Food safety of food services within the destinations of the 2014 FIFA World Cup in Brazil: Development and reliability assessment of the official evaluation instrument DT da Cunha, ABA de Oliveira, AL de Freitas Saccol, EC Tondo, ... Food Research International 57, 95-103, 2014 | 66 | 2014 |
Qualidade microbiológica no processamento do frango assado em unidade de alimentação e nutrição MO Mesquita, AP Daniel, ALF Saccol, LIG Milani, LLM Fries Food Science and Technology 26, 198-203, 2006 | 64 | 2006 |
Inspection score and grading system for food services in Brazil: the results of a food safety strategy to reduce the risk of foodborne diseases during the 2014 FIFA World Cup DT Da Cunha, ALDF Saccol, EC Tondo, ABA De Oliveira, VC Ginani, ... Frontiers in Microbiology 7, 614, 2016 | 53 | 2016 |
Diagnóstico das condições higiênicas de serviços de alimentação de acordo com a NBR 15635: 2008 LB Medeiros, ALF Saccol, MTS Delevati, CCB Brasil Brazilian Journal of Food Technology 15, 47-52, 2012 | 42 | 2012 |
Importância de treinamento de manipuladores em boas práticas AL de Freitas Saccol, B de Almeida Rubim, MO de Mesquita, L Welter Disciplinarum Scientia| Saúde 7 (1), 91-99, 2006 | 42 | 2006 |
Behavioral predictors of household food-safety practices during the COVID-19 pandemic: Extending the theory of planned behavior RMD Mucinhato, DT da Cunha, SCF Barros, LM Zanin, LI Auad, ... Food Control 134, 108719, 2022 | 39 | 2022 |
The role of training strategies in food safety performance: Knowledge, behavior, and management E Stedefeldt, LM Zanin, DT da Cunha, VV de Rosso, VD Capriles, ... Food Safety, 365-394, 2015 | 34 | 2015 |
Lista de avaliação para boas práticas em serviços de alimentação: RDC 216/2004-Anvisa ALF Saccol, LH Hecktheuer, NS Richards, L Stangarlin Lista de avaliação para boas práticas em serviços de alimentação: RDC 216 …, 2006 | 33 | 2006 |
Sanitary, nutritional, and sustainable quality in food services of Brazilian early childhood education schools CM Rodrigues, LG Bastos, GS Cantarelli, E Stedefeldt, DT da Cunha, ... Children and Youth Services Review 113, 104920, 2020 | 26 | 2020 |
IMPLANTAÇÃO DAS BOAS PRÁTICAS EM UMA UNIDADE DE ALIMENTAÇÃO E NUTRIÇÃO (UAN) NA CIDADE DE SANTA MARIA (RS). MS de SOUZA, LB MEDEIROS, ALF SACCOL Brazilian Journal of Food & Nutrition/Alimentos e Nutrição 24 (2), 2013 | 25 | 2013 |
Hygiene and sanitary conditions in self-service restaurants in São Paulo, Brazil AL de Freitas Saccol, AL Serafim, LHR Hecktheuer, LB Medeiros, ... Food Control 33 (1), 301-305, 2013 | 24 | 2013 |
Comércio informal e formal de alimentos no âmbito escolar de um município da região central do Rio Grande do Sul SC Giacomelli, AM Londero, FJ Benedetti, ALF Saccol Brazilian Journal of Food Technology 20, e2016136, 2017 | 23 | 2017 |
Perfil de manipuladores de alimentos em domicílios BC Deon, LB Medeiros, LH Hecktheuer, ALF Saccol Ciência & Saúde Coletiva 19, 1553-1559, 2014 | 21 | 2014 |
Instrumentos de apoio para implantação das boas práticas em empresas alimentícias AL de Freitas Saccol, L Stangarlin, LH Hecktheuer Editora Rubio, 2012 | 21 | 2012 |
Avaliação das boas práticas em duas visões: técnica e da empresa ALF Saccol, L Stangarlin, NS Richards, LH Hecktheuer Braz. J. Food Technol 21, 19-23, 2009 | 21 | 2009 |
Food safety in feeding services: a requirement in Brazil AL de Freitas Saccol, AL Serafim, LH Hecktheuer, LB Medeiros, ... Critical reviews in food science and nutrition 56 (8), 1363-1369, 2016 | 20 | 2016 |
Implicações dos aditivos químicos na saúde do consumidor AP Bissacotti, CA Angst, AL de Freitas Saccol Disciplinarum Scientia| Saúde 16 (1), 43-59, 2015 | 19 | 2015 |
Sistematização de ferramenta de apoio para Boas Práticas em Serviços de Alimentação ALF Saccol Universidade Federal de Santa Maria, 2007 | 18 | 2007 |
Sanitary legislation governing food services in Brazil ALF Saccol, SC Giacomelli, MO Mesquita, AKF Castro, EA Silva Jr, ... Food Control 52, 27-33, 2015 | 17 | 2015 |
Perfil nutricional de alunos em escola pública AP Aires, A de Oliveira Botega, F Pedron, G Pinto, N Ramos, P Pereira, ... Disciplinarum Scientia| Saúde 10 (1), 77-86, 2009 | 17 | 2009 |