Seguir
Eugénio da Piedade Edmundo Sitoe
Eugénio da Piedade Edmundo Sitoe
PhD
E-mail confirmado em ufv.br - Página inicial
Título
Citado por
Citado por
Ano
Low‐pressure ozone injection system: relationship between reaction kinetics and physical properties of grains
EPE Sitoe, LRDA Faroni, ER de Alencar, MVA Silva, DV Salvador
Journal of the Science of Food and Agriculture 103 (3), 1183-1193, 2023
42023
Association between low-temperature drying and ozonation processes to control pests and preserve maize quality
S Uzoma, ER de Alencar, LRDA Faroni, MV de Assis Silva, EPE Sitoe, ...
Food Control 156, 110119, 2024
32024
Application of ozone at low-pressure: Control of egg and larval phases of Zabrotes subfasciatus, inactivation of Aspergillus flavus and qualitative changes in bean grains
EPE Sitoe, ER de Alencar, LRDA Faroni, EAF Fontes, MV de Assis Silva, ...
Food Control 158, 110238, 2024
22024
Sustainability and food and nutrition security: an approach on availability and access to food in the municipality of Chókwè-Gaza province, Mozambique
BFF Bento Sebastião Domingos, António Elísio José, Eugenio da Piedade ...
Revista Verde de Agroecologia e Desenvolvimento Sustentável 18 (2), 62–71, 2023
2023
Sustentabilidade ecológica e socioeconômica em agroecossistema de base familiar na Província de Gaza, Moçambique
EPE Sitoe, AE Jose, SBP Nuvunga
Revista Verde de Agroecologia e Desenvolvimento Sustentável 15 (1), 40-47, 2020
2020
O sistema não pode executar a operação agora. Tente novamente mais tarde.
Artigos 1–5