Seguir
Leda Lamardo
Leda Lamardo
Núcleo de Contaminantes Orgânicos, Instituto Adolfo Lutz
E-mail confirmado em ial.sp.gov.br
Título
Citado por
Citado por
Ano
Aflatoxins and ochratoxin A in Brazilian paprika
L Shundo, AP de Almeida, J Alaburda, LCA Lamardo, SA Navas, ...
Food control 20 (12), 1099-1102, 2009
902009
The effects of gamma irradiation on the vitamin E content and sensory qualities of pecan nuts (Carya illinoensis)
MS Taipina, LCA Lamardo, MAB Rodas, NL del Mastro
Radiation Physics and Chemistry 78 (7-8), 611-613, 2009
662009
Ochratoxin A in Brazilian instant coffee
AP Almeida, J Alaburda, L Shundo, V Ruvieri, SA Navas, LCA Lamardo, ...
Brazilian Journal of Microbiology 38, 300-303, 2007
522007
Ochratoxin A in Brazilian instant coffee
AP Almeida, J Alaburda, L Shundo, V Ruvieri, SA Navas, LCA Lamardo, ...
Brazilian Journal of Microbiology 38, 300-303, 2007
522007
Ochratoxin A in wines and grape juices commercialized in the city of São Paulo, Brazil
L Shundo, AP Almeida, J Alaburda, V Ruvieri, SA Navas, LCA Lamardo, ...
Brazilian Journal of Microbiology 37, 533-537, 2006
392006
Ochratoxin A in wines and grape juices commercialized in the city of São Paulo, Brazil
L Shundo, AP Almeida, J Alaburda, V Ruvieri, SA Navas, LCA Lamardo, ...
Brazilian Journal of Microbiology 37, 533-537, 2006
392006
Ocorrência de aflatoxina B1 em produtos alimentícios e rações animais, consumidos no Estado de Säo Paulo e em várias outras regiões do Brasil no período de 1980 a 1987
M Sabino, LCA Lamardo, EI Inomata, AH Ichikawa, CMP Giannattasio
Rev. Inst. Adolfo Lutz, e36917-e36917, 1988
271988
The effect of gamma irradiation on the nutrional properties of sunflower whole grain cookies
MS Taipina, ML Garbelotti, LCA Lamardo, JS Santos, MAB Rodas
Procedia Food Science 1, 1992-1996, 2011
242011
Composição química e estudo anatômico dos frutos de buriti do Município de Buritizal, Estado de São Paulo
M Tavares, AP Sabria, LCA Lamardo, NC Campos, LIF Jorge, E Gonzalez
Revista do Instituto Adolfo Lutz 62 (3), 227-32, 2003
232003
Determinação de deoxinivalenol em trigo e milho em grão por cromatografia em camada delgada
M SABINO, AH Ichikawa, EI Inomata, LCA Lamardo
Revista do Instituto Adolfo Lutz, São Paulo 49 (2), 155-159, 1989
151989
Sensory properties of macaroni with and without green banana pulp and the application of 60 Cobalt Ionizing Radiation
NB Alvarenga, E Borralho, H Escola, S André, T Carola, CM Ribeiro, ...
Procedia Food Science 1, 1987-1991, 2011
92011
Desoxinivalenol (DON) em trigo e farinha de trigo comercializados na cidade de São Paulo
LCA Lamardo, SA Navas, M Sabino
Revista do Instituto Adolfo Lutz 65 (1), 32-35, 2006
92006
Mineral and vitamin content of beef, chicken, and turkey hydrolysates mineral and vitamin content of protein hydrolysates
MEM Pinto e Silva, I Paton, M Trigo, MCBC von Atzingen, CS Kira, ...
Química Nova 31, 41-43, 2008
62008
Óleos naturais: verificação de sua qualidade por cromatografia em fase gasosa
ESG Badolato, F Duarante, MEW Almeida, LCA Lamardo, O Zenebon
Rev. Inst. Adolfo Lutz 41, 63-70, 1981
51981
Effect of Gamma Irradiation on the Microbiological Analysis of the Green Banana Flour
MS Taipina, SC Balian, EO Telles, LCA Lamardo, NB Alvarenga, ...
International Journal of Engineering Science Invention 2 (7), 65-68, 2013
22013
Vitamin E content and sensory qualities of γ-irradiated sunflower whole grain cookies
MS Taipina, LCA Lamardo, MAB Rodas, NL del Mastro
Nukleonika 53 (suppl. 2), 81--84, 2008
22008
Stability of Vitamin E Content of γ-Irradiated Biscuits
MS Taipina, LCA Lamardo, NL del Mastro
Sao Paulo: ABEN, 2007, 2007
12007
Stability of vitamin E content'gamma'-irradiated powder milk
MS TAIPINA, LCA LAMARDO, MAB RODAS, NL MASTRO
2014
The effect of gamma irradiation on the microbiological analysis on commercial functional Brazilian green banana flour
MS Taipina, LCA Lamardo, JS Santos, S Junior, SC Balian
2011
Deoxynivalenol (DON) in wheat: occurrence in samples commercialized in the São Paulo city
L CA Lamardo, S A Navas, M Sabino
R. Inst. Adolfo Lutz, 32-35, 2006
2006
O sistema não pode executar a operação agora. Tente novamente mais tarde.
Artigos 1–20