de frango refrigerada JA Silva, GA Azerêdo, CMR Barros, EL Costa, M Falcão Hig. aliment, 97-101, 2002 | 19 | 2002 |
A eliminação da água não absorvida durante a maceração do feijão-comum aumentou o ganho de peso em ratos AC OLIVEIRA, F CARRARO, SMPM REIS, AG RAMOS, E HELBIG, ... Revista de Nutrição 14, 153-155, 2001 | 10 | 2001 |
Produção e aceitação de massa fresca tipo talharim enriquecida com farinha de maracujá (Passiflora edulis Sims f. flavicarpa) e verificação do seu efeito na glicemia EL Costa, EV Aguiar, ML Dominguez, RCT Stricker Nutrire Rev. Soc. Bras. Aliment. Nutr, 352-360, 2015 | 3 | 2015 |
Efeito da aplicação de diferentes sanitizantes sobre a contaminação bacteriana e parasitária de hortaliças TC Nostre, S Rocha, SOP Costa, EL Costa Hig. aliment, 154-158, 2015 | | 2015 |
Efeito do processamento termico e enzimatico na obtenção de hidrolisados de soro de leite com atividade anti-hipertensiva EL Costa [sn], 2004 | | 2004 |
AVALIAÇÃO MICROBIOLÓGICA DA CARNE-DE-SOL ELABORADA COM BAIXOS TEORES DE CLORETO DE SÓDIO EL da COSTA, JA SILVA Ciênc. Tecnol. Aliment 21 (2), 149-153, 2001 | | 2001 |
SANITARY QUALITY OF BOVINE MEAT SOFT SALTED (CARNE-DE-SOL) COMMERCIALIZED IN BUTCHERS AND SUPERMARKETS IN JOÃO PESSOA–PB (BRAZIL) EL DA COSTA, JA SILVA Boletim do Centro de Pesquisa de Processamento de Alimentos 17 (2), 1999 | | 1999 |
ACTIVIDAD FÍSICA Y SALUD PERCIBIDA EN UN SECTOR DE LA POBLACIÓN SEVILLANA; ESTUDIO PILOTO PHYSICAL ACTIVITY AND PERCEIVED HEALTH IN A SECTOR OF SEVILLES PEOPLE; A PILOT STUDY E Costa, AM Ramos | | |
Signatura: BR0002849. MC Costa, R Deliza, A Rosenthal | | |