Seguir
Francisco Lucas Chaves Almeida
Título
Citado por
Citado por
Ano
Trends in lipase immobilization: Bibliometric review and patent analysis
FLC Almeida, MPJ Castro, BM Travalia, MBS Forte
Process Biochemistry 110, 37-51, 2021
732021
Garcinia brasiliensis fruits and its by-products: Antioxidant activity, health effects and future food industry trends–A bibliometric review
AM de Melo, FLC Almeida, AM de Melo Cavalcante, M Ikeda, RCT Barbi, ...
Trends in Food Science & Technology 112, 325-335, 2021
492021
Enzyme immobilization: what have we learned in the past five years?
FLC Almeida, AS Prata, MBS Forte
Biofuels, Bioproducts and Biorefining 16 (2), 587-608, 2022
332022
Biodiesel production by lipase‐catalyzed reactions: bibliometric analysis and study of trends
FLC Almeida, BM Travalia, IS Goncalves, MBS Forte
Biofuels, Bioproducts and Biorefining 15 (4), 1141-1159, 2021
262021
Bebida alcoólica fermentada de melão (Cucumis melo L.): processamento e caracterização
MAD Bessa, ENA Oliveira, BF Feitosa, RM Feitosa, FLC Almeida, ...
Brazilian Journal of Food Technology 21, e2017217, 2018
162018
Processamento e caracterização físico-química de biscoitos amanteigados elaborados com farinha de jatobá
MM Pereira, ENA Oliveira, FLC Almeida, RM Feitosa
Revista Brasileira de Tecnologia Agroindustrial 10 (2), 2016
152016
Immobilization techniques on bioprocesses: Current applications regarding enzymes, microorganisms, and essential oils
WFC de Souza, FLC Almeida, AM de Melo, ASP Soares, MBS Forte, ...
Food and Bioprocess Technology 15 (7), 1449-1476, 2022
122022
Isomaltulose: From origin to application and its beneficial properties–A bibliometric approach
WFC de Souza, FLC Almeida, RJS de Castro, HH Sato
Food Research International 155, 111061, 2022
92022
Leishmaniasis cutánea atípica por L. Infantum (chagasi)
A Aldama Caballero, C Guglielmone Pinto, V Rivelli Oddone, ...
Anales de la Facultad de Ciencias Médicas (Asunción) 46 (1), 61-68, 2013
9*2013
Estudo sensorial de bebidas alcoólicas de mangaba (Hancornia speciosa Gomes)
FLC Almeida, ENA Oliveira, EC Almeida, LN Silva, YMG Santos, LC Luna
Brazilian Journal of Food Technology 23, e2019208, 2020
72020
Perspectivas laboratoriais na avaliação da resposta inflamatória
LF Mayer, KS Bona, FH Abdalla, FL Almeida, RCR Pozzobon, MF Charão
Rev Bras Farm 91 (4), 149-61, 2010
72010
Estudo do processo fermentativo de bebidas alcoólicas de mangaba (Hancornia speciosa Gomes)
FLC Almeida, ENA de Oliveira, EC Almeida, M de Oliveira Silva, ...
HOLOS 3, 1-19, 2020
62020
Sensory study of alcoholic beverages mangaba (Hancornia speciosa Gomes)
FLC Almeida, ENA Oliveira, EC Almeida, LN Silva, YMG Santos, LC Luna
Brazilian Journal of Food Technology 23, e2019208, 2020
62020
Goat milk mango yoghurts: physicochemical stability during or storage
YMG Santos, EN Alves de Oliveira, BF Feitosa, DC Santos, RM Feitosa, ...
Ciência Animal Brasileira 19, e-50393, 2018
62018
Avaliação da rotulagem de cremes de leite comercializados na cidade de Pau dos Ferros-RN
CEF Aquino, MCG Morais, RMS Oliveira, FLC Almeida, ENA Oliveira, ...
Revista Brasileira de Agrotecnologia 7 (1), 34-37, 2017
52017
Compostagem dos resíduos dos restaurantes universitários e dos resíduos de poda na cidade universitária Armando Salles de Oliveira
A Araújo, FL Almeida, LA Basso
Trabalho de Conclusão de Curso–Engenharia Ambiental, Escola Politécnica da …, 2015
52015
CONDIÇÕES HIGIÊNICO-SANITÁRIAS DE ESTABELECIMENTOS COMERCIALIZADORES DE CARNES NO MERCADO PÚBLICO DO MUNICÍPIO DE PAU DOS FERROS-RN
FLC ALMEIDA, PVC FREITAS, MM Barbosa, C FONTES
VII CONNEPI–Congresso Norte Nordeste de Pesquisa e Inovação. Palmas, Tocantins, 2012
52012
Estudo comparativo sobre o esvaziamento do esôfago pela abreugrafia entre uma área endêmica de doença de Chagas e outra de esquistossomose
A Prata, F Almeida, V Macêdo
III Congresso da Sociedade Brasileira de Medicina Tropical, Salvador, BA, 39, 1967
51967
Preparation and characterization of churro dough with malt bagasse flour
M de Oliveira Silva, FLC Almeida, RN da Paixão, WFC de Souza, ...
International Journal of Gastronomy and Food Science 27, 100427, 2022
42022
Fermented alcoholic melon (Cucumis melo L.) beverage: processing and characterization
MAD Bessa, ENA Oliveira, BF Feitosa, RM Feitosa, FLC Almeida, ...
Brazilian Journal of Food Technology 21, e2017217, 2018
42018
O sistema não pode executar a operação agora. Tente novamente mais tarde.
Artigos 1–20