Microbiologia, higiene e qualidade do pescado: teoria e prática RHSF Vieira, DP Rodrigues, NSE Barreto, OV Sousa, RCO Tôrres, ... Microbiologia, higiene e qualidade do pescado: teoria e prática, 380-380, 2004 | 173 | 2004 |
Probiotic properties of lactic acid bacteria isolated from human milk NA Reis, MAF Saraiva, EAA Duarte, EA de Carvalho, BB Vieira, ... Journal of applied microbiology 121 (3), 811-820, 2016 | 68 | 2016 |
Antimicrobial resistance and potential virulence of Vibrio parahaemolyticus isolated from water and bivalve mollusks from Bahia, Brazil IP Silva, C de Souza Carneiro, MAF Saraiva, TAS de Oliveira, ... Marine Pollution Bulletin 131, 757-762, 2018 | 63 | 2018 |
Combination of chitosan coating and clove essential oil reduces lipid oxidation and microbial growth in frozen stored tambaqui (Colossoma macropomum) fillets BB Vieira, JF Mafra, AS da Rocha Bispo, MA Ferreira, F de Lima Silva, ... Lwt 116, 108546, 2019 | 60 | 2019 |
Characterization of Aeromonas species isolated from an estuarine environment NS Evangelista-Barreto, FCT Carvalho, RHS Vieira, CMF Dos Reis, ... Brazilian Journal of Microbiology 41, 452-460, 2010 | 51 | 2010 |
Aeromonas spp. isolated from oysters (Crassostrea rhizophorea) from a natural oyster bed, Ceará, Brazil NS Evangelista-Barreto, RHSF Vieira, FCT Carvalho, RCO Torres, ... Revista do Instituto de Medicina Tropical de São Paulo 48, 129-133, 2006 | 50 | 2006 |
Avaliação das condições higiênico-sanitárias do pescado comercializado no município de Cruz das Almas, Bahia NSE Barreto, FCM Moura, JA Teixeira, DA Assim, PC Miranda Revista Caatinga 25 (3), 86-95, 2012 | 49 | 2012 |
Cometabolic decolorization of the reactive azo dye orange II by Geobacillus stearothermophilus UCP 986 NS Evangelista-Barreto, CD Albuquerque, RHSF Vieira, ... Textile research journal 79 (14), 1266-1273, 2009 | 44 | 2009 |
Indicadores socioeconômicos e percepção ambiental de pescadores em São Francisco do Conde, Bahia NS Evangelista-Barreto, ACS Daltro, IP Silva, F de Sousa Bernardes Boletim do Instituto de Pesca 40 (3), 459-470, 2014 | 42 | 2014 |
Antimicrobial resistance in diarrheagenic Escherichia coli from ready-to-eat foods CM Lima, IEGL Souza, T dos Santos Alves, CC Leite, ... Journal of food science and technology 54, 3612-3619, 2017 | 34 | 2017 |
PERFIL DE RESISTÊNCIA ANTIMICROBIANA DE ESCHERICHIA COLI ISOLADAS DO AÇUDE SANTO ANASTÁCIO, CEARÁ, BRASIL FR Vasconcelos, RH Rebouças, NS Evangelista-Barreto, OV De Sousa, ... Arquivos do Instituto Biológico 77, 405-410, 2020 | 28 | 2020 |
A sodium alginate bilayer coating incorporated with green propolis extract as a powerful tool to extend Colossoma macropomum fillet shelf-life AIC Cruz, M da Cruz Costa, JF Mafra, MA Ferreira, FM Miranda, JA Costa, ... Food Chemistry 355, 129610, 2021 | 25 | 2021 |
Avaliação higiênico-sanitária de diferentes estabelecimentos de comercialização da carne-de-sol no município de Cruz das Almas-BA PC Miranda, NSE Barreto Revista Caatinga 25 (2), 166-172, 2012 | 25 | 2012 |
Estabilidade físico-química e microbiológica de banana passa orgânica DVS Batista, RL Cardoso, RCB Godoy, NS Evangelista-Barreto Ciência Rural 44, 1886-1892, 2014 | 21* | 2014 |
Susceptibilidade antimicrobiana de Salmonella spp. isoladas de fazendas de carciniculturas no Estado do Ceará FCT Carvalho, NSE Barreto, CMF Reis, E Hofer, RHSF Vieira Universidade Federal do Ceará, 2009 | 21 | 2009 |
Population dynamics and antimicrobial susceptibility of Aeromonas spp. along a salinity gradient in an urban estuary in Northeastern Brazil CM Silva, NS Evangelista-Barreto, RHS dos Fernandes Vieira, ... Marine pollution bulletin 89 (1-2), 96-101, 2014 | 17 | 2014 |
Antibacterial properties of contact defensive secretions in neotropical Crematogaster ants Y Quinet, RHSF Vieira, MR Sousa, NS Evangelista-Barreto, FCT Carvalho, ... Journal of Venomous Animals and Toxins including Tropical Diseases 18, 441-445, 2012 | 17 | 2012 |
Probiotic characterization of a commercial starter culture used in the fermentation of sausages JF Mafra, AIC Cruz, TS SANTANA, MA Ferreira, FM Araújo, ... Food Science and Technology 41, 240-246, 2020 | 16 | 2020 |
Desenvolvimento e avaliação da estabilidade de néctar de mangaba OAS Hansen, RL Cardoso, AAO Fonseca, ES Viana, DS Hansen, ... Magistra 25 (2), 148-156, 2013 | 16 | 2013 |
Condições higiênicos sanitárias e grau de frescor do pescado comercializado no mercado de peixe em Cachoeira, Bahia NSE Barreto, SS Damacena, LG Cardoso, VF Marques, IP Silva Revista Brasileira de Higiene e Sanidade Animal: RBHSA 11 (1), 60-74, 2017 | 15 | 2017 |