Trends in lipase immobilization: Bibliometric review and patent analysis FLC Almeida, MPJ Castro, BM Travalia, MBS Forte Process Biochemistry 110, 37-51, 2021 | 73 | 2021 |
Garcinia brasiliensis fruits and its by-products: Antioxidant activity, health effects and future food industry trends–A bibliometric review AM de Melo, FLC Almeida, AM de Melo Cavalcante, M Ikeda, RCT Barbi, ... Trends in Food Science & Technology 112, 325-335, 2021 | 49 | 2021 |
Enzyme immobilization: what have we learned in the past five years? FLC Almeida, AS Prata, MBS Forte Biofuels, Bioproducts and Biorefining 16 (2), 587-608, 2022 | 33 | 2022 |
Biodiesel production by lipase‐catalyzed reactions: bibliometric analysis and study of trends FLC Almeida, BM Travalia, IS Goncalves, MBS Forte Biofuels, Bioproducts and Biorefining 15 (4), 1141-1159, 2021 | 26 | 2021 |
Bebida alcoólica fermentada de melão (Cucumis melo L.): processamento e caracterização MAD Bessa, ENA Oliveira, BF Feitosa, RM Feitosa, FLC Almeida, ... Brazilian Journal of Food Technology 21, e2017217, 2018 | 16 | 2018 |
Processamento e caracterização físico-química de biscoitos amanteigados elaborados com farinha de jatobá MM Pereira, ENA Oliveira, FLC Almeida, RM Feitosa Revista Brasileira de Tecnologia Agroindustrial 10 (2), 2016 | 15 | 2016 |
Immobilization techniques on bioprocesses: Current applications regarding enzymes, microorganisms, and essential oils WFC de Souza, FLC Almeida, AM de Melo, ASP Soares, MBS Forte, ... Food and Bioprocess Technology 15 (7), 1449-1476, 2022 | 12 | 2022 |
Isomaltulose: From origin to application and its beneficial properties–A bibliometric approach WFC de Souza, FLC Almeida, RJS de Castro, HH Sato Food Research International 155, 111061, 2022 | 9 | 2022 |
Leishmaniasis cutánea atípica por L. Infantum (chagasi) A Aldama Caballero, C Guglielmone Pinto, V Rivelli Oddone, ... Anales de la Facultad de Ciencias Médicas (Asunción) 46 (1), 61-68, 2013 | 9* | 2013 |
Estudo sensorial de bebidas alcoólicas de mangaba (Hancornia speciosa Gomes) FLC Almeida, ENA Oliveira, EC Almeida, LN Silva, YMG Santos, LC Luna Brazilian Journal of Food Technology 23, e2019208, 2020 | 7 | 2020 |
Perspectivas laboratoriais na avaliação da resposta inflamatória LF Mayer, KS Bona, FH Abdalla, FL Almeida, RCR Pozzobon, MF Charão Rev Bras Farm 91 (4), 149-61, 2010 | 7 | 2010 |
Estudo do processo fermentativo de bebidas alcoólicas de mangaba (Hancornia speciosa Gomes) FLC Almeida, ENA de Oliveira, EC Almeida, M de Oliveira Silva, ... HOLOS 3, 1-19, 2020 | 6 | 2020 |
Sensory study of alcoholic beverages mangaba (Hancornia speciosa Gomes) FLC Almeida, ENA Oliveira, EC Almeida, LN Silva, YMG Santos, LC Luna Brazilian Journal of Food Technology 23, e2019208, 2020 | 6 | 2020 |
Goat milk mango yoghurts: physicochemical stability during or storage YMG Santos, EN Alves de Oliveira, BF Feitosa, DC Santos, RM Feitosa, ... Ciência Animal Brasileira 19, e-50393, 2018 | 6 | 2018 |
Avaliação da rotulagem de cremes de leite comercializados na cidade de Pau dos Ferros-RN CEF Aquino, MCG Morais, RMS Oliveira, FLC Almeida, ENA Oliveira, ... Revista Brasileira de Agrotecnologia 7 (1), 34-37, 2017 | 5 | 2017 |
Compostagem dos resíduos dos restaurantes universitários e dos resíduos de poda na cidade universitária Armando Salles de Oliveira A Araújo, FL Almeida, LA Basso Trabalho de Conclusão de Curso–Engenharia Ambiental, Escola Politécnica da …, 2015 | 5 | 2015 |
CONDIÇÕES HIGIÊNICO-SANITÁRIAS DE ESTABELECIMENTOS COMERCIALIZADORES DE CARNES NO MERCADO PÚBLICO DO MUNICÍPIO DE PAU DOS FERROS-RN FLC ALMEIDA, PVC FREITAS, MM Barbosa, C FONTES VII CONNEPI–Congresso Norte Nordeste de Pesquisa e Inovação. Palmas, Tocantins, 2012 | 5 | 2012 |
Estudo comparativo sobre o esvaziamento do esôfago pela abreugrafia entre uma área endêmica de doença de Chagas e outra de esquistossomose A Prata, F Almeida, V Macêdo III Congresso da Sociedade Brasileira de Medicina Tropical, Salvador, BA, 39, 1967 | 5 | 1967 |
Preparation and characterization of churro dough with malt bagasse flour M de Oliveira Silva, FLC Almeida, RN da Paixão, WFC de Souza, ... International Journal of Gastronomy and Food Science 27, 100427, 2022 | 4 | 2022 |
Fermented alcoholic melon (Cucumis melo L.) beverage: processing and characterization MAD Bessa, ENA Oliveira, BF Feitosa, RM Feitosa, FLC Almeida, ... Brazilian Journal of Food Technology 21, e2017217, 2018 | 4 | 2018 |